Reklama

Reklama

The Hire: Star

všechny plakáty
Krátkometrážní / Akční / Komedie
USA, 2001, 7 min

Režie:

Guy Ritchie

Scénář:

Guy Ritchie, Joe Sweet

Hrají:

Clive Owen, Madonna

Obsahy(1)

Záhadný řidič přijímá úkol převést povýšenou zpěvačku, která chce za každou cenu uniknout svým bodyguardům. Slavná rocková hvězda však není z ledajakého těsta a je zvyklá na královské zacházení. Není tedy divu, že když její řeči překročí únosnou míru, rozhodne se řidič konat. (Kali4)

Recenze (255)

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Guy Ritchie se striktně (během těchto pěti minut možná až příliš) drží svého velmi osobitého nadsazeného stylu jak po formální, tak i obsahové stránce, dělá si srandu z vlastní manželky a za doprovodu kapely Blur a jejich Song2, jenž na chvíli přeruší legendární Jízda valkýr Richarda Wagnera, nechává nádherné BMW létat po silnici v takovém fofru, až vám po skončení dojde, že by jste si to mohli vlastně pustit ještě jednou, protože nejen ta závěrečná pointa stojí opravdu za to. ()

SharpChick

všechny recenze uživatele

SEASON 1 / EPIZODE 4: Guy Richie. Tentokrát je to natočeno opravdu jako reklama, jako moc moc povedená reklama... Obdivuju Madonnu, že se nechala manželem k něčemu takovému přemluvit. Je sqělá, sice s tím lítáním v tom autě to možná trošku přehnala, ale bez toho by to nebylo ono... Jízda je to opravdu divoká, navíc ještě doplněná výbornou hudbou, a cynický Owen je opět úžasný. 92% (nejlepší ze všech) ()

Reklama

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Guy Ritchie je pěkně vyčuraný maník:) Nadělit Madonně takový "dáreček." Ale moc pěkně si s ní pohrál:) Mám dojem, že ani nebylo třeba, aby Maddie něco hrála. Ritchie řekl: "Drahá, chovej se, jako vždycky. Jen si s tebou trošku pohraju, snad ti to nebude vadit...":) "Liskačka" v autě za doprovodu Blink 182 je nádherná. No a konec, která hvězda by si nepřála vyletět rovnou z auta, na červený koberec:) Co takhle natočit něco podobného s Paris Hilton?:) ()

lucyeee 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle krátkometrážní snímek fakt nemá chybu!!!!!!Je to ten nejlepší snímek co jsem zatím viděla a musim říct , že jsem se u toho dost nasmála,ten konec jak Madonnu vyklopí z auta nemá naprosto chybu!!!!Vážně vynikající snímek!!!! :) a musim souhlasit s Tosimem ,,mlátící se Madonna´´ byla náhodou vynikající :) ()

Zajímavosti (2)

  • Vozidlo, které v tomto díle řídí Clive Owen, je BMW M5. (Listeroman)
  • Jméno Madonna není v celém klipu ani v závěrečných titulcích záměrně zmíněno, nicméně ve scéně, kdy Star "vystupuje" z auta, je za davem novinářů vidět transparent "Madonna rocks!". (kenny.h)

Reklama

Reklama