Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hráč pokeru Huck Cheever je brilantní, ale současně vznětlivý a podléhající emocím. Dokáže během chvíle vyhrát sto tisíc dolarů, ale stejně rychle o ně dokáže přijít. Ovládá všechna tajemství hry a má talent dokonale číst v lidech, který zdědil od nejlepšího z nejlepších - svého otce L. C. Cheevera, dvojnásobného světového šampióna. Nedokáže mu ale odpustit, že dal pokeru přednost před rodinou. Aniž si to uvědomuje, dělá vše pro to, aby ho porazil. Příležitost se mu naskytne v podobě nadcházejícího šampionátu. Potřebuje získat deset tisíc dolarů jako základní vklad. Zatímco se snaží získat peníze, střídavě vyhrává a prohrává, brzy se velmi zadluží. Narazí také na prvního člověka, v němž nedokáže číst a neví, co si o něm myslet. Je jím upřímná a poctivá Billie, která se chce v Las Vegas uchytit jako zpěvačka. Huck ji přitahuje, ačkoli si o něm nedělá velké iluze, protože zná patologické hráče. Scházejí se a Billie ho pomalu učí brát život a lásku stejně vážně jako karty. Pokud měl Huck naději, zahodí ji, když jí po společné noci sebere peníze na hru... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (141)

dEst28 

všechny recenze uživatele

A zase ten poker.. O hodně lepší než Gambler, o hodně zajímavější s lepším příběhem. K tomu krásná Drew Barrymore a pro mě zatím docela neznámí Eric Bana, který zahrál svůj "poker face" velice věrohodně stejně jako je otec v tomto filmu Robert Duvall. Co mě potěšilo, že nechyběli ani opravdové hvězdy pokeru, které se třeba objevili jen na chviličku např. Daniel Negreanu, Doyle Brunson, nebo Barry Greenstein. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Filmy o pokru musia mať napínavo podané samotné hranie a zaujímavé postavy so silnou motiváciou. Tento film nemá ani jedno z toho. Hlavný hrdina je nezodpovedný dobrák, ale na mňa pôsobil ako idiot. Jeho problémy s otcom ma skôr otravovali a romantická línia bola až príliš na vedľajšej koľaji. No a ani v tom pokerovom finále vlastne o nič extra nikomu nešlo, takže nebolo vôbec napínavé. Celý čas to bolo také nijaké. A nezachránia to ani dobrí a hviezdni herci jak v hlavných, tak vedľajších úlohách. Cameo Roberta Downey Jr. zbytočnejšie ani byť nemohlo. 5/10. ()

Reklama

Jamal 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem, že to bude mít takový ten typický americký konec co nemám moc rád, a tak mě to mile překvapilo. (( :: jinak Bana a Duvall jako syn a otec dobrý, jen ta Drew mi tam moc nesedla. A na závěr mnoho reálných hráčů jako HIMSELF své osoby v titulkách přidá filmu skutečnější rozměr, jen škoda že jsem to nevěděl dřív. A ZA TITULKAMA FILMU, na které musíme docela dost čekat dohra sázky na záchodě a .... nová sázka (( :: ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

"zvyšuju na padesát... dorovnávám a zvyšuju na sto...call a dávám všechno..já taky plus navíc moje slipy, sice jsou trošku zasraný ale nosil je už můj děda za války.."...nebýt místy až humorných situací a obecně až moc pouček o pokru,asi by to ušlo..paradoxně ale jako romantická komedie...bez toho pokeru prosím.............moje hodnocení = 6 z 10. ()

Witta 

všechny recenze uživatele

Spise nez o stesti ve hre, jde o to, aby se hlavni hrdina naucil vyhravat za cenu drobnych proher. Docela prijemne se na to koukalo, ackoliv mi prislo, ze tech proher, kterych musel Eric Bana vytrpet na ceste za vysnenym turnajem je preci jenom moc a tim spis mi nesedlo finalni vyusteni. Ale nenudil jsem se, tak ok.. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (6)

  • Na autenticitě filmu přidává skutečnost, že v některých scénách se u pokerových stolů objevují i známí pokeroví profesionálové. Mimo jiné jsou k vidění američanka Jennifer Harman, kanadský profesionál a v té době pravděpodobně nejoblíbenější hráč Daniel Negreanu či Doyle Bronson, přezdívaný „The Godfather of Poker“. (JardaBauer)
  • Portrét (ve skutečnosti zvětšená fotka) pověšený na stěně během závěrečné hry zobrazuje Bennyho Biniona, původního majitele Horseshoe, na jeho ranči v Montaně. (HappySmile)
  • Film měl mít původně premiéru už 8. září 2006, ta byla ale následně oddálena na 16. března 2007. Těsně předtím však byla premiéra ještě jednou posunuta, a to na 4. května 2007. K filmu existuje několik plakátů, na kterých je uvedeno původní datum vydání 8. září 2006. (HappySmile)

Reklama

Reklama