Reklama

Reklama

Obsahy(1)

HOSTAGE zachytává Řidiče (Clive Owen) uprostřed akce. Veze peníze únosci Lindy Delacroix (Kathryn Morris). Únosce však má v úmyslu hrát s řidičem jednu hru. Lindu dal totiž do kufru auta a hodil ho do zátoky. A je jen a jen na řidiči jak rychle se k ní dostane a jestli ji dokáže zachránit... Krátký film do série THE HIRE pro BMW, natočil světoznámý akční král John Woo (Killer, Hard Boiled, Face/Off, M:I-2). (3DD!3)

(více)

Recenze (120)

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

John Woo znovu dokazuje, že umí. I když v tomto filmu nejsou žádné přestrelky, šílený únosce mluvící v hádankách hrajíc tak s Owenem promyšlenou hru je dostatečná náhrada a pálení peněz připomíná TDK, což mně pobavilo. Na samotnou honičku nakonec dojde, ale tentokrát se Clive honí s časem a hledá topící se obět. Závěr zhnusil.. ()

Gimp 

všechny recenze uživatele

Serie si drzi standart! Nasleduji spoilery nectete pokud ste nevideli!!! Takze na imdb se rozpoutala zajimava diksuze ohledne tohoto snimku, ktera mi prisla tak vtipna ze vam ji nemuzu nereprodukovat. Uzivatel Djensen1 si stezuje na diry ve scenari: Jaktoze nechala zasahovka nechat unosce zmacknout kohoutek i podruhy, jaktoze federalove neodvolali mestaky, jaktoze nechali policajti navstivit obet unosce apod. A nekdo jiny (konkretne user Treytable) mu na to odpovida - ten film je o tom autu!, pokud nemas BMW, nebo jsi ho alepson neridil tak ho nemuzes pochopit! No reprodukovane to neni to co original ale co se dal delat...:-/ ()

Reklama

destroy83 

všechny recenze uživatele

Mág akčního žánru John Woo předvedl vysokooktanový kraťák, kam kromě bílých holubic, zpomalených výstřelů a nějakého toho efektního výbuchu nacpal vše, co od něj fanoušek očekává. První záběry na padající nábojnice podkreslené perfektní hudbou dávají tušit, že tohle bude jízda. Z kratičkého prostého děje, kde sledujeme Cliva Owena doručujícího výkupné a následně vzduchem létajícího v přepychovém BMW, aby zachránil rukojmí, dokázal Woo vykřesat dechberoucí a napínavou podívanou, u které zaplesá srdíčko každého fanouška božského Johna. Automobilová honička je luxusní a akce nářezová, škoda jen těch holubic. Dávám plný počet. ()

Burrows 

všechny recenze uživatele

Clive Owen mě utvrdil, že byl nejlepší volbou pro Hire. Hostage osloví diváka hrou na čas, kdy jde o záchranu lidského života, lidských životů. Hudební podkres dodá závěrečné scéně šťávu. Dovedu si představit, že scénář tohoto kraťasu by se mohl natáhnout do celovečerního filmu. Alespoň takový pocit jsem měl, když se objevily titulky. ()

Kratoc 

všechny recenze uživatele

John Woo umí, sice se ani pořádně nerozjede, protože devět minut prostě nestačí, ale to, co předvede je více než skvělé na kraťas. Opravdu efektní podívaná! A opět (stejně jako v celé sérii) parádní hudba s atmosférou, která by se dala krájet. A ta závěrečná pointa? Wow! Mít peníze a vidět tuhle reklamu, tak si to BMW koupím ať to stojí co to stojí :) ()

Galerie (1)

Zajímavosti (1)

  • Vozidlo, které v tomto díle Clive Owen řídí, je BMW Z4 3.0i. (Listeroman)

Reklama

Reklama