Reklama

Reklama

F1: Touha po vítězství

(seriál)
  • Česko Formule 1: Touha po vítězství (více)
Trailer 1

VOD (1)

Série(6) / Epizody(60)

Pohled na jednu sezónu nelítostných závodů Formule 1, kde řidiči, manažeři i majitelé týmů jedou na plný plyn, na dráze i mimo ni. (Netflix)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (128)

KIT.HL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lepší než samotné závody ...Tenhle dokument totiž žije příběhy! Naprosto úžasně vytvořený děj jenž je sled událostí, situací. Zajímavých a až stěžejních ! Prostřihy do továren a vývojových center střídají pohledy do soukromý jezdců, ale i šéfů. Kamery jsou u všech podstatných událostí, slyšíte komenty jezdců z monopostů, průpovídky mechaniků a na to vidíte prostřihy na závody.. V cirkusu F1 se taková a podobná dramata odehrávají každý den, ale tak poutavě je složit a sestříhat působí až dojmem jakoby byla uměle vytvořena, hraná dle scénáře .Leč oni nejsou. Závody už nesleduji , ale tohle je fakt pecka. ()

nonick1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

F1: Touha po vítězství, aneb "Rivalové" na pokračování. Netušil jsem, kolik úsilí, emocí, dovedností, stresu, napětí, soustředění a touhy po vítězství lze vtěsnat do TV seriálu, ale tenhle seriál - plný menších či větších dramat, až po ta největší - je výjimečný jako samotná Formule 1, kde výkon na 99% už znamená nestát na bedně... ()

Reklama

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Dobrý pohľad do zákulisia F1, od netflixu veľké prekvapenie. Aj keď tých 95% je priveľa. Ale tak nepatrím ku skalným fanúšikom formuly. Okrem tej prvej serie ktorá nebola ani dabovaná už sa tie ďalšie dve dali pozrieť. S dabingom úplne v pohode a zbehne to človeku veľmi rýchlo. Za mňa spokojnosť a dôkaz že nemusíte mať vôbec žiadne znalosti ohľadom F1, ale meno Schumachera a Nikiho Laudu pozná asi každý. 4* ()

Abes 

všechny recenze uživatele

Poslední velkou cenu jsem viděl v době kdy pohár ovládl BrawnGP, naposledy jsem se u ef jedniček bavil, když je ještě vysílali na Primě. Drive to survive zašlý lesk oprašuje, dávno nemám své favority takže si tyhle drobné souboje bez ohledu na vývoj šampionátu jako celku užívám. Uvítal bych ale více z technického úseku, vývoj apod. ()

Pawlisman 

všechny recenze uživatele

Určitě krásný vhled a také přívětivá stopáž. Jedná se o reklamu na F1. Tedy vlastně takový delší trailer. Dočkáme se zmatenému výběru témat a ochutnávek od všeho a v různých časech. Ale proč ne. Nejde o chronologický dokument. Spíše načichnutí do stájí a zákulisí. To vše poutavou formou, sic má každý díl stejnou strukturu. Ale je to zábavné a zajímavě a poutavě zpracováno. Na F1 se budu muset zase někdy mrknout.. ()

Galerie (182)

Zajímavosti (7)

  • Na projektu se odmítly podílet dva přední týmy současné F1 – Mercedes a Ferrari, což tvůrcům znemožnilo podrobně nahlédnout pod pokličku boje o mistrovský titul. Na druhou stranu tak ale více prostoru dostaly mnohdy neméně napínavé souboje ze středu startovního pole. [Zdroj: f1sport.auto.cz] (GesikCZ)
  • Tato epizoda přeskočila druhý a třetí závod, Velkou cenu Bahrajnu a Velkou cenu Číny, a pojednává o čtvrté a páté Grand Prix. (Kubaaa97)
  • Max Verstappen, jezdec stáje Red Bull Racing, odmítl ve 4. sérii poskytovat štábu unikátní rozhovory a podílet se tak na seriálu. Důvodem bylo, že podle jeho názoru Netflix vytrhával věty z kontextu a vytvářel mezi jezdci rivalitu, která ve skutečnosti neexistovala. (mjech)

Související novinky

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

Reklama

Reklama