Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (49)

plakát

Pán Domu (2005) 

Tahle role, film a opravdu hodně slabý, nenápaditý děj Lee Jonesovi opravdu nesedl. Záživných je snad jen prvních pár minut, ale pak to člověk nevypne snad jen kvůli roztleskávačkám. A třebaže se někdy nějaký ten povedenější vtípek od někud vyhrabe, přišlo mi to jako parodie na klasicou Disneyovskou frašku, která má u člověka vyvolat pocit, že je humorná a zábavná, ale v konečném součtu je to přesně naopak.

plakát

Klik - život na dálkové ovládání (2006) 

Od celého filmu jsem čekal něco víc, ale Sandler mě dost zklamal. Na snímek se člověk vydrží dívat jen proto, aby zjistil co bude dál a kdy už to hrozné trápení skončí. Rozhodně lze pochválit snad jen nápad s ovladačem, který vám dokonale změní život, ale jako film to u mě valný úspěch nesklidilo. Opravdu jen občas se pobavíte, ale i přes to si po filmu řeknete, že se dal volný čas strávit i jinak než u téhle mírně bezduché komedie.

plakát

Knight Rider (1982) (seriál) 

Tahle kultovní záležitost mě vždycky přitahovala. Ne že bych musel vidět každičký díl, protože se od sebe jednotlivé díly ani moc nelišily, ale občas zkouknout tenhle seriál s "boreckým" mluvícím autem vůbec není špatné!

plakát

Pohádky o mašinkách (1985) (seriál) 

Tohle je prostě parádní večerníčkovská klasika, která mi už jako malému přirostla k srdci. Skvěle dabováné a překrásně namalované mašinky, jedna lepší než druhá. Nemůžu si pomoct a rád bych to shlédl znova a připomněl si staré dobré časy.

plakát

Teletubbies (1997) (seriál) odpad!

A pak se dívíme, že jsou současné děti takhle zakomplexovaný a neumí ani pořádně utvořit větu. Ani nechápu jak jsem mohl dříve vstávat kvůli téhle dvacetiminutové šílenosti.

plakát

Deník malého poseroutky 2 (2011) 

Velice příjemná oddychovka pro celou rodinu i když musím podotknout, že obsazení je opravdu slabé. Do role mi tam sedí snad jen Rodrick a Gregova maminka, jinak jsem se těšil na lepší herce. Zvlášť když vidím představitele Rowlieho zpívat na židli, obrací se mi z něho žaludek! Ještě horší je potom český dabing, ale když ho překousnete a nebo si pustíte film v originále, tak vás potěší úsměvné scénky a občas i vydařené vtipy docela ucházejcího filmu kopírující světovou knižní předlohu, kterou jak to u filmových adaptací často bývá, nepřekoná.

plakát

Twilight sága: Rozbřesk - 1. část (2011) 

Po dost pokulhávajícím Zatmění, které pomalu nemělo hlavu a patu, je Rozbřesk docela příjemná osvěžující změna a troufám si říct, že se může zařadit do celé ságy jako nejlepší. Děj sice není nabitý zajímavými scénami (až na pár vyjímek), ale není o ničem a není přeplácaný a hezky to celé vygraduje ke konci. Trochu mě vadí to, že v první půlce filmu jako by se zapomnělo, že Edward a jeho rodina jsou upíři a my tak sledujeme romantický film o svatební cestě dvou NORMÁLNÍCH lidí. Druhá část je alespoň o trochu zajímavější. Odporně vyhlížející Kristen Stewart, hádky mezi vlkodlaky a beznadějné situace, kdy nikdo neví ,co si počít ,to už je alespoň trochu záživnější a diváka to probudí z dosavadního blouznění. Občas se s dějem dobře doplňuje i hudba ke které se vrátil Carter Burwell a konec je tak dobře uřízlý, že už se docela těším, jak bude Bella vypadat v druhé části.

plakát

Třetí princ (1982) 

Zase trochu netradičně zpracovaná pohádka, ale stále výjmečná a svým způsobem vydařená.

plakát

Nekonečný příběh (1984) 

Tomuhle filmu jsem nikdy nepřišel moc na chuť. Sice obsahuje na svoji dobu zajímavé efekty a zpracování. Také má snímek docela zajímavý děj, ale jinak je až moc ponurý a temný. Zároveň i některé masky nejsou nijak zvláštní nebo světové a závěr toho všeho je divný a zmatený.

plakát

Scooby-Doo: Začátek (2009) (TV film) odpad!

To je veřejná urážka jinak skvělého Scooby-Doo, jak tohle mohl někdo dopustit!!??