Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve filmu se setkáváme se všemi členy rodiny: s dědou a babi, jejich synem Ludvou s manželkou Heduš a dvojčaty Péťou a Máťou. Navíc poznáváme stařičké rodiče babi Homolkové, kteří žijí v jihočeské vesnici. Homolkovi se za nimi jedné neděle vypraví novým vozem, aby se rozloučili s údajně na smrt nemocným pradědečkem. (Ateliéry Bonton Zlín)

Videa (2)

TV spot 1

Recenze (282)

Marrianna 

všechny recenze uživatele

Tak já nevím, příjde mi, že jsem snad jediná, kterou fanouškovství Homolkovic rodinky nějak minulo, ale vůbec mi to nevadí. I kdyby se celá Homolkova rodinka stavěla třeba na hlavu - omlouvám se, ale tleskat mě neuslyšíte, pravděpodobně u toho nebudu. Tento rádoby humor mi nějak uniká a opravdu nemám chuť zkouknout všechny Homodíly. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Ani první díl o rodině Homolkových nepovažuji za nějak úžasnou zábavu, respektive si dovedu představit sledování jejich taškařic v krátkometrážním seriálovém formátu. Celovečerní stopáž je vždy potřeba naředit vedlejšími zápletkami a stejně jako v "Ecce homo" mě rozčiloval mladý milenecký pár, zde jsem kroutila hlavou nad scénami z honu na lišku a srazu myslivců. ()

Reklama

Arach.No odpad!

všechny recenze uživatele

Homolkovy mě nikdy k srdci nepřirostli, a tohle je vůnec nejhorší ze všech dílů. Ani jednou jsem se nezasmál, u všech scén s pradědečkem jsem se extrémně nudil a ani scény s rodinou Homolkovic se mi nijak zvlášť nelíbily. Tak už jsem se těšil na onu scénu s nedobrovolnou koupelí, ale ta mě taky zklamala. Celá byla natočena tak neuvěřitelně nudně, že mi na tváři nevyvolala ani jemné pousmání, natož pak smích. ()

Orlau32 

všechny recenze uživatele

Téměř jako vždy, nastavovaná kaše se nepovedla. Proti 1.dílu "Ecce homo Homolka" je tento díl výrazně slabší. Koketuje to v podtextu s černým humorem, ale mě se zakončení filmu nelíbilo. Jako by si s tím režisér nevěděl rady a tak je zde konec filmu zahrán do autu pohledem na večerní jezero. Celkově film patří do kategorie slabších českých komedií. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Prečo je táto nehorázna sprostosť tak populárna u našich západných susedov v Českej republike mi nikdy nešlo do hlavy. Čo to má byť? Sonda do priemernej českej rodiny? To snáď nie. Veď sa tam vkuse jeden s druhým nezmyselne háda, prekrikuje a trepe chujoviny. Tak prečo to má teda tak vysoké hodnotenie? Nechápem. Je to úplne o ničom. Mne tento typ humoru absolutne nič nehovorí. A keď ku tomu ešte pripočítam velice nevyvážené herecké výkony, tak tomu nemôžem prideliť viacej ako dve hviezdičky. Aj to sa mi zdá dosť veľa, no ale budiž. ** ()

Galerie (9)

Zajímavosti (13)

  • Scény norování se odehrávají nedaleko od Písku, i zde je v roli majitelů psů několik zaměstnanců lesního závodu Čížová. (hetta)
  • Odlétající letadla z Ruzyně jsou Tu-124 Československých areolinií, Iljušin Il-18 maďarské společnosti MALÉV a DC-9 Swissairu. Letadlo v pozadí na ploše je Iljušin Il-62 ČSA. (Allster)
  • Vůz s diplomatickou značkou, který parkuje při prvním výletu Homolkových vedle nich, je Opel Admiral. Jednalo se o luxusní vůz vyráběný německou automobilkou Opel v letech 1937 až 1939 a znovu v letech 1964 až 1977. (sator)

Reklama

Reklama