Reklama

Reklama

Želví nindžové 2: Tajemství kapaliny

  • Česko Želví nindžové II (více)
Trailer

Obsahy(1)

Díky záhadné tekutině je možné vytvořit nové zmutované tvory. Zlý Trhač je chce použít proti želvím nidžům. Mladý chlapec Keno rozváží pizzu. Při jedné rozvážce přistihne bandu lupičů, kteří kradou zboží. Jelikož dobře ovládá bojová umění, postaví se neohroženě proti nim, a než se vzpamatuje, má po boku tři želví nindži, s jejichž pomocí lupiče porazí. V téže době se probouzí k životu Trhač, který nindžům přísahá pomstu. Mezitím urychleně pokračuje likvidace odpadu na skládce podniku TGRI; právě tekutina, která odtamtud kdysi unikla, způsobila mutaci želv a krys a stále ještě ohrožuje vše živé. Profesor Jordan Perry už zlikvidoval prakticky všechny láhve, zbývá jen jedna jenomže ta se dostane do rukou Trhače a jeho pěšáků, Trhač navíc zajme i samotného profesora, jehož donutí, aby vytvořil další příšerné zmutované tvory, kteří by mu pomohli nindži zprovodit ze světa (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

Cortesz 

všechny recenze uživatele

V některých ohledech možná o kapku lepší než první díl, v některých zase horší. Děj je zajimavější, je zde vysvětlen původ kapaliny a vznik želv, vrátí se trhač, který si vyrobí pomocí kapaliny něco jako Rocksteady a Beebop, samozřejmě se vše pokazí a želvy nakonec zvítězí. Tento druhý snímek už není tak temný jako první díl, je zde hodně barev, více vtipů a vtipných soubojů. Dávám stejně jako prvnímu dílu a hodně zde převládá nostalgie. Přece jenom jsou to želvy že. ()

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Úzce navazuje na první díl. Naši čtyři hrdinové si mysleli, že už mají od Trhače nadobro pokoj. Zmýlili se! Trhač čistě náhodou objevuje kapalinu od TGRI, ze které vznikly želvy ninja. A pomocí ní stvoří zrůdy, které mají zničit naše želvy, Vždycky jsem měl sérii o želvých ninjách rád. Jako malý jsem si ji hodně pouštěl Ale pamatuji si, že druhý díl jsem měl vždycky o něco radši. Dnes vidím, že druhý díl má slabší příběh, ale na humoru vůbec nic neztratil.... ()

Reklama

helloween93 

všechny recenze uživatele

Želvy se vracejí, s jinou April a jiným Třískou. Příběh začíná v podstatě po událostech z jedničky. Zbytky Trhačova gangu se reorganizují a Trhač plánuje pomstu pomocí zelené tekutiny. Dvojka evidentně vsadila na vyšší stylovost Želv, humor je infantilnější než v prvním díle, přitlačilo se v hip hopovém soundtracku, hostovala tu dobová hvězdička Vanilla Ice, přibyly další zmutované potvory, prostě typická dvojka. Na druhou stranu zcela bez vysvětlení zmizela postava Eliase Kotease a k ninjům se připojila postava asijského rozvažeče pizzy. Jinak je to jednička přes kopírák. Viděno na AMC. 2* ()

SNCIS 

všechny recenze uživatele

Obsahuje spoilery: "To bylo lehký." - "Jo... možná až moc lehký." - "Je to tu nějak klidný." - "Jo... možná až moc klidný." - "Hele, tamhle je Raph!" - "Jo... možná až moc Raph." Skvělé souboje a vtípky, které neurazí. 5* z nostalgie a za řemeslo. - 100%. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Druhý diel je už o niečo lepší od prvého. Mám pocit, že je tu viac akcie a aj viac zábavy. A k tomu ten Ninja rap: "Go ninja, go ninja, go!" Sú tu nové postavy, ale celkovo dej je lepší aj keď to stále nie je ono a je to také hluché. Za ten čas sa tam toho veľa nestalo a niektoré scény, vrátane dialógov sú opäť také amatérske. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (5)

  • Během natáčení scény, kde jsou želvy chycené v síti a pádají na zem, si jeden z kaskadérů zlomil kotník. (JORDY)
  • Herec Ernie Reyes Jr., ktorý si zahral Kena, sa podieľal aj na prvom dieli z roku 1990 ako kaskadér. (donnie22)

Reklama

Reklama