Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Neznámí lidé s různými životními osudy – šofér limuziny, manželé před rozvodem, policista, prostitutka, mladí, čerstvě oddaní novomanželé a hotelový manažer -- hledají před nadcházející bouří útočiště v zapadlém motelu uprostřed nevadské pouště. Brzy je kdosi začne po jednom zabíjet. Jak vzrůstá napětí a hosté začnou jeden druhého podezřívat z tajemného vraždění, s překvapením zjistí, že je ve stejnou dobu na stejné místo vůbec nepřivedla náhoda... (AMC Czech)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (716)

POMO 

všechny recenze uživatele

Počiatočné vtiahnutie do deja a narastajúce mystérium okolo vrahovej identity sú úžasné. Ale v poslednej tretine, kedy sa začnú vykladať karty na stôl, sa z roztomilého vzdaniu holdu Hitchovmu Psychu stáva nezvládnutý spatlanec snahy o čo najväčšie šokovanie a borenie klišé. Spočiatku silné 4*, po závarečnej vsuvke rozpačité 2*. ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

No vidím, že tady budu působit jak pěst na oku, ale prostě nemohu a nechci dát tomuhle slepenci všech možných inspirací různými horory o * víc. Čouhá z toho Psycho, Fakulta, Tajemství loňského léta 2 a teď si nemůžu vzpomenout, kde že to už držela mrtvola "klíč" k další oběti? No a aby se to nepletlo, tak se do toho ještě plácne duševní porucha, různé identity a x rozhněvaných mužů...... škoda Johna Cusacka. ()

Reklama

Tosim 

všechny recenze uživatele

Tak a dost. Od teď chodím už jen na stupidní teenagerské komedie typu Prcičky, protože tahle moje "strašidelná série" už se mi docela hodně dostává pod kůži. Upřímně jsem chtěl dát hvězdičky pouze čtyři, a to z důvodů, kdy po začátku, který má švih (zvlášť po scéně matky se synem přes sklo auta jsem zíral do plátna, nemoha nemoha... :-) přišly celkem nudné minuty, po kterých se to všechno rozhýbalo trošku více. (Tu věc, která se skrývala pod ručníkem jsem odhadl.) Pointa se mi ze začátku jevila obyčejně, ale byla zpracována tak bravurně, že jsem opravdu nedýchal a scéna poslední ve mě vyvolala mrazení až do morku kosti. Co jiným připadalo směšné, se mě jevilo infarktově. Pořád jsem si říkal: "jak jsem na tohle mohl zapomenout???" Ještě teď vidím ten rozšklebený obličej a slyším zvuky od ran dlaně na dřevěnou hůl...uááá...přidejte k tomu skvěle nervní hudbu Alana Silvestriho a máte absolutní zážitek!!! Teda aspoň já jo... ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Doufám, že už brzo skončí móda "šokujících" konců za každou cenu. Fungovalo to u Obvyklých podezřelých, Šestého smyslu, Klubu rváčů i třeba u Vanilkového nebe, ale zde mi to docela hodně zkazilo dojem z jinak velmi dobře natočeného a zahraného (detektivního) filmu. Za nejlepší z celého snímku považuji asi úvod, kde se razantně sejdou hlavní postavy. To je skutečně mistrovský nářez. S lepším (klasičtějším) koncem by to bylo za čtyři. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si na úvod nového roku, zabrouzdal do časů minulých, což zásadně moc nedělám, ale chtěl jsem pro začátek něco kvalitnějšího. Myslel jsem si, že pointu jsem odhalil už na začátku, ale kdepak. Solidně napínavý Thriller s prvky Hororu s výbornou atmosférou a s perfektním finále, avšak po druhé už bych to asi vidět nechtěl. Jednohubka. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (17)

  • Přestože byl ze závěru filmu vystřižen jeden dialog mezi Johnem Cusackem a Rayem Liottou, tvůrci zde ponechali Liottu říkajícího Cucackovi: "Já jsem to neudělal." (HappySmile)
  • Ginny (Clea DuVall) řekne: "Pamatujete si ten film, kde přijde 10 cizinců na ostrov a postupně začnou jeden po druhém umírat a nakonec zjistí, že si nejsou úplně cizí, protože mezi nimi existuje nějaké spojení?" Ginny má na mysli film And Then There Were None (1945). (HappySmile)
  • Celá jména postav z hotelu zní: Edward "Ed" Dakota, Samuel Rhodes, Paris Nevada, George York, Alice York, Timmy York, Larry Washington, Caroline Suzanne, Virginia "Ginny" Isiana, Lou Isiana a Robert Maine. (HappySmile)

Související novinky

Zemřel herec Ray Liotta

Zemřel herec Ray Liotta

26.05.2022

Ve věku 67 let zemřel herec Ray Liotta, známý například z filmů Mafiáni, Identita, Kokain nebo Země policajtů. O smrti herce informoval server Deadline, podle kterého herec zemřel poklidně ve spánku.… (více)

Co chystá režisér Logana?

Co chystá režisér Logana?

10.06.2017

James Mangold zabodoval už Identitou, Walk the Line nebo Vlakem do Yumy, kariérní vrchol ale slaví až letos díky Loganovi. Jelikož se jedná o Jackmanovu rozlučku se samotným Wolverinem, od začátku… (více)

Thriller s přísně utajenou zápletkou

Thriller s přísně utajenou zápletkou

29.02.2008

Hvězda extravagantní série HBO Tudorovci Jonathan Rhys-Meyers nezanevřel ani na účinkování v celovečerních filmech. S jeho jménem je už nějakou dobu spojována do současnosti přenesená adaptace… (více)

Reklama

Reklama