Reklama

Reklama

Hladina adrenalinu

  • Velká Británie Extreme Ops (více)
Trailer

Obsahy(1)

V rakouských Alpách poblíž hranic s bývalou Jugoslávií natáčí malý filmový štáb televizní reklamu. Hlavní roli v ní mají šílené kousky tří vášnivých snowboardistů a odvážných vyznavačů extrémních sportů, pro které jsou strmé svahy a nebezpečné laviny jen neodolatelnou výzvou k dalšímu měření sil. Skutečný souboj na život a na smrt začíná teprve ve chvíli, kdy hrdinové v horské pustině náhodou natočí tvář hledaného zločince. Banda jeho dokonale vycvičených zabijáků má jasný úkol - zlikvidovat záznam i nežádoucí svědky.

Začíná vzrušující honička, ve které musejí protagonisté akčního dobrodružství prokázat své schopnosti ve vysokohorském terénu - na lyžích, na snowboardech, na padácích i raftech. Jako nevšední "sportovní" náčiní v klání, jehož hlavní cenou je vyhrát vlastní život, využijí také vrtulníky nebo motorky. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

 (hodnocení, recenze)

Fakt neviem co sa vam na tomto filme nepaci su tam pekne baby good kusky a clovek sa na to moze kludne kukat. Mozno lduia co na csfd.cz hodnotia su uz moc nobl aby odcenili aj normalni film v ktorom sa da aj zasmiat :) ...

Reklama

Reklama