Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladší bratr Billyho Chapmana je zavřen na psychiatrii, kde ošetřující lékař dělá posudek, zda je normální, nebo bude vzat do vazby za úmyslné zabití. Ricky mu tam odvypráví dosavadní život, i to jak tenkrát na Vánoce přišli s bratrem Billym o rodiče. Když Billy vyrostl, šel se nakonec pomstít matce představené, která ho v sirotčinci terorizovala, ale policie ho zavčasu zastavila. Nyní je čas, aby se Ricky konečně pomstil a dokončil tak to, co starší Billy nestihl... (Rodriguez)

(více)

Recenze (49)

Mol 

všechny recenze uživatele

DO YOU DREAM, RICKY? I DON'T SLEEP!!! Tento mladý Jean-Claude Ricky Van Damme, je muskulaturní hovado, kterému v mládí batmani vymyli mozek a jeho smích je stejně pravý jako kabelka Louise Vuittona na tržišti v Maroku. Přes to mu ovšem fandíte od začátku až do konce. Scény jako ta s Eddiem FUCK THIS! I GET A BEER, BUT I'LL BE BACK! nebo ta v kině se určitě zapíšou do zlatého fondu béčkové kinematografie. Nedoporučuji jen koukat na něj hned po jedničce. Začátek sráží mnoho flashbacků. ()

iolaos 

všechny recenze uživatele

santa is back. zklamany nejsem. po previu a zdejsich komentarich sem cekal nudu.. zhledli jste li SNDN1 bez obav preskocte pulhodinu, ktera re-winduje prvni sequel z perspektivy brachy killera z jednicky... + gore hunteri se muzou tesit na zabiti destnikem, nejaky ten headcut a jine mordy........minusem jednoznacne hlavni postawa - necharizmaticky, neveruhodny nevrah - coz je v tomto subzanru pruser jako mraky. ()

Reklama

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

OK, tolerujem, že to bola prvotne snaha prestrihať pôvodný film a vsunúť tam dve tri scény z psychiatrie a akosi sa z toho vykľulo pokračovanie. No Kriste čumieť 40 minút na zostrih predošlého filmu a potom na ťažkopádne tápanie s absenciou deju je veľa aj na mňa čoby slasherového masochistu. Navyše ústredný vrahúň je ostrasne zahraný psycho macho, ktorý väčšinu obetí zavraždí cez deň (!) a revolverom (!!!). To už kde sme? Kde zmizli hodnoty, ktoré si ctil slasher? ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Jdu si zapálit a pak napíšu komentář. Prozatím jen malou poznámku - hovadina na kvadrát. .... Tak, než napíšu komentář musím říct, že se mi přihodila zvláštní věc, zjistil jsem, že vlastním zapalovač pro leváky, škrtám pravou nic, škrtám znovu, nic, přehodím do levé a na první pokus ! Záhada, je to takovej ten obyčejnej, modrej uprostřed, ani nevím kde jsem k němu přišel a on levorukej, hmhm. Komentář. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Bohužel, kdo jede v závěsu po prvním kousku i ten druhý, bude zklamaný. Protože více než přes 30 minut sledujeme nejlepší pasáže z jedničky a tak nezbývá než se spokojit s následnýma 50 minutama Rickyho pomsty, které bratr Billy nestihl na matce představené. A že ta baba je už opravdu stará a hnusná nemusím dál rozepisovat :-D 40% ()

Galerie (15)

Zajímavosti (5)

  • Ve Velké Británii film nešel do prodeje, protože distributor odmítl z filmu vystříhat některé vražedné scény. (hladass)
  • Film byl natočen za 10 dní. (hladass)
  • Kvůli nízkému rozpočtu byli tvůrci nuceni větší část filmu zaplnit rekapitulací prvního dílu za použití archivních záběrů. (Lucas005)

Reklama

Reklama