Reklama

Reklama

Svět podle Jima

(seriál)
  • USA According to Jim (více)
USA, (2001–2009), 66 h 6 min (Minutáž: 20–28 min)

Hrají:

Jim Belushi, Courtney Thorne-Smith, Kimberly Williams-Paisley, Larry Joe Campbell, Taylor Atelian, Billi Bruno, Conner Rayburn, Nicole Sullivan, Ed Quinn (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(182)

Jim Belushi hraje Jima, milujícího manžela, otce a švagra v této rodinné komedii ze současnosti vytvořené pro ABC. Šťastně ženatý Jim je spokojený se svou životní rolí. Svou rodinu živí prací ve stavebnictví, své ženě Cheryl pomáhá s výchovou tří dětí a občas se schází se svou šestičlennou bluesovou skupinou na zkoušky v garáži. Teoreticky má na všechno odpověď, v praxi to tak ale vždy být nemusí... (TV Prima)

(více)

Recenze (59)

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Tuctový sitcom, kde je postava Jima natoľko staromódna, že sa musí všetko priúčať od svojho okolia a bezchybnej manželky. Situácie ktoré nastávajú sú sto krát videné a jediné čo seriál posúva ako tak na čiaru priemernosti je humor Jamesa Belushiho a to, že keď dá niečo do poriadku, neskončí to sentimentálnou scénou kde sa všetci objímajú, ale len podaním ruky. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Start rovnal se despekt. O Belushim nemám kdovíjaké mínění, navíc v kombinaci s Thorne-Smith a dalšími televizními přicmrdávači....no zkrátka měl jsem strach. Obavy se neštěstí nenaplnili. Určitě nejde o žádnou díru do světa situační komedie, žádné experimenty, žádné novum. Stará škola amerického sitcomu. Máma, táta, děti, strejda, teta. Každý mající to svoje. Vlastě v pointě, to co by jste od Jima Belushio přesně čekali. Každopádně Jimův pohled na každodenní rodinné soužití dokáže pobavit. Sice jednoduchou formou, ale pobavit...a o to by mělo jít především. ()

Reklama

Melies 

všechny recenze uživatele

8 / 10 Prečo také nízke hodnotenia? Ak to hodnotím v rámci sitcomov, tak mi to vychádza na krásne štyri *. Belushi podľa mňa vôbec nepôsobí len ako nasilu nasadená figúrka, práve naopak, v roli Jimma pôsobí veľmi vierohodne - lenivý, zabednený, patriotický, hrdý, no blbý... jednoducho radový Amík. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Dnes, keď máme šancu vidieť nejaký rodinný sitcom pomaly každý deň na každej TV stanici, je konkurencia v tomto žánry veľmi silná. A vlastne ani nie. Medzi blbosťami ako "8 jednoduchých pravidiel" určite nie. Tento sitcom je jeden z najlepších, hlavne kvôli skvelému Jimovi Belushiovi, krásnej Courtney Thorne-Smith a sekundujúcemu Danovi Aykroydovi, ktorý sa objavil v niekoľkých častiach. No a je to aj vtipné, od čoho som si predčasom u sitcomov odvykol. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Človek má silný pocit, že sa tento seriál snaží, nie veľmi úspešne, vykrádať iné seriály z kategórie rodinné. Ako výplň chvíle v dĺžke trvania menej ako pol hodinu, popri inej činnosti typu domáce práce, vhodné, ale inak vlastne nič neprinášajúce. V porovnaní s produkciou českých a slovenských televízii je to však stále hodnota, ktorá má svoje opodstatnenie. ()

Galerie (431)

Zajímavosti (9)

  • První název pro seriál byl "The Dad". (ČSFD)

Reklama

Reklama