Reklama

Reklama

Brahms: Chlapec 2

  • USA Brahms: The Boy II (více)
Trailer 1

VOD (1)

Poté co se rodina přestěhuje do Heelshire Mansion, spřátelí se jejich syn s panenkou Brahmsem. Tato hračka vypadá jako živá. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (107)

Flopik 

všechny recenze uživatele

No tak teraz veľmi nerozumiem to viac menej kladné prijatie. Oproti jednotke úplne iné už len s tým že tu je duch a tam bola reálna osoba. Bábika desivá nie je, lakačky neviem kde aké ja som nepostrehol ani jednu dobrú. Masky tak isto žiadne. Film je krátky no aj tak sa nevyhol nudným miestam a celkom sa vliekol. Je to pene natočená a nejaké náznaky hororu tam sú. Zato asi tie 2 hviezdy. Báť sa ale teda rozhodne nebudete. ()

AdamesWWE 

všechny recenze uživatele

[6/10] Náhodne objavené pokračovanie na Netflixe. Prvá časť nieje môj oblúbenec, no v rámci žánru je to celkom dobré. Dvojku som zapal bez akýchkoľvek očakávaní, ale môžem povedať, že som sa pri pozeraní nenudil. Príbeh je jednoduchý, chvalabohu to nieje úplný kopirák prvej časti, je tu pár zaujímavých zložiek, ktoré film obzvláštnujú a aj v rámci histórie vzniku Brahmsa sa dozvieme niečo viac. Vizuál okej, herci v rámci možností bez problémov, atmosféra síce nieje taká ako v jednotke, ale nieje to úplne suché. Samozrejme, že to mohlo byť lepšie, ale ked som to pustil bez očakávaní, tak o to lepšie. Pobavilo, ale na viac pozretí to asi nieje. ()

Reklama

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Celý natěšený jsem si pustil The Boy II., jakmile jsem zjistil, že existuje sequel k filmu, který se mi tak líbil v roce 2016. No... Upřímně? Jsem zklamaný? Vlastně ano, i když jsem nečekal vůbec nic. To, že zápletku prvního dílu celou otočí naruby a podkopou její základy... Prostě nechápu. Nebylo to zapotřebí, ale budiž. Panenka je děsivá jako před pěti lety, ale aby tvůrci něčím překvapili, tak to celé musí zamotat. Lauren Cohan už chybí a nahrazuje jí Katie Holmes. A ta bohužel docela zestárla od Batman začíná (2005), ale je to vlastně šestnáct let, takže se to dá pochopit. Ne, Brahms není dobré pokračování. A jako film dokáže udržet pozornost diváka, ale ničím nevyniká. Škoda, oproti prvnímu dílu to je sešup a vnímám to jako neuvěřitelné dojení značky, která byla zajímavá nová ip. (40 %) ()

tron 

všechny recenze uživatele

Jednotka ma bavila, ale predsa len je to jeden z tých hororov, u ktorých si neviete predstaviť pokračovanie. Na strane druhej, keď sa ho mohli dožiť Čeľuste (a dokonca nie jedného)... William Brent Bell o 4 roky neskôr natočil dvojku a hoci to môže vyzerať ako čistá šialenosť, nakoniec sa mu to po scenáristickej stránke prekvapivo podarilo ukočírovať tak, aby dvojka dávala zmysel a neodporovala zásadným twistom z prvej časti. Veľmi sa mi páčilo príjemne pomalé tempo, komorné obsadenie (vrátane akceptovateľnej Katie Holmes a znesiteľného dieťaťa, ale najlepší bol samozrejme Ralph Ineson s tým jeho nenormálnym hlasom), parádna temná atmosféra, skvelá výprava domu uprostred sychravých lesov a plno príjemne nepríjemných žánrových scén a nápadov. V pohode by som si dal trojku, ak by vznikla. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Kvalitné ľakačky, hnusná bábika, dobrá atmosféra, napätie. To očakávam od hororu a tu sme tu veľmi nedostali. Ďalší nepodarok v tomto žánri, kde sa vôbec nebojíte chlapčeka bábiky s uhladeným účesom, ale Katie Holmes, ktorá vyzerá v tmavých chodbách a bez make upu ohromne strašidelne. Ale na dennom svetle žiaľ ešte horšie. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (2)

  • Film měl být původně vydán 26 .7 .2019, následně posunut až na 6. 12. 2019. (TheEvilTwin)
  • Natáčelo se od 28. ledna do 7. března 2019 v kanadské provincii Britská Kolumbie, konkrétně ve městech Victoria a Vancouver. (BMW12)

Reklama

Reklama