Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se newyorský policajt Cliff Garret stane obětí zrady a je zdánlivě usmrcen podlým kolegou, rozhodne se vedení protidrogové agentury fingovat jeho smrt, aby se mohl po třech letech tvrdého výcviku vrátit - jako neúprosný likvidátor Danny Grogan. Při plnění svého nového, tajného poslání se musí dostat nepoznán do nejsilnějšího rodinného klanu, který organizuje zločin v Seattlu, aby mohl působit v lokálních válkách francouzské mafie. Když však vstoupí nečekaně do hry íránský gang a karty se otočí, jeho mise je nebezpečně ohrožena. Oklamaný rodinný klan vyhlásí Groganovi krevní mstu. (Intersonic)

(více)

Recenze (47)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

V Hitmanech je celkem solidní bordel. Možná by kluci z Moviezone mohli vydat nějaký speciál, ve kterém by dokázali vysvětlit, proč zrovna film s Chuckem Norrisem někoho napadlo pojmenovat Hitman 3. Film se překvapivě nese ve velmi temném duchu, což je pro Norrisovku hodně neobvyklé. Některé scény jsou téměř až hororové. Potěšila chuckova krátká výchova stylem otec/syn. Ano, přesně takový Chuck je, správňák každým coulem. 50% ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Od tohoto snímku nastala pro Chucka Norrise ve světě filmu změna. Charaktery jeho postav se sice nijak zvlášť nezměnily, ale v ději se již objevovalo výchovné moralizováni a rodinné etudy. Scéna se šikanovaným chlapcem vrstevníkem od naproti, na kterého si zase došlápl pro neschopnost jeho agresivní otec, byla dokonce zopakována v jednom z dílů pozdějšího TV seriálu ´Walker Texas Ranger´. Jinak klasický příběh neustále používaný o zkorumpovaném policejním kolegovi už asi dnes také nenadchne. Ryzý videosnímek s dobře odvedenými akčními scénami, ale bohužel už s poněkud nudným dějovým průběhem. Jsou tu vlastně dvě dějové linky. Chuck jako mstící se zabiják a zároveň jako přítel chlapce, který to v životě nemá jednoduché. Na atmosféře snímku je ale takovéto spojení dosti rušivé. Vedle akce nudná část a vedle rodinné záležitosti naprosto zbytečná akce. Tohle skloubení nebyl dobrý nápad. Ani námět vlastně není nijak originální. Mohli jsme to vidět již ve snímku ´Těžko ho zabít´ se Stevenem Seagalem byť s jiným příběhem. ()

Reklama

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Film na úrovni Seagaloviek spred desiatich rokov. Nezáživný príbeh, znudený hlavný hrdina, absolútne minimum akcie (zopár kratučkých prestreliek a Seagal, pardon Chuck sa bije dokopy tak 30 sekúnd). Nenapadá ma nič, čo by som pochválil. To že film nevyzerá úplne podfinancovane beriem za samozrejmosť. Výsledok je nudný akčniak s minimom akcie mizernej kvality. Chuck správne vycítil, že s takýmto prístupom môže uspieť maximálne tak v Texaskej TV. 1/10. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mám tak nějak zaškatulkovaný z dětství jako průměr. Není to totiž úplně akční nářez, spíše takový zvláštní pokus o mafiánskou kriminálku s noirovými podtóny a náladovým soundtrackem. Tempo je pomalé, Chuck Norris z karate nepředvede skoro nic a ještě je tu zdržující linie s malým klukem, kterého učí se prát. A na vážně míněnou mafiánskou story to chtělo lepší herce. Nicméně postavy a vztahy mezi nimi jsou celkem zajímavé a film rozhodně nešetří vraždami, krví, brutalitou a sprostými slovy. Závěrečné zúčtování se kde grázli pobijí mezi sebou a vítěze pak dorazí Chuck nemá chybu, takže 3*, protože těch 37% tady je výsměch. ()

Idaho 

všechny recenze uživatele

36 %? Ale no tak! Chuck natočil hromadu prachšpatných filmů, ale tohle mezi ně rozhodně nepatří. Myslím, že se to s averzí vůči Norrisovi skutečně přehání. Jasně že v tom filmu „nehraje“, on nehraje v žádném z filmů, ale tohle má celkem solidní scénář, dokonce i jeho bráška se snad poprvé snažil režírovat. Protestní ****. (IMDB aritmetický průměr 55 %) ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • Príbeh o týraní, ktorý postava Garret (Chuck Norris) rozpráva je pravdivý. Chuck bol v detstve týraný svojím otcom. (m.a.t.o.)
  • Upilovaná brokovnice, kterou ve filmu používá Grogan (Chuck Norris), je tzv. kozlice, vyznačující se dvojící hlavní nad sebou. (HectorHagman)
  • Natáčalo sa od 19. decembra 1990 do 2. marca 1991 v mestách Seattle (USA), Coquitlam a Vancouver (obe Kanada). (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama