Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Poručík Roland Sharp a jeho kolegyně Maggie vypátrají informátora Morgana Balla, po němž FBI chce, aby svědčil proti bossovi Johnu Cortlinovi. Když ho však předávají agentu Zaneovi, napadne je odstřelovač, který zraní Maggie a poté zabije Balla. Svědkyněmi jeho smrti se stane pět rozjívených roztleskávaček Anne, Teresa, Evie, Heather a Barbara. Jsou sice vyslechnuty, jejich popisy vraha jsou však k ničemu. Zklamaného Sharpa čeká ještě horší zpráva. Dívky se ocitly v nebezpečí a někdo je musí chránit. Přesněji řečeno, on je musí chránit. Je rozvedený, a přestože má na střední škole dceru Emmu, svět rozjařených holek je mu úplně cizí. Nastoupí jako nový asistent trenéra s vědomím, že uhlídat holky, které se chtějí jen bavit, bude téměř nemožné. Proto se rozhodne nastolit tvrdý řád. Dívky se sice snaží jeho pravidla sabotovat, Sharp ale dosáhne svého. Situace se zkomplikuje, když jedna z dívek použije telefon a zavolá Sharpově dceři. Zrádný agent FBI, který pracuje pro Cortlina, ji totiž zná a dostane se tak na stopu Sharpa a jeho roztleskávaček. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (183)

AndrewNewman 

všechny recenze uživatele

Najprv som si myslel, žeby to mohlo byť za tri, keďže takmer každá tuctová, ale sympatická komédia si zaslúži tie tri hviezdy, ale toto skrátka nešlo. Tych 96 minút som len ťažko zvládal a to jediné, čo ma pri tomto filme udržalo do konca, boli nenormálne sexi roztlieskavačky. Skutočne sa bolo na čo pozerať, škoda, že sa to nedá povedať celkovo o filme. ()

major.warren 

všechny recenze uživatele

Lepší průměrný film. Rozhodně si nemyslím, že jde o nějaký nejhorší film. Pán Domu je hezká akční komedie. Samozřejmě v rámci možností. I Tommy Lee Jones někdy holt podlehne béčkovému filmu. Dělá to, ale i Bruce Willis či nově i Al Pacino. Tommy Lee Jones film posunul film výše a celkově nehrál špatně. Scénář ze začátku působil zajímavě, ale pak se promění v celkem trapný a nezajímavý. Herečky v rolích roztleskávaček nic moc. Typické Američanky. Celkově mě film moc nezaujal. Tři hvězdy jen za skvělého Tommyho. ()

Reklama

Yardie 

všechny recenze uživatele

Zdejší hodnocená zdá se i býti trošku slabé. Musím řici, že jsem se docela dobře bavil. Samozřejmě, není to bůh ví jaký zázrak, ale svůj účel to plní - pobavit a odreagovat se. Tommyho mám rád a tady ta role mu sedla. Totální bručoun bez špetky úsměvu s absolutně trefnýma hláškama, to mě bavilo. To, že to je příběh předpovídatelný je fakt, ale i přesto je to dobrá zábava. Já se bavil a klidně bych se mrknul ještě jednou. Howgh! ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Díval jsem se na to s pocitem, že je ten film naprosto zbytečnej a nicneříkající. T.L.Jones je dobrej herec, ale když je k ničemu scénář, nedá se nic dělat, ani on to nezachrání (pokud má vůbec takovýhle snímky zapotřebí). Režisér se chtěl pravděpodobně podívat na pár hezkých holek, který se mu nakrucujou před kamerou, protože jinej účel tam fakt nevidím. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Texaský Ranger musí chránit skupinku pubertálních roztleskávaček, které jsou svědky vraždy a že je to práce nejednoduchá nám přibližuje tento film. Roland Sharp, v podání Tommy Lee Jonese, se nijak nezadá se známějším Cordellem Walkerem. Holt to jsou tvrďáci. Se zločinci si poradí levou zadní a v podstatě ani nemrkne, ale roztleskávačky ve své nejdivočejší pubertě, to už je jiná káva. Jedná se o skvělou komedii, kde Tommy Lee Jones opět prokázal, že ani tento žánr mu není cizí. Jeho postava rangera je vlastně takový milý mužík ve zralých letech se smyslem pro zodpovědnost a dodržování zákona, který má náhle co do činění s dívčí omladinou mající svůj vlastní pohled na věc a která nejlépe ví, co je pro ně dobré a co ne. Film vyniká svou živostí, humornými situacemi a svým přístupem pobavit. Netlačí se na pilu v komediálnosti za každou cenu, ale naopak se všemu nechává přirozený vývoj. Při sledování se dá dobře odpočinout a přijít na zcela jiné myšlenky, nejsou každodenní starosti. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (8)

  • Zbraň, kterou má Tommy Lee Jones ve filmu, je jeho vlastní. Jedná se o Colt 1911. (Coldrex)
  • Původně měla být postava Rolanda Sharpa (Tommy Lee Jones) agentem CIA. Jones si ale prosadil změnu na texaského rangera, a to nejspíš proto, že z Texasu pochází. (Coldrex)
  • Heather (Vanessa Ferlito) zmíní, že snímek Olověná vesta (1987) je jejím velmi oblíbeným. R. Lee Ermey, který zde ztvárnil roli kapitána Nicholse, se objevil právě i ve filmu Olověná vesta. (Coldrex)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno