Reklama

Reklama

Knight Rider

(seriál)
USA, (1982–1986), 68 h 21 min (Minutáž: 45–91 min)

Tvůrci:

Glen A. Larson

Hrají:

David Hasselhoff, Edward Mulhare, William Daniels, Patricia McPherson, Peter Parros, Rebecca Holden, Phyllis Davis, Lance LeGault, Pamela Susan Shoop (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(84)

Obsahy(1)

Michael Long je bývalý policista, který během své práce málem přišel o život. Z nepříjemné situace se nakonec díky pomoci neznámého muže dostane. Do nového života vstupuje s novou tváří i identitou, pod jménem Michael Knight. Od mecenáše Wiltona Knighta dostává zároveň špičkové vybavení, aby dále mohl bojovat proti zločinu. A mezi vší tou skvělou technikou je i sporťák K.I.T.T., který dokáže neuvěřitelné věci a dokonce i mluví. Z Michaela se stává neohrožený bojovník, který za volantem inteligentního auta brázdí silnice a mstí bezpráví. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (536)

Šimpy 

všechny recenze uživatele

"Michael Knight - černý stín letící do nebezpečného světa lidí...." pamatujete? Sympatický hlavní hrdina, který po vzoru Bonda dostane každou, kterou si zamane, jen konstruktérka Kitta nějak odolává. Tím se dostávám k hlavnímu bodu seriálu - superautu Kitt a hlavně jeho hlášky: "Michaele, copak Ti nestačí jedna žena?" prostě nostalgický nářez.....jako dítě jsem si často na kitta hrával. To není omluva těch 4 hvězdiček, to je jejich vysvětlení. ()

drexik 

všechny recenze uživatele

Popravdě před víc jak 10-ti lety se na to koukat dalo, nic světoborného, ale mluví kára byla hold v kurzu. Ovšem když teď po dlouhé době kouknu na televizi a vidím Hasselhoffa s afro účesem v uzkých riflích alá roura a vypasované kožené bundě, podníž se skrýva bílá vyžehlená košile, rozepnutá tak akorát, abycom mohli spatřit chlupatý porost, spíš mě chytá záchvat smíchu než nostalgie. ()

Reklama

Eddard 

všechny recenze uživatele

Takový Walker Texas Ranger mého mládí, Hajzlhóf co si pamatuju byl ještě solidně akční,ale především zde šlo hlavně o Kita. Jeden z největších dětských snů pro mě bylo mít tohle auto... no, teď když si na to vzpomenu:-) Málem bych zapomněl - ústřední melodie je samozřejmě nezapomenutelná!!! 40% ()

Trustme

všechny recenze uživatele

Ich bin Majkl, Majkl Najt........... tak takhle jsem slýchával představení se další kultovní seriálové postavy. Ano bylo to ještě v době kdy nemluvil česky a já se tak díky němu naučil trochu německy. Sledovat desítky dílů v jazyce kterému nerozumíte je myslím patřičná oběť idolu. ..... Michael wo bist du??? ()

venca163 

všechny recenze uživatele

Ohodnotim v pohodě za tři. Není to žádná sračka, ale poctivej seriál pro správný kluky, co maj rádi auta a superhrdiny (nejlépe v jednom). David Hasselhoff nepotřebuje žádný speciální herecký nadání, když má tak parádní vlasy! Každej díl přes kopírák a spoustu dalších drobností mi vůbec nevadí. (60%) ()

Galerie (68)

Zajímavosti (48)

  • Tato epizoda je věnovaná památce Marcela Rafaela Marcelina, který zemřel, zatímco jeho otec Mario natáčel pro tento díl roli Julia. (cheyene)
  • Ve scéně, kdy jedou proti sobě KITT a KARR, tak ve chvíli, kdy KARR skočí z útesu, je scéna s autem z filmu The Car z roku 1977. (Foxy331)
  • Pro natáčení bylo použito celkem 23 vozů, z nichž byl pouze jeden zničen během natáčení. Ze zbylých 22 vozů bylo sedmnáct sešrotováno po skončení natáčení, a tak se zachovalo pouze pět vozů. (Foxhound#1)

Související novinky

Spy Hunter opět na programu dne

Spy Hunter opět na programu dne

04.06.2007

Nemůžu se ubránit pocitu opakovaného déja vu. Transformers ještě ani neměli světovou premiéru, ale už teď jako by Hollywood ovládla posedlost futuristickými auty, které na nás vystrkují všelijaké… (více)

Hostýlek u mrtvého plavčíka

Hostýlek u mrtvého plavčíka

09.04.2006

Známý televizní seriál Pobřežní hlídka natáčený od roku 1989 do konce milénia a dočkavší se celkově 241 dílů, dalšího příbuzného seriálu Baywatch: Nights a několika televizních filmů ještě není úplně… (více)

Reklama

Reklama