Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vítejte do světa Animatrixu, vizionářské fúze počítačové animace a japonské školy animace, od světově nejuznávanějších tvůrců animovanch filmů. Vychutnejte si snímek, který vznikl před filmem Matrix a dozvíte se o posledních městech lidské rasy, válce mezi stroji a lidmi a o závěrečném úpadku lidstva. Staňte se svědky posledního letu Osirise, který připravil půdu pro film Matrix Reloaded a videohru Enter The Matrix. Doplňte si své povědomí o Matrixu a získejte informace, které jinde nenajdete. Je čas zapojit se... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (321)

MISSha 

všechny recenze uživatele

Tyhle povídky pro mě znamenaly tak-zvaně střípky toho co se do filmového Matrixu a pokračování nevešlo a byla jsem velice spokojená s opravdu velice zdatně a řemeslně odvedenou prací,která místy doopravdy brala dech. Z celých 9 povídek mě nejvíce zklamal SVĚTOVÝ REKORD,který mi nesedl jak dějem tak samotným zpracováním (za ***).Poté PŘIJIMACÍ ZKOUŠKU a PROGRAM bych hodnotila do dokonalosti nedotaženými takže za ****.U zbývajících 6 povídek převažuje plný počet,a víc než pět hvězd (kdyby to tak šlo) bych dala DRUHÉ RENESANCI 1. ČÁSTI a 2.ČÁSTI a DETEKTIVNÍMU PŘÍBĚHU u kterých mi ohromením padala čelist. ()

Reklama

Gemini 

všechny recenze uživatele

S každým dalším zhlédnutým dílem jsem z Animatrixu víc a víc nadšený. Řemeslné provedení špičkové, po příběhové stránce naprostá bomba. Detective Story aneb film-noir detektivka uvnitř Matrixu je úžasná, ale nejradši asi mám Animatrix nejpohádkovější - Beyond. Dost bylo superlativ, dokud neuvidíte, stejně nepochopíte... ()

castor 

všechny recenze uživatele

Asi nikdo nečekal, že se tenhle poutavý svět nebude rozrůstat. Vesměs asijská animovaná škola ukazuje, že má co říct a obohacuje svět bratrů (tedy sester) Wachowských o další motivy a linie. Samozřejmě platí to, co u hraných pokračování: zejména Reloaded není špatný, jen se prostě nesmírně povedl původní Matrix, ze kterého si můžeme několik scén pouštět neustále dokola. A furt nás budou bavit. Místy drsné, místy bizarní, jindy hodně originální, atmosférické a nápadité příběhy nenudí, některé bych mohl postrádat, ale jako celek velmi slušné. Každá část nabídne jinou animační techniku, některá je poklidná až poetická, jiná typicky dynamická. Je nesmysl je navzájem nějak srovnávat: každá si jde svou cestou. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Pre mnohých fanúšikov možno iba ďalšie dojenie už dávno vydojenej kravy. Nápad je to ale zaujímavý a je sympatické, že sa nedočkal kinopremiéry a bol múdro distribuovaný iba na dvd. Skôr ako podrobne vysvetlujúci mi Animatrix prišiel viac doplňujúci svet Matrixu. Musím po rokoch pozrieť ešte raz a napísať viac aj k jednotlivým epizódam. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (3)

  • Animatrix byl krátce před vydáním Matrix Reloaded (2003) promítán v několika vybraných kinech jako propagace. (Joudec)
  • Tvorba filmu začala, keď boli bratia Wachowski na turné v Japonsku, kde predstavovali film Matrix. (Mihail123)

Reklama

Reklama