Reklama

Reklama

Spencer (Ashton Kutcher) je takový normální, tajný, nájemný zabiják, který pracuje pro vládu. Jen (Katherine Heigl) je krásná počítačová expertka a právě se vzpamatovává z bolestného rozchodu. Akční komedie, která neodolatelným způsobem potvrzuje známé pravidlo, že protiklady se přitahují. V tomto případě ale přitahují ještě mnohem víc, například další nájemné zabijáky. Mladý pár bude muset vyměnit pohodlí novomanželského života za nabitou zbraň a dobrou mušku. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (435)

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 8/10 Děj 8/10 Hudba 6/10 Akce 8/10/// PLUS: Kathrine Heigel v sympatické roli s dobrým scénářem, Ashton Kutcher v akční roli a celkem mu to sedí, je tu poctivá akce a solidní zábava, i jako komedie to funguje, ten kill za pomocí paroží se jen tak nevidí MÍNUS: trochu okoukaný scénář a poměrně předvídatelné, v druhé půlce trochu slabší/// Shrnutí: Skvěle jsem se bavil a užíval si celý film a především herce v hlavní roli. Myslím, že se ústřední dvojice dobře doplňovala a její postava byla skvěle zvládnutá./// Celkem 77%/// ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Krimi komedie,která mi popravdě moc komediální nepřipadala.Možná to bylo těmi titulky (měla jsem štěstí na příšerně přeložené),možná špatným rozpoložením.Každopádně jsem se zasmála asi dvakrát.Což neznamená,že to byl tak hrozný film.Jen trochu nadnesený a ne tak vtipný,jak asi měl být. Filmy s Katherine Heigl jako 27 šatů nebo Chceš mě,chci tě,se mi moc líbily a tak nějak jsem doufala,že Vrahouni budou podobný šálek kafe.Nebyl.Hmm,škoda. ()

Reklama

somnar 

všechny recenze uživatele

Takřka nesnesitelné. Čekal jsem svižnou a zábavnou jednohubku ve stylu Mr. & Mrs. Smith, dostal jsem přesný opak. Mezi Kutcherem a Heigl to ani moc nevybuchuje, ani moc nejiskří, Vrahouni se proto mění ve sterilní, mdlou a vrcholně nezajímavou nudu. Pachuť ze stoprocentní celuloidové zbytečnosti potom zanechává i zjištění, že kompletní zápletku i nejlepší scény tvůrci ukázali už v traileru. Což nesnáším přímo vrcholně. Zaplní žánrovou škatulku aspoň Cruise a Diaz v Knight and Day? 30% ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

23.7.2010 ~ Nepodařená komediálně-akční parodie akčních komedií. Ono se to ale, zdá se, samo za parodii nepovažuje. Bohužel. ~ Katherine Heigl (xichtík známý ze seriálu Chirurgové) a Ashton Kutcher (toho mám v povědomí pouze z Osudového doteku a Samce) se potkají v Nice. Katherine je tu se svými rodiči na dovolené poté, co dostala kopačky od přítele, Ashton tu má jako tajný agent ála James Bond tajný úkol. Ashton toho už ale má plné zuby a chce práce zanechat a Katherine je výborným důvodem. Oba se zamilují a vezmou, aniž by Katherine o minulosti svého vysněného měla ponětí. Probuzení do reality jí čeká ve chvíli, kdy se na Ashtonovu hlavu vypíše odměna a po obou začnou jít všichni "spící agenti" z okolí, a že jich není málo. Mezi Katherine a Ashtonem to jiskří, ale oba si musí své vyříkat dříve, než chytí kulku. ~ Ashton je jako profesionální tajný agent a zabiják nepřesvědčivý, Katherine hraje blondýnku, která není úplně blbá, jenom jako blbá vypadá a to tak dobře, že je tupá blondýna. Celý film tak působí jako poměrně dobrá parodie, u níž si aktéři chtěli odpočinout od "běžných" filmů, bohužel je tak nějak cítit, že to parodie být asi neměla. Nechápu, vzhledem k výše napsanému, kde vzal František Fuka, že jsou oba hlavní představitelé hvězdy první kategorie. Do těch mají oba ještě hodně daleko (chtěl jsem napsat kurevsky daleko, aby to lépe vystihlo, jak daleko k hvězdám první kategorie podle mě oba mají, ale přišlo mi to až příliš expresivní, tak to raději nenapíši). ~ Výsledkem je tak něco nedomrlého, co by nemuselo být špatné, kdyby to nebylo tak špatné. A nenápadité a nezajímavé a nepřesvědčivé a kdo ví, co to vlastně ještě všechno bylo. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Ježiši, o co tady vlastně šlo? O vraždu bývalého tajného agenta? A co ty řeči kolem? Komedie a romantika? Kde že! A taky se vám zdála Katherine Heigl starší? Tedy, naprostá zbytečnost, ve které se sotva něco přihodí, občas se někdo popere, taky se trochu střílí a kradou auta...a náš drahocenný čas především. 20% ()

Galerie (36)

Zajímavosti (5)

  • Ashton Kutcher dostal za tuto roli anti-Oskara – cenu Zlaté maliny v kategorii herec v hlavní roli. (joshula)
  • Původní název filmu byl Five Killers. (JORDY)

Související novinky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

16.02.2014

Expendables a Expendables 2 dohromady vydělali přes půl miliardy dolarů. Trojka je samozřejmě na cestě, vedle ní ale dostaneme i spin-off, jenž ponese název ExpendaBelles. Parta ostrých slečen v něm… (více)

Reklama

Reklama