Reklama

Reklama

Studentská těla

  • USA Student Bodies (více)

Obsahy(1)

Tato vražedná komedie je parodií hororů pro teenagery dovedená až do extrému. Křik v ní uslyšíme stejně často jako smích, jelikož šílený, ztěžka dýchající zabiják terorizuje Lamabskou střední školu řadou záhadných vražd. Každý je podezřelý a nikdo není před zábavnými dějovými zvraty a zamotanými zápletkami v bezpečí, neboť vrah si vybírá a zabíjí jen sexuálně aktivní páry. Když začne počet mrtvých narůstat, jedna ze studentek se pokusí záhadu vyřešit - místo toho však zjistí, že je sama podezřelá. Podaří se jí vyváznout ve zdraví, nebo se z ní stane další oběť? (Cinemax)

(více)

Recenze (26)

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Strašne nevtipná komédia. Ja milujem osemdesiate roky, radšej než 80s horory, mám už len 80s teen komédie, ale táto paródia na slashere, bez štipky napätia či atmosféry, s minimom funkčných vtipov.. proste neni sranda. Ťahanie všetkého do krajností, opakovanie už tak nevtipných vtipov (s tým body countom sa to dalo asi po číslo 3), parodický humor v štýle Mlčania šuniek ... skrátka zavraždili potenciál (ak tam nejaký bol) a výsledok je vŕšenie trápností na ďalšie trápnosti a veliké to sklamanie. Nemal som sa tak tešiť. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Vida, ještě dlouho před Scary Movie tu byla tahle parodie na vyvražďovačky, která vznikla dokonce v jejich zlatém období. A vůbec není špatná! Hlavně začátek namlsá na slušnou prdel: osamocenou dívku obtěžují obskurní telefonáty, za okny mňouká pes, a uvnitř jejího domu si už zabiják vybírá vhodný vražedný nástroj. Vracející se rodiče pak kromě neumytého nádobí a zaplé televize najdou dceru "usponkovanou" k smrti (neřikejte mi, že tenhle úvod Craven neokopíroval do svého Vřískotu). Trochu škoda, že zábava se postupně vytrácí a místo ní nastoupí mnohdy až trapné scénky. Pořád tu ale najdeme otravné žvejkačky nebo názorné počítadlo bodycountu, podezřelých a logických přehmatů většiny slasherů. ()

Reklama

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Viděno na youtube. Telefón zvonící tak urpuntě,že skáče téměř po stole,slimtající sluchátko,tady jsem se fak neudržel a nebo při vrahově výběru zbraní ze všech možných zbraní tak sponku. Jedná se opravdu skvělou hororvou parodii se skvělými vtipy na,které se nezmůže ani Scary Movie,která jen dokázala oplzlé vtipy a samé vulgarity,tady tato komedie pracuje s nápaditostí a originalitou a proto si zaslouží pět hvězdiček. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Tahle komedie je tak vražedná, že u ní můžete umřít nudou. Nebo se budete stydět za všechny tvůrce tak, že raději spácháte sebevraždu. Ale vážně, je to děsná kokotina a já ji dokoukal silou vůle. Asi dvakrát jsem se uchichtl, což rozhodně není moc. Tedy kde vyhrabali toho školníka.....každopádně když mu ulétla manželka, trochu jsem se smál. Legraci nabízely i skleněné kuličky, ale nebylo to úplně ono. Nejhorší je, že tu není ani gore, ani sex, ani nahota, na vše se jen tak hraje. A úplně nejhorší je, že to není vtipné, ale trapné. Nejlepší je surrealistická halucinogenní scéna v závěru, kdy hlavní hrdinka utíká chodbami. A za ni dám jednu usmolenou * ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Celá léta jsem byl tajně pod oblečením nahý." Jedna z prvních parodií na slashery ve vcelku příjemné rovině klasických a známějších parodií. Kadence vtipů je ucházející, příjemně prošpikovaná hodně skvělými frky - dílna na zarážky na knihy s koňskou hlavou je kulervoucí, stejně jako výslech podezřelé nebo školník. Dnes už baví i doba (rané osmdesátky ještě s příměsí sedmdesátek). Je škoda, že v závěru to trochu vyčpělo. ()

Galerie (52)

Reklama

Reklama