Reklama

Reklama

Doom: Annihilation

  • Austrálie Doom: Annihilation (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Skupina mariňáků odpoví na nouzové vysílání a vypraví se na odlehlou vědeckou stanici na Marsu. Jakmile ale do tajného zařízení dorazí, tak zjistí, že se něco opravdu zle pokazilo. Vědcům se totiž nepovedl jeden z jejich experimentů a otevřeli portál do míst, kde se to jenom hemží krvelačnými démony. Těm se ale mezi lidmi zalíbilo, a tak se rozhodli, že by ze Země rádi udělali další peklo. Na partě vojáků tak bude, aby tomu zabránili. Jsou totiž jedinou naší nadějí. (topr harley)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (97)

Honzek 

všechny recenze uživatele

Parta hláškujících a divně vypadajících mariňáků v levném oblečení přilétá na Phobos s cílem dělat na místní stanici UAC ochranku avšak přiletí zrovna ve chvilce kdy se celý barák odmlčí jelikož místním vědcům se lehce zvrtne testování teleportu. Tolik základní kámen DOOMa 3, tolik scénář DOOM: Annihilaton. Dál už je to vlastně jen o tom, že se musí dostat dovnitř a zjistit co se tam stalo a když to zjistí ideálně se rychle dostat zase ven. Jakmile začnou bloudit koridory továrny na smrt, spustí se koncert špatného hereckého obsazení a laciných digitálních efektů spojený s fakt zvláštním industriálním prostředím ve kterém se vraždí zombies a když už přijde řada na Impa, jedná se o skoro nesmrtelnou bestii co vypadá fakt divně (alespoň metá firebally – když z někoho teda zrovna nevysává duši). Ono ve finále moc jsem nečekal žejo, trailer byl tragikomickej a film byla jen jeho delší verze. Myslím že tu 1* za snahu si to určitě zaslouží ale spíše mi to připomínalo partu lidí co si šla hrát za barák. Za mě tedy DOOM s Rockem zatím neporažen (a že to není zrovna soupeř - ale to by se musela DOOMgirl se svým tenkým krčkem víc snažit a nevypadat všude tak divně). Pocta skvělé videohře se tedy opět nekoná a můžeme si připsat další zářez do prznění herních adaptací. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Ale tak 22 procent k dnešku je těžký úlet. Určitě je to lepší než většina Asylum filmů a většina filmů podle hry od Uwe Bolla (minimálně House Of The Dead a Postal). Na to jakou jsem čekal z trailerů megasračku tak mě to docela překvapilo. Mínus za tu hlavní ženskou a jednu z vojínek, kterou jsou spíše k smíchu a celý film zbytečně snižují nemluvě o tom , že s tou bfg vypadá přirozeně asi jako Rambo s vařečkou. Konec už je píčovina kdy hlavní záporák představí svůj plán a chcípne a následuje nečekaná pointa s tím, že stejně ten plán vyšel. Optimálně 40 procent 20 procent přidám abych nasral tady ty co si hrajou na odborníky. P.s. nadávat na to, že debilita můžou jen debilové to můžou dat rovnou odpad 90 procent filmům v čele s Avengers, 300, Avatarem atd. ()

Reklama

ApsidalTill odpad!

všechny recenze uživatele

Druhá filmová adaptácia kultovej FPS DOOM naplnila naše očakávania. Nanešťastie pre snímok samotný, je to myslené v tom naj negatívnejšom zmysle ako sa len dá. Treťotriedna šou z produkcie Bulharskej továrne na otrávené dáždniky, sa ocitla na internete, a ja sám som sa podujal a ten skvost si pustil. Výsledkom mojej odvahy je čiastočná mozgová obrna na ľavú stranu a mierne mravenčenie v končekoch prstov na pravej ruke. Pokiaľ chcete rovnako zaujať postoj k celému tomuto spracovaniu, ktoré sa chcelo a teraz citujem režiséra; "Vyvarovať chýb z minulého filmu", určite si ho nájdete po pár kliknutiach. Následne už len stačí prečkať 48 hodín komatického stavu, vyhodiť špinavý matrac do najbližšieho kontajnera a udeliť hodnotenie. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Mám rád, tento žáner a aj keď som vedel už podla traileru, že to bude slabé béčko, chcel som sa na to pozrieť. Military sci-fi (Votrelci, Vesmírna pechota) mám rád a páčil sa mi už prvý Doom, no toto je naozaj bieda. Viem, že asi budem jediný alebo jeden z mala, ktorý tu teraz bude vychvaľovať film s roku 2005, ale keď si to porovnám s týmto, tak si také slabé hodnotenie skutočne nezaslúži. Príbeh je klasika rovnako ako v predošlom filme. Niečo sa posere a dôjde partička mariňákov zachrániť situáciu. Musím sa priznať, že pár veci ma celkom potešili. Všimol som si, že producentom je aj tu Lorenzo di Bonaventura a možno aj preto, kulisy, kostýmy a masky nevyzerali tak zle. Po tejto stránke je všetko oukej, dokonca ani efekty nie sú úplne najhoršie aj keď je cítiť, že je to nízkorozpočťák. Horšie je to akurát s atmosférou a predovšetkým s postavami a hercami. Naozaj tu citeľne chýba niekto ako Karl Urban a The Rock, pretože nielen, že tu okrem hlavnej hrdinky, žiadny sympaťák nieje, ale aj tie postavy sú dosť nezáživne napísané. A v tomto mal skratka predošlý film navrch. Zatiaľ čo prvý diel ponúkol peknú futuristickú výpravu, príšery, fajn akcie, dobre postavy a hercov, Annihilation ponúkne iba fajn prostredie vesmírnej stanice, príšery a zopár akcii. 40% - 2* ()

Corpsegrinder odpad!

všechny recenze uživatele

Absolutní shit kterej si nezaslouží ani špetku chvály. Universal pravděpodobně našel někde ve sklepě licenci na Doom a podobně jako Activision před lety vyprděl THPS5, tak si i v tomhle případě řekli že proč si trochu nenamastit kapsu na filmu co vypadá že stál tak pětibábu, když s tou licencí něco neudělaj tak o ní přijdou. Lacinej set design, tragický herci, ještě tragičtější herectví, nezajímavý postavy, neexistující zápletka či příběh jako takovej, trapný odkazy na id Software hry (William Blazkowicz há hí hó há), krátký flashbacky do minulosti hlavní postavy (která je vám u prdele) a mezi tim všim asi tři akční scény o ničem, z nichž ta první se zombíkama je jak vykradená z prvního Resident Evilu. Asi 10 sekund tam používaj motorovku a dalších 10 sekund dvouhlavňovou brokovnici protože na víc se nezmohli. Pár scén je v podstatě identickejch s předchozím filmem, akorát v mnohem horším provedení, je to prostě zase sračkoidní variace na Aliens. Nezmohli se ani na sekvenci z pohledu první osoby takže Doom z roku 2005 vyhrává tak jako tak. Na konci vytáhnou plastovej foukač listí maskovanej za BFG a v posledních 5 minutách vyplácaj veškerej rozpočet na efekty na nesmyslnou scénu která mi připomněla Spawn film z roku 1997 když šla hlavní postava do pekla. Konec trapas. V podstatě jediný dvě emoce co se u mě střídaly během filmu byla znuděnost a občas zasmátí se nad debilitou dialogů. Masky impů vypadaj záhadně hůř než ty z roku 2005 a že se tady zmohli aspoň na CGI firebally mě na prdel neposadí. Pokud máte rádi direct-to-video sračky co vypadaj jak kdyby je natočili v roce 2000 tak se asi budete bavit, mně bylo trapně a to jsem na to čuměl sám. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (8)

  • Ačkoliv tvůrci filmu Doom: Annihilation tvrdí, že se chtěli vyvarovat chyb, roli Doomguy ztvárnila žena. Trailer získal první den na YouTube velmi špatný ohlas od fanoušků. (chaometic)
  • Jméno hlavní postavy Joan Dark (Amy Manson) je slovní hříčka, která odkazuje na jméno Joan d'Arc, tedy legendární francouzskou hrdinku, která osvobodila Francii od anglické nadvlády. (NiWi)
  • Jméno jednoho z mrtvých vědců uvnitř základny je John Carmack, což je přímý odkaz na jednoho ze spolutvůrců předlohy. (SaNcHeZ_cz)

Reklama

Reklama