Reklama

Reklama

Spencer (Ashton Kutcher) je takový normální, tajný, nájemný zabiják, který pracuje pro vládu. Jen (Katherine Heigl) je krásná počítačová expertka a právě se vzpamatovává z bolestného rozchodu. Akční komedie, která neodolatelným způsobem potvrzuje známé pravidlo, že protiklady se přitahují. V tomto případě ale přitahují ještě mnohem víc, například další nájemné zabijáky. Mladý pár bude muset vyměnit pohodlí novomanželského života za nabitou zbraň a dobrou mušku. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (435)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Ono je to možná u konce takové fajn, mělo to celkem spád, sice to mezi ústřední dvojicí nejiskřilo, ale dalo se. Jenomže pak to člověk vypne a rozleží se mu to v hlavě a uvědomí si, jak strašně nelogickou blbost viděl. V podstatě ani nevím, za co ty dvě hvězdičky dávám. Asi za spád a že jsem u toho neusnula. ()

Webb 

všechny recenze uživatele

Zdá se, že autoři vyvěštily z koule velké teploty panujicí v naší republice a dali vzniku této odlehčené, lacině vypadajicí nevýrazné letní akční komedii s hodně slaboučkým příběhem, kterou v kině přebije i chuť popkornu. Scénář se snaží být vtipný, účiněji však zaboduje jen u filmových nováčků, kterým v tomto parnu s třetinkovou colou a kýblem popkornu přijde zaručeně vhod. Jakmile však popkorn a cola dojde, i nováček si uvědomí že tu něco chybí a zjišťuje, že spíše než film ho bavil ten relax s občerstvením. Ano, přesně takto bezmocný je tento snímek. Obsazení Ashtona Kutchera do role nájemného zabijáka působí velice nepřirozeně a do páru s Katherine Heigl se nehodí. Film nevtáhne do primitivního a umělého děje a popravdě jediné pozitivum vidím v tom, že se dá bez utrpení dokoukat. ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

I přes fakt, že film režíroval tvůrce takových filmů jako "Pravá blondýnka" nebo "Příšerná tchýně" jedná se o slušnou variaci na filmy "Mr. and Mrs. Smith" nebo "Pravdivé lži". Luketic sice neumí natočit akční scény, nedá se ani říct, že by byl film nějak výrazně vtipný a na místě Ashtona Kutchera bych si představil nekolik desítek jiných herců ale přesto má film v sobě něco co u mě zafungovalo a způsobilo, že jsem se po celou dobu slušně bavil a jen minimálně nudil. ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

V podstatě klasická rychlokvaška. Něco málo romantiky, něco málo akce. Něco málo toho jiskření a trocha trapasů, pohasínající herecké hvězdy ve vedlejších rolích a ty mladé, hezké, leč méně svítivé v rolích hlavních. K tomu poněkud vícero iimbecility a debilních zvratů, nelogická pointa a příjemná akce. Proč na to koukat po sto padesáté? Protože akce není nejhorší, protože Katherine je slaďounká a Kutcher je dobrý (opakuji: Kutcher JE DOBRÝ), protože Tom Selleck má knír, protože hudba je fajn a protože to má 93 minut, což je pro filmy tohoto druhu naprosto ideální. Stále ale asi tak šestinové až osminové v porovnání s Knight and Day (a to ještě s jeho slabšími pasážemi)... ()

Yardak 

všechny recenze uživatele

Velká slabota, tahle parodie na špiónské filmy se fakt moc nepovedla. Ani herci to nezachraňují a scénář se dá označit za jednu velkou blbost. Robert Luketic zase prokázal, že s kvalitou jeho filmů je to jako na houpačce! Raději bych doporučil: Zatím spolu, zatím živi (Knight and Day, 2010) nebo Tohle je válka! (This Means War, 2012). A pravdou je, že i snímek Mr. & Mrs. Smith je o dost kvalitnější! Ještě za 2 hvězdy, 45 %. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (5)

  • Ashton Kutcher dostal za tuto roli anti-Oskara – cenu Zlaté maliny v kategorii herec v hlavní roli. (joshula)

Související novinky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

16.02.2014

Expendables a Expendables 2 dohromady vydělali přes půl miliardy dolarů. Trojka je samozřejmě na cestě, vedle ní ale dostaneme i spin-off, jenž ponese název ExpendaBelles. Parta ostrých slečen v něm… (více)

Reklama

Reklama