Reklama

Reklama

Magnum

(seriál)
Akční / Dobrodružný / Krimi / Drama / Mysteriózní
USA, (1980–1988), 129 h 3 min (Minutáž: 43–90 min)

Hrají:

Tom Selleck, John Hillerman, Roger E. Mosley, Larry Manetti, Jeff MacKay, Angela Lansbury, David O'Malley, Gwen Verdon, David Hemmings, Brandon Call (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(161)

Bývalý americký námorný dôstojník tajnej služby sa stane súkromným detektívom na voľnej nohe na Havaji a rieši záhadné kriminálne prípady, pričom zažíva rozmanité dobrodružstvá. (SkyShowtime)

Recenze (67)

LadyPupu 

všechny recenze uživatele

Jasně, že to je už dneska vyšeptalý, ale nostalgie je mrcha. Stejně jako u Knight Rider si vzpomínám - 80. léta, rakouskej kanál ORF a tam tohle zjevení. Zatímco u nás dávali ty bezbarvý slátaniny, v tomhle bylo všechno jinak. Krásný lidi, auta, baráky, palmy. Prostě wow efekt jako blázen. No a Magnum s Higginsem, Zeus s Apollem, T.C. s vrtulníkem... "Óóó, jsem zamilovaný! Viděl jsi tý ženský prsa? - Je neděle! - V neděli nesmím říkat prsa?" ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Vynikající T.Selleck, který je tak nějak vždy nad věcí. Zewluje si ve vypůjčené vilce na pláži, prohání se ve vypůjčeném ferrari a i ty hadry co má na sobě nejsou určitě jeho. T.C. se svojí helikoptérou je vždy po ruce a společně s Rickem Magnuma nenechají nikdy na holičkách. Pohodový seriál, který mi dopřeje odpočinku, trochu akce a hodně legrace.-) ()

Reklama

Arccos 

všechny recenze uživatele

Tento serial ma dva typy epizod. Ten prvni typ je prevazne vazne minena detektivka se soukromym ockem. Tento typ je prumerny az podprumerny. Jenomze pak jsou v serialu epizody, ktere si prave z takoveho typu epizod vyslovene delaji srandu. A tyto epizody jsou tak dobre, ze se vyplati divat se na cely serial a cekat prave na ne. Skvely je predevsim vecny souboj Higgins vs. Magnum. ()

starbrejkr 

všechny recenze uživatele

Mlůj nejoblíbenější seriál vůbec a docela se divím poměrně nízkému hodnocení a hození do škatule mezi klasické detektivní seriály. Přšlo mi, že o ty detektivní příhody tady šlo celkem málo. Hlavní byla nádherná atmosféra Havaje a taky dokonalé vykreslení vztahu Magnum-Higgins (Jonathan Higgins je jednou z mých milovaných postav, geniálně napsaná, zahraná a Janem Přeučilem i nadabovaná role). Pár dílů (především v poslední čtvrtině) je slabších, ale drtivá většina jsou klasiky ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Na tenhle seriál mám tak živé a příjemné vzpomínky, že dávám bez zaváhání plný počet. Sledoval jsem ho kdysi někdy v první půli devadesátých (tuším že na Prima TV) na své první barevné televizi a strašně mě bavil, určitě v tom taky hrálo velkou roli líbivé havajské prostředí a skoro v každém dílu nějaká pěkná baba. Zkrátka takové příjemné a oddychové vytržení z té banální české reality. Magnumovi kamarádi mě příliš nebrali, ten barmanský skrček byl trapný a T.C. byl zase většinou hrozně protivný. Ovšem naprosto geniální postava byl Higgins - už jen kvůli jeho rozhovorům s Magnumem jsem se těšil na každý díl. A Magnum sám byl tak extrémně důvěryhodný sympaťák, že byste s ním klidně pustili na dovolenou svou manželku nebo dceru, nechali ho s ní spát v jedné posteli a věřili byste bez pochybností jeho slibu, že se jí ani nedotkne. Hodně mě mrzí, že Tom Selleck nevzal roli Indiany Jonese a místo toho ji dostal nesympatický Harrison Ford. A taky mě hodně mrzí, že k tomuhle seriálu nemůžu sehnat české title, dal bych si ho rád znovu (nebo aspoň pár dílů), ale na dabingy se už spoustu let zásadně odmítám dívat. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (27)

  • Krátko predtým ako sa začal vysielať seriál Magnum si Tom Selleck (Magnum) zahral v seriáli The Rockford Files (1974). Producenti chceli preto natočiť jednu epizódu Magnuma, v ktorej by si ako hosť zahral James Garner úlohu Jima Rockforda. Kvôli tomu, že na The Rockford Files vlastnila práva iná produkčná spoločnosť to nebolo možné zrealizovať. (m.a.t.o.)
  • Německá skupina Such a Surge vzdala seriálu hold klipem k písni "Mein Tag". (Fenk)

Související novinky

Ben Stiller v epické fantasy?

Ben Stiller v epické fantasy?

07.04.2008

The Return of King Doug není oslavný dokument o zdejším uživateli Douglasovi, ale připravovaný komiks nakladatelství Oni Press, na který už promptně koupilo práva studio DreamWorks. A hned oslovilo… (více)

Reklama

Reklama