Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V temné atmosféře losangeleského tajného hráčského doupěte se scházejí karbaníci. Uznávají jen jediné pravidlo: podvádět. Po dálnici k L.A. se velkou rychlostí blíží automobil. Řidič drží v ruce balíček karet, které s lehkostí snímá: kouzelník, který předvádí své triky. Falešný hráč Vernon. Jeho stará láska Tiffany je žena, která by vyřízla muži srdce, kdyby jí to mělo rychle vydělat prachy. Všichni mají společný cíl: chtějí vyhrát nad Deanem, nepřekonatelným falešným hráčem, kterému ostatní dají všechny své peníze, jen aby mohli říct, že seděli u jeho stolu. A tak přichází ke slovu ON. Velký učitel podvodů a triků Steven (Sylvester Stallone) - král všech hráčů. Karty jsou rozdány a hra začíná! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (144)

bouncer 

všechny recenze uživatele

Stallone v malé roličce, ale stojí za vidění, protože po dlouhých letech vypadá zase jako herec - opravdu hraje! (karty :-)) Ale už vážně...je to průměrný film, tomuto přízvisku se neubrání, přesto má chvílemi velmi dobrou atmosféru a kdo má rád poker nebo karetní triky, tak film zajisté rád shlédne. Celkově tomu ale něco chybí - nevím, jestli hlubší prokreslení postav, barvitější dialogy či jen trochu šťávy na rozproudění ve skomírajících pasážích filmu. Každopádně to není propadák, ale prostě střední vlna... ()

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Neškodná pokrová partička so sympatickými hráčmi. Niečo si berie od Goodfellas, dačo od Kasína, Scorsese by mal isto radosť. Určite spozoroval povedomé kamerové nájazdy aj prostredie v akom sa dej odohráva. Škoda, že sa v ňom vyskytuje asi poltucet zvratov čím počiatočná hravosť skĺzava do kŕčovitej exhibície s jediným cieľom vyškoliť diváka. Prichádza tiež na najmenej pravdepodobné situácie, kedy sa nepriatelia stávajú priateľmi, mafia kývnutím ruky odpúšťa státisícové dlhy, jednoducho rozprávka, v ktorej sa síce nedá nikomu veriť, ale v ktorej si nakoniec všetci poklepú po ramene. Hodnotenie čisto subjektívne, ak ste fanúšik pokru kľudne prihoďte symbolickú jednu, ak je vám ľahostajná hra aj Sylvester Stallone čo sa objavil v menšej roličke pokrovej legendy, kľudne zas uberte, alebo rovno film vynechajte. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Film je kvalitně natočený, velmi slušně obsazený a námět je pro mě dostatečně atraktivní, abych se mohl hodně dobře bavit, Gabriel Byrne si opět střihnul roli, která mu naprosto přesně seděla a potěšil mě i Sylvester Stallone, který mě v klidnějších rolích stárnoucích gangsterů/ hazardních hráčů baví víc než jako důchodce John Rambo nebo Rocky Balboa. Problém spočíval v tom, že měl příběh příliš monotónní průběh, asi jsem čekal trochu živější děj. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Christopher Young: 1. Shade [3:29] ,2. Wisdom in Pain [3:44] ,3. Twin Turban Testimony [2:58] ,4. I Could Have Jumped [2:50] ,5. The Booze Buzz [5:45] ,6. Incapable of Choosing [2:27] ,7. Slippery When Wet [2:30] ,8. Dancing with a Wet Handkerchief on Your Mother's Grave [4:05] ,9. Dizzy Miss Mizzy [2:09] ,10. I Regret [2:23] ,11. Salamander Schmorgesborg [3:17] ,12. The Parlor of Prestidigitation [2:32] ,13. The Dean's with the Professor [2:39] ,14. Sniffing Play Dough [2:18] ,15. Yachumflatz [2:52] ,16. Shades of Grey [3:35], ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Celkem dobrý film, který opět přináší něco nového ke Slymu... Sly je boxer, akční hrdina, válečník, drsný polda, zachránce lidí, borec v páce, zpěvák country, horolezec, expert na výbušniny a mnoho dalšího a nově.... super karbaník... Je to rozhodně příjemné osvěžení, ale mám takový pocit že od do Demolition mana, Cliffhangera či specialisty natočil pár dobrých a dost průměrných filmů, ale nic světoborného. Doufejme že to příchod Ramba 4 a Rockyho 6 napraví :-) ()

Galerie (19)

Zajímavosti (14)

  • I když všechny karetní triky jsou reálné, některé nejsou popsané a mnohdy zaberou hodně času i zkušeným harcovníkům, i přesto se je však herci naučili. (PußyMagnet)
  • Během filmu můžete několikrát vidět Stalloneho, jak si natírá ruce olejem. To dělá spousta karetních mágů, udržují tím jemné ruce, a zlepší se také manipulace s kartami. (PußyMagnet)

Reklama

Reklama