Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Poručík Roland Sharp a jeho kolegyně Maggie vypátrají informátora Morgana Balla, po němž FBI chce, aby svědčil proti bossovi Johnu Cortlinovi. Když ho však předávají agentu Zaneovi, napadne je odstřelovač, který zraní Maggie a poté zabije Balla. Svědkyněmi jeho smrti se stane pět rozjívených roztleskávaček Anne, Teresa, Evie, Heather a Barbara. Jsou sice vyslechnuty, jejich popisy vraha jsou však k ničemu. Zklamaného Sharpa čeká ještě horší zpráva. Dívky se ocitly v nebezpečí a někdo je musí chránit. Přesněji řečeno, on je musí chránit. Je rozvedený, a přestože má na střední škole dceru Emmu, svět rozjařených holek je mu úplně cizí. Nastoupí jako nový asistent trenéra s vědomím, že uhlídat holky, které se chtějí jen bavit, bude téměř nemožné. Proto se rozhodne nastolit tvrdý řád. Dívky se sice snaží jeho pravidla sabotovat, Sharp ale dosáhne svého. Situace se zkomplikuje, když jedna z dívek použije telefon a zavolá Sharpově dceři. Zrádný agent FBI, který pracuje pro Cortlina, ji totiž zná a dostane se tak na stopu Sharpa a jeho roztleskávaček. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (183)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Člověk by řek, že Tommy Lee Jones je borec. Tady se spíš choval jak buran. Takovejch roztleskávaček kolem sebe a ono to s ním ani nehne. Dobře, je to starej dědek, ledasco zažil, ale mohlo to bejt alespoň trošku záživnější. Bez toho to totiž je taková ta naprosto průměrná komedie s průměrným dějem, kde začátek, průběh a konec je ve všech směrech stejnej jako půlka další americký produkce. ()

AndrewNewman 

všechny recenze uživatele

Najprv som si myslel, žeby to mohlo byť za tri, keďže takmer každá tuctová, ale sympatická komédia si zaslúži tie tri hviezdy, ale toto skrátka nešlo. Tych 96 minút som len ťažko zvládal a to jediné, čo ma pri tomto filme udržalo do konca, boli nenormálne sexi roztlieskavačky. Skutočne sa bolo na čo pozerať, škoda, že sa to nedá povedať celkovo o filme. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Chci vás vidět živou. Akademicky, fyzicky a vůbec." Tohle mohlo být hodně vtipný. Mrzutej texasskej ranger chrání pět dle mýho názoru mentálně retardovanejch roztleskávaček. Tady si ty střety týpka v poklidu procházejícího ohněm ve skladu výbušnin s rozjíveným inteligenčním výkvětem Ameriky přímo říkaly o smích. Já jsem se teda párkrát zasmál. Třeba když ranger složil maskota nebo při kostelním tanečním souboj roztleskávaček s kazatelem. Navíc k tomu všemu hrál šílenej hudební doprovod mixující leccos od gospelu až po The Clash, takže to určitě nemohlo být tak špatný, jak se to tváří. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack David Newman: 1. "Man of the House" - Chuck Wicks 2. "We Are Family" - Pointer Sisters 3. "Rising Sun" - Rusted Root 4. "What You Gonna Do" - Lil Jon 5. "U Can't Touch This" - Tree Adams 6. "All I Wanna Do" - Sheryl Crow 7. "Should I Stay Or Should I Go" - The Clash ()

adams89 

všechny recenze uživatele

Tommy Lee Jones v komedii o partě roztleskávaček coby korunních svědkyní, to nemohlo dobře dopadnout. Navíc s režisérem, který nikdy nic kloudného ještě nenatočil. Je to záhada, proč se tak kvalitní herec propůjčí něčemu tak mizernému. Za celý film dva, možná tři úsměvné momenty, nic víc. Tedy ale ne že bych Jonesovi natáčení nezáviděl. Děvčata vypadají v sukýnkách vesele a hravě... ()

Galerie (25)

Zajímavosti (8)

  • Ve scéně, kdy Heather (Vanessa Ferlito) vstupuje k Sharpovi (Tommy Lee Jones) do auta, aby mu pomohla z pout, sundává si vlásenku z vlasů. Avšak v dalším záběru si do vlasů teprve sahá. (Tessx)
  • Původně měla být postava Rolanda Sharpa (Tommy Lee Jones) agentem CIA. Jones si ale prosadil změnu na texaského rangera, a to nejspíš proto, že z Texasu pochází. (Coldrex)
  • Zbraň, kterou má Tommy Lee Jones ve filmu, je jeho vlastní. Jedná se o Colt 1911. (Coldrex)

Reklama

Reklama