Reklama

Reklama

Spencer (Ashton Kutcher) je takový normální, tajný, nájemný zabiják, který pracuje pro vládu. Jen (Katherine Heigl) je krásná počítačová expertka a právě se vzpamatovává z bolestného rozchodu. Akční komedie, která neodolatelným způsobem potvrzuje známé pravidlo, že protiklady se přitahují. V tomto případě ale přitahují ještě mnohem víc, například další nájemné zabijáky. Mladý pár bude muset vyměnit pohodlí novomanželského života za nabitou zbraň a dobrou mušku. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (435)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Ve filmu fungují snad jen akční scény (myšleno bitky). Zbytek filmu bych neváhal hodit do odpadu. Dialogy nelítostně debilní, herecké výkony katastrofální. Ke konci mě již film připomněl Hot Fuzz, kde útočili důchodci. Tady to byli sousedi. Jedna nebo dvě vtipné hlášky nemohou tento film zachránit, navíc se to nejlepší skrývá již v traileru. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem si říkal, bože pokolikátý už tohle vidím, ale postupně jsem chytil a bavil. Nejlepší bylo, že člověk nevěděl kdo všechno na Ashtona vlítne aneb zábavná akční hra s paranoiou. Katherine byla spíš jako doplněk, ale hodně hezký doplněk a z Ashtona jsem měl pocit, že hodně koukal na podobný filmy s Tomáškem Cruisem, protože některý gesta jsou byly vysloveně jako Tomovo zrcadlo (scéna pod stolem) . ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

I přes fakt, že film režíroval tvůrce takových filmů jako "Pravá blondýnka" nebo "Příšerná tchýně" jedná se o slušnou variaci na filmy "Mr. and Mrs. Smith" nebo "Pravdivé lži". Luketic sice neumí natočit akční scény, nedá se ani říct, že by byl film nějak výrazně vtipný a na místě Ashtona Kutchera bych si představil nekolik desítek jiných herců ale přesto má film v sobě něco co u mě zafungovalo a způsobilo, že jsem se po celou dobu slušně bavil a jen minimálně nudil. ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Môj pracovný názov pre Katherine Heigl, teda "pani s charizmou zvonu do hajzla" sa opätovne potvrdil, dokonca boli aj zábery z toho hajzla samotného. Neviem, či táto ženská priťahuje plytké scenáre ako magnet alebo je ona taká plytká. V každom prípade scenár je maximálne hrozný, v podstate celý svet chce zabiť jedného človeka, postupom času tie "odhalenia", že vlastne každý je nájomný vrah vyzneli strašne trápne. Film sa snaží byť akčnou komédiou, ale nezasmial som sa ani raz, hoci som si úporne ťahal kútiky úst rybárskym hákom. Nevadí. Ale musím pochváliť tie biele šaty, čo mala Heigl na prvom rande s Kučeravým, tie boli prekrásne. Nestačili však ani na jednu hviezdu. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Co je na tom filmu dobré: špičkování mezi ústředním párem a pár vtipných scének občas solidně pobaví, bitky - i když mizerně natočené - jsou svižné a celkem cool, no a posledním větším plusem je krásný kukuč a postava Katherine Heigl... Takže o to více zamrzí, že Káťa se očividně vůbec nesnaží hrát, ale jen ukazovat svoje bujaré poprsí! Kutcher mě svými variacemi na nevinný úsměv také zrovna nenadchnul, no a co mě mrzelo asi nejvíce je fakt, že ve snímku je tolik zbytečných záběrů a dialogů, že by se z té půldruhé hodiny dal s přehledem udělat padesátiminutový klip. Takže i když jsem se vlastně moc nenudil a celkem i pobavil, výše než nad 45% jít nemohu. A ten debilní konec... ()

Galerie (36)

Zajímavosti (5)

  • Scénář snímku vyžadoval zvláštní dovednosti od Ashtona Kutchera. Ten se proto v rámci přípravy radil s bývalými agenty CIA a věnoval se bojovým sportům. Trénoval bojová umění, které použivají izraelské jednotky, thajský box, filipínské techniky s nožem a kickbox, který se poprvé ubjevil u francouzského námořnictva, protože právě ve Francii se část děje rovněž odehrává. [Zdroj: Premiere] (zdeny99)
  • Původní název filmu byl Five Killers. (JORDY)
  • Ashton Kutcher dostal za tuto roli anti-Oskara – cenu Zlaté maliny v kategorii herec v hlavní roli. (joshula)

Související novinky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

16.02.2014

Expendables a Expendables 2 dohromady vydělali přes půl miliardy dolarů. Trojka je samozřejmě na cestě, vedle ní ale dostaneme i spin-off, jenž ponese název ExpendaBelles. Parta ostrých slečen v něm… (více)

Reklama

Reklama