Reklama

Reklama

Pohyby

(festivalový název)
  • Slovensko Pohyby (festivalový název) (více)
Krátkometrážní / Animovaný
Jižní Korea, 2019, 10 min

Režie:

Dahee Jeong

Scénář:

Dahee Jeong
(další profese)

Obsahy(1)

Za deset minut urazí Země okolo Slunce 18 000 kilometrů, chrt, nejrychlejší pes na světě, uběhne 12 kilometrů, africký baobab povyroste o 0,008 milimetru. V animovaném snímku můžeme pozorovat několik postav v obdobných situacích v závislosti na jejich vlastním pojetí času. (Academia Film Olomouc)

Recenze (3)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

(AFO 2021) Není relativnější entity než je čas, jehož individuální vnímání je středobodem této jihokorejské jednohubky. Na první pohled mě vedle centrální myšlenky filmu zaujala i neokoukaná a líbivá animace. Postava vetchého stromu mi hned připomněla zootropolského lenochoda Flashe, zatímco postava protiběžníka (či protichůdníka) mi přišla funkčně nadmíru zajímavá. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

AFO 2021 online. Krásný artový kraťas zobrazující vnímání pohybů a času různých stvoření. Hodně jsem se pobavila, když starému stromu došel vtip z televize až po cestě domů :D Nejlepší scéna bylo rozhodně malování zdi. Na té bylo právě krásně vidět, jak kdo odvádí práci, jakým tempem, jak poctivě, jak to bere v rámci kolektivního dokončení projektu (plus zařazení rychloposuvu do animáku je genius idea). ()

Reklama

easaque 

všechny recenze uživatele

+2* na tento animák jsem narazil díky festivalu AFO. Ve své podstatě je to taková artová experimentální studie, která mě ničím nenadchla, takže moc velkou reklamu jí neudělám. Ale třeba někoho zaujme víc. [ PŘÍBĚH: X /// SMYSL: X /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 1 /// ART: 2 /// STYL: 1 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama