Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bláznivá romantická komedie o nejpodivnějším milostném trojúhelníku.  Jake Schram a Brian Kilkenny Finn jsou svobodní, pohlední a úspěšní mladí muži z módní newyorské čtvrti Upper West Side. Už od dětství jsou nejlepšími kamarády. Poklidná idyla jejich spokojených životů vezme za své ve chvíli, kdy se do města vrátí jejich dávná společná kamarádka Anna. Oba se do ní zamilují a letité přátelství nezadržitelně přerůstá v lítý souboj o srdce vyvolené dívky. Už tak chaotickou situaci milostného trojúhelníku navíc komplikuje fakt, že Jake je rabín a Brian katolický kněz... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (328)

Richie666 

všechny recenze uživatele

Nebýt těch posledních dvaceti minut, kdy příběh začíná lehce polevovat, aby pak mohl vykrystalizovat v naprosto sladkovodní pamok, dal bych třeba i pět. Spíš ale asi ne :) Každopádně Edward se opět snažil a bylo to fajn, stejně jako Jenna Elfman. Náboženství je zakomponované tak, aby nevadilo, což neberu ani jako plus ani jako mínus. Celkově určitě příjemná podívaná. ()

Remedy 

všechny recenze uživatele

"Keeping the Faith" má dvě odlišné poloviny. Ale o tom až na konci.) Edward Norton jakožto debutant na poli režisérském odvedl výtečnou práci a svého kněze zahrál sympaticky a přesvědčivě, stejně tak jako Ben Stiller svého rabína. Jenna Elfman ve své roli září. Nortonův "první film" bych nazval příjemnou (chvílemi vážnější)romantickou komedií, jež bez problému převálcuje ty dnešní tzv. romantické komedie... A teď o těch dvou polovinách; zatímco ta první vás zaručeně rozesměje, u té druhé budete přemýšlet a prožívat ji o něco hlouběji... Vztahová a vážnější linie střídá linii komediální, ale špatně to nedopadne... :-) To by ani snad nešlo.) ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

U mňa je tento film mierne sklamanie asi som od trojice Norton-Stiller-Elfman čakal až príliš moc ich milostný trojuholník je budovaní na dobrej úrovni ale škoda že je tam zafixovaná šablónová postupnosť v tom ako sa každý každému bojí povedať svoje skutočné city k danej naklonenej osobe a potom sa to klasicky zamotá až sa všetci pohnevajú - potom sa samozrejme aj odhnevajú a máme tu šťastný koniec a všetko je tým pádom ako má byť. Nuž ani kresťania a ich medziľudské vzťahy to fakt nemajú ľahké. A na Nortonov režisérsky debut to nie je vôbec zlé. ║Rozpočet $29miliónovTržby USA $37,047,880Tržby Celosvetovo $59,945,183 ()

Silverluv 

všechny recenze uživatele

Režijní debut Edwarda Nortona. Příjemná, inteligentní, zábavná komedie. Norton a Stiller v hlavních rolích předvádějí už tradičně dobré výkony, Jenna Elfman v roli blondýny však nic moc. Potěší i cameo Miloše Formana, coby z Československa prchnuvšího kněze. Škoda, ke konci už se ale příběh zbytečně natahuje. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Další naprosto průměrná a ničím nevyčnívající inteligentní romantická komedie, která se může pochlubit plejádou hvězdných jmen (nejvíce překvapí Miloš Forman) a solidně vystavěným scénářem. Stiller potěší, neboť poprvé ze sebe nedělá debila, nýbrž solidního New Yorského rabína playboye a rozhodně ujde. Norton je pro změnu přesně tak jak ho nemám rád - "ťutínkovský" ňouma. Snaha o vymanění se ze škatulky průměrnosti tu je, bohužel však neúspěšná. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (14)

  • Na letišti vidíme spoustu cedulí se jmény. Na jedné je napsáno: "S Blumberg". Stuart Blumberg je scenárista a producent filmu. Vedle toho si také zahrál postavu Lena, spolupracovníka Anny (Jenna Elfman). (don corleone)
  • Edward Norton (Brian Finn) si kvůli své roli obarvil vlasy na blond, přestože pro jeho postavu nebyla barva vlasů důležitá. (Nancy...)

Reklama

Reklama