Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Poručík Roland Sharp a jeho kolegyně Maggie vypátrají informátora Morgana Balla, po němž FBI chce, aby svědčil proti bossovi Johnu Cortlinovi. Když ho však předávají agentu Zaneovi, napadne je odstřelovač, který zraní Maggie a poté zabije Balla. Svědkyněmi jeho smrti se stane pět rozjívených roztleskávaček Anne, Teresa, Evie, Heather a Barbara. Jsou sice vyslechnuty, jejich popisy vraha jsou však k ničemu. Zklamaného Sharpa čeká ještě horší zpráva. Dívky se ocitly v nebezpečí a někdo je musí chránit. Přesněji řečeno, on je musí chránit. Je rozvedený, a přestože má na střední škole dceru Emmu, svět rozjařených holek je mu úplně cizí. Nastoupí jako nový asistent trenéra s vědomím, že uhlídat holky, které se chtějí jen bavit, bude téměř nemožné. Proto se rozhodne nastolit tvrdý řád. Dívky se sice snaží jeho pravidla sabotovat, Sharp ale dosáhne svého. Situace se zkomplikuje, když jedna z dívek použije telefon a zavolá Sharpově dceři. Zrádný agent FBI, který pracuje pro Cortlina, ji totiž zná a dostane se tak na stopu Sharpa a jeho roztleskávaček. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (183)

Sabiana 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film si ani nevzpomenu. Po týdnu ani nevím, na co jsem se dívala. Proč taky? Obyčejná komedie o uječených a nafintěných holkách, které si bez mobilu nedokáži představit svět. Takových komedií je teď dost a dost. Nebýt Tommy Lee Jonese, bůh ví, kam by to režisér dopracoval. Raději ani nevědět... ()

Ydrosten 

všechny recenze uživatele

Nechápu co všem na tom filmu tak vadí. Tommy Lee Jones, je geniální a ty holky tomu dodávají správnou porci zábavy. Scéna v obchodě, když holkám kupuje vložky, mi hodně připomínala mé nákupy pro dceru. Taky jsem tam stál docela bezradně a zmateně. Mě to prostě bavilo ( ale to bude tím, že mě k radosti stačí málo ) ()

Reklama

loki5 

všechny recenze uživatele

Policista hlídá největší americký poklad - roztleskávačky. A celé je to ukrutná na nervy jdoucí nuda plná všemožných žánrových klišé. A když začal 200 kilový černoch tančit s roztleskávačkama v kostele poté co zkoušel s ukrutným gospelem bylo na čase to vypnout. Možná by to bylo zajímavé kdyby slípky dostali opravdovou policejní ochranu která by je nikam nepustila a opravdu je hlídala :-D 20% ()

Jerrysus 

všechny recenze uživatele

Tahle role, film a opravdu hodně slabý, nenápaditý děj Lee Jonesovi opravdu nesedl. Záživných je snad jen prvních pár minut, ale pak to člověk nevypne snad jen kvůli roztleskávačkám. A třebaže se někdy nějaký ten povedenější vtípek od někud vyhrabe, přišlo mi to jako parodie na klasicou Disneyovskou frašku, která má u člověka vyvolat pocit, že je humorná a zábavná, ale v konečném součtu je to přesně naopak. ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Slušná komedie, která na můj vkus obsahovalo málo humoru a možná i akce. Film nabídne celkem nápaditou zápletku. Nicméně děj se mi zdál docela nudný a ne zrovna moc promyšlený a propracovaný. Dalším takovým trnem v oku bylo to, že se tu až příliš řeší vztahy, což není zrovna můj šálek čaje. No a to rozuzlení bylo velmi odbyté. Kladné body můžu přidat pouze za mladé pěkné roztleskávačky. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (8)

  • Původně měla být postava Rolanda Sharpa (Tommy Lee Jones) agentem CIA. Jones si ale prosadil změnu na texaského rangera, a to nejspíš proto, že z Texasu pochází. (Coldrex)
  • Heather (Vanessa Ferlito) zmíní, že snímek Olověná vesta (1987) je jejím velmi oblíbeným. R. Lee Ermey, který zde ztvárnil roli kapitána Nicholse, se objevil právě i ve filmu Olověná vesta. (Coldrex)
  • Nikdo ze zúčastněných netušil, jak film skončí. Režisér Stephen Herek prozradil závěr až celý měsíc poté, co byly natočeny všechny ostatní scény. (Pompaj)

Reklama

Reklama