Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na vzdálené planetě žije velký čaroděj jménem Lerigot. Je strážcem zlatého klíče, kterým se odemyká brána do nekonečného vesmíru. Lerigota pronásleduje zlá galaktická bytost jménem Divatox, která chce získat čarodějovu moc, aby mohla osvobodit strašlivého netvora. S ním chce totiž uzavřít manželství a ovládnout celou galaxii. Lerigotovi mohou pomoci pouze jeho mocní přátelé, ale nejdřív musí uprchnout ze své planety na zem. Na zemi ho zachraňují strážci vesmíru Kate a Tomy, i když se sami nacházejí v ohrožení života. Po útěku Lerigota na zem zajme Divatox jeho ženu Jaru a malou dcerku, aby ho přinutila ke spolupráci. Chce ho využít k cestě přes zrádný trojúhelník královny Nemesis. Pak hodlá hledat ztracený ostrov a na něm spojit své síly s netvorem jménem Maligore. Pak už jí nebude moci v jejích tajných plánech nikdo zabránit (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (147)

Hamaradža 

všechny recenze uživatele

Veľmi zvláštne a smutné emócie som dnes zažíval pri tejto klasike môjho detstva, na ktorú som si nedávno spomenul a povedal si, že ju musím znova zhliadnuť. Strážcovia Vesmíru boli predsa vždy srdcovkou. Naposledy keď som film videl (a že to nebolo raz!), požičaný z VHS požičovne, mal som asi osem, pričom predstavoval jeden z mojich vtedy najintenzívnejších kinematografických zážitkov. Dnes som o 16 rokov starší a akosi sa mi mohutné príšery a turbo-zordi premenili na lacný latex a papundekel. Dokonca som z toho necítil ani to láskavé guilty-pleasure na ktorý som sa naozaj tešil, iba low-budgetovú nudu. :/ Skutočne zvláštne, ako vie nostalgia skresliť spomienky, vyplniť medzery a z lacného braku vykresať veľdielo. ()

Guran 

všechny recenze uživatele

Film jsem opět viděl už odmala. Dnes už ho doma nemám a nějak po něm ani netoužím. Vím jen, že jsem si s ním užil jako malý kluk krásné časy a tak to zůstane v mých vzpomínkách, ale stránka triků a příběhu je přeci jenom o dost slabší, ale díky mé nostalgii dávám 7/10. Držím se, dal bych aspoň 8, ale tento snímek si to asi nezaslouží. budu ale na něj vzpomínat v moc dobrém světle. ()

Reklama

Hawkeye666 odpad!

všechny recenze uživatele

Bylo mi asi 10 a moc jsem to nepochopil... Nejdřív byli v nějaký věži a kecali se stěnou... Pak všichni nahlas vykřikli: "Morfujeme!!!"... Hned na to plastoví dinosauříci ničili kartonové krabice (jež asi představovali budovy???)... Jo, a ještě tam byl smějící se chlap v černé masce, jež byl podle mne variací na lidskou zlobu a nenávist k ostatním v každém z nás:)... Radši se jdu podívat na Versmírnou Odyseu, protože tohle geniální dílo je na mně moc zvláštní a nepochopitelné. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Turbo: A Power Rangers Movie." V detstve ma to bavilo, potom sa mi to ukázalo ako strašná sračka. Teraz, keď máme ešte pár týždňov do nového filmu, nechám zaúradovať nostalgiu a pár bodov tomu pridám. Stále si nemyslím, že ide o dobrý film, ale na druhú stranu musím povedať, že viac sa to prejavuje ako Power Rangers, keď tu všetky monstrá a zordy reálne sú a nie sú urobené cez počítačové triky. Stále je to debilný film a je tu veľa momentov, ktoré sú viac komické, než zaujímavé, ale na druhú stranu sa od toho ani nič viac čakať nedalo. Pre fanúšikov Strážcov Vesmíru to možno funguje, ja to vnímam ako podpriemer, ale neviem, či by si to niekto reálne aj užil ako vysokú filmovú kvalitu. Hodnotenie: C ()

PRobin 

všechny recenze uživatele

Po mém posledním CSFD braku - filmu Kameňák - jsem byl potěšen. Turbo power rangers se drží svých kolejí. Ono taky potěšit desetiletého caparta nebylo v devadesátých letech těžké. Stačilo pár laciných vtípků, laciných charakterů, laciných auťáků spolu s nenasytnou touhou oplastovat všechno kolem (ať to dostane upgrade) a nebohé děcko zažilo svou první poluci. Však děj je prostý jako bulharská striptérka - nějaký zakrslý megačaroděj, který celou dobu jen mručí a padá se nechá zajmout od čarodějky s vizáží dominy (a spoustou plastu na sobě ), která ho chce použít k vyvolání démona. Toho si pak vezme, zarajtujou si a jejich evil potomci ovládnou vesmír. Naštěstí je tu provařená parta rangerů ve složení: mixnutý japonec, mixnutý mohykán, černoška, blbá blondýna a debil, který si hned na začátku zlomí zádo. Ten je nahrazen malým klukem, aby se měl diváček s kým ztotožnit. K tomu rangeři nemají svý robožáby a robomamuty, ale tragický káry ověšený světlama a papundeklem. Samo, že na závěr se všecky auta složí dohromady v TURBO MEGA ZORDA a efektním sekem Turbo meče pošlou démona po dvou minutách zápasu do jámy pekelné. Přesto se mi líbí, že film má jasno ve své cílové skupině. Takže když sličný mohykám zachrání promočenou blbou blondýnu, nečekejte nějaký olizování obličejů. Na lásku se tady nehraje. Prostě TURBO hodinky, TURBO auta, TURBO batohy, TURBO roboti a obří démon. Jako desetiletý harant bych z toho vřískal blahem :) ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama