Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(15)

Univerzitní studentka z New Yorku si přivydělává jako domina a přesvědčí svého nejlepšího kamaráda ze střední, který je gay, aby jí dělal asistenta. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (53)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ako na hojdačke. Niektoré epizódy boli ozaj vydarené, niektoré nestáli vôbec za nič. Predposledná epizóda bola asi zo všetkých najlepšia, ale inak sľubný úvod sa od tretej do spomínanej predposlednej epizódy niekam vytratil. Samostatnou kapitolou je nepochybne skvelá hudba, za tú by si seriál zaslúžil absolutórium. Herecké výkony boli biedne, Netflix sa samozrejme držal svojich rasistických zásad a biela bondýnka ktorá navšteuje spolu s Tiff školu je úplne blbá, všetci úchylaci sú muži bielej farby pleti a homosexuáli sú úplným vzorom dokonalosti. Na to sme si už na Netflixe zvykli, aj keď zvyknúť si na xenofóbiu a predsudky sa asi nedá. Herecké výkony boli sotva priemerné, ale celkovo sa jednalo o celkom dobrú jednohubku z relatívne málo známeho prostredia. ()

Toren 

všechny recenze uživatele

7/10. Svérázná jednohubka, která klame tělem a umí velmi solidně vystavět osobnější příběh postav a peprnější zápletku. Možná to není TAK uvolněné, jak bych si přál (sexuální zpestření tu klouže po povrchu) ale pořád to funguje v rámci krátké minisérie, jenž stihne uspokojivě odvyprávět vše, co má na srdci. To, že to občas nedává smysl a je to lehká limonáda? Ale no tak! ()

Reklama

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Parádní kousek, úžasně nekorektní seriál, jak píše Sinner ... Zhltl jsem to hned na jeden zátah a počítal jsem s tím. Noblesně nadlehčené, lehce cinklé, moderně pojaté a ještě navíc o lidské sexualitě. Co více si přát. Snad jsem čekal jen více rozvinuté ty příběhy, ale možná to tak schválně má být. Kdo máte v sobě nadhled, jistě se podívejte ... 9999 ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Začíná to jako strašně vtipná komedie s absurdním nápadem a spoustou věcí, co se dají vymyslet, ale po druhém díle už je to čistě vztahové drama, které se o komedii moc neopře a o původní nápad taky ne. Paradoxně mi to ale až tak moc nevadilo, postavy jsem si oblíbil a vlastně jsem se i tak bavil, ale kdyby se to drželo svého původního motivu, byl bych spokojenější. Zoe Levin je výborná a přirozeně krásná, takže se na seriál dobře dívá, a 15minutové díly jsou dalším pozitivem, proč do toho jít. Určitě většinu nenadchne, ale vyloženě ani nezklame. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál, který mě prvními díly rychle navnadil a pak zklamal. Nebýt krátké stopáže, asi bych i přestal sledovat, ale takhle mě nestihl až tak nudit. Je to fresh a rozhodně zajímavé, na poli komedie prakticky neobjevený žánr, což hlavně táhnou skvělé duo v hlavních rolí (za mě tedy převážně Brendan Scannell, který se osvědčil už podruhé od Heathers). Fajn vtipná jednohubka, jejíž zápletka se však brzy omrzí. ()

Galerie (50)

Reklama

Reklama