Reklama

Reklama

Tak jde čas

(seriál)
USA, 1965, 14 679x30-60 min

Kamera:

Mark J. Levin

Hrají:

Josh Taylor, Deidre Hall, John Aniston, Drake Hogestyn, Kristian Alfonso, Peter Reckell, Frances Reid, Macdonald Carey, John Clarke, Suzanne Rogers (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Tak jde čas je americký seriál, vysílaný od roku 1965. Odehrává se v nemocničním prostředí v městečku Salem a zabývá se doktorskýma rodinama včetně jedné ženy, která pracovala na psychiatrii. Později děj seriálu následuje životem střední a vyšší třídy profesionálů se scénářem nabitým láskou, manželstvím a rodinnými problémy. (Lenarek)

(více)

Recenze (434)

Czernozub odpad!

všechny recenze uživatele

Písek se už dosypal. Naštěstí. Praxi totohle seriálu krásně ilustruje situace v Přátelích: Joey jde na konkurs na bratra-dvojče Drakea Remoraye. Podle něj je jedinným možným kandidátem, vždyť on byl Drake Remoray. Nakonec roly dostane někdo úplně jiný a odlišnost tváří je vysvětlena obligátní plastikou. Jak prosté Watsone. ()

Jufonka 

všechny recenze uživatele

Víte co je na tom nejvtipější? Mělo to přes osm tisíc dílů a vim, že v nějakym roce dávali na nově třeba díl 1500, na dva roky to přerušili a najednou to začli dávat třeba od dílu 2800... Pointa? Těch 1300 dílů, co sem neviděla, mi vůbec nescházelo, jako bych to neviděla třeba tři tejdny jenom. Jinak ale docela sranda ()

Reklama

Eddard odpad!

všechny recenze uživatele

Tyhlety mýdlové pomeje patří k tomu zlomku audiovizuální tvroby, který si naprosto bezvýhradně zaslouží označení odpad. Existuje spousta strašlivě dementních a technicky zrůdně natočených filmů, ale je to právě ta nepředstavitlená délka podobných srač*k jako je Tak jde čas, které suplujou nejenom!!! babičkám a dědečkům v důchodu reálný život, která z nich dělá ten nejdokonalejší příklad výplachu mozku. Skládka neschopných a ztroskotalých hereckých existencí, ukázka toho jaklze psát dennodeně stupidní zápletky jako na běžícím pásu. No, když si představím, že jsem to jako malý školáček sledoval, s tím, že takhle nějak vypadá svět dospělých, běhá mi mráz po zádech. 0% ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Seriál, který se natáčel přes 30 let. Více dílu než si umíte kdokoliv představit. Obsazení v němž herci doslova stárli s rolí a vyjímkou nebylo ani dočasné nahrazení herce jiným, který zaskočil pár dílů a pak se postava vrátila do své staré podoby. Ani mohutné počty plastických operací, kterými se zakrývali výměny herců u různých postav, no prostě všechno možné i nemožné v jediném seriálu... Úlet, ale jednu dám už jen za tu výjimečnost. Mimochodem číslování IMDB se zastavilo na čísle 11021 a stále jde o první sezonu :-). ()

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Nebezpečí nudy, únavnost která hraničí až s otravností, a s účelovým vymýváním mozků, demence a zapomnětlivost která se časem dostaví také, tak to vše je legendární " Tak jde čas". Všechno se jednou okouká (podobně jako naše seriálové sr*čky) a přestane bavit, a já jsem jen zvědavěj kdy přijde ten pravý čas, a tento odpadový seriál skončí navždy někde na dně v seriálovém propadlišti dějin..Kolik to má dílů ptám se:-)?Nedovedu si totiž např. představit, kdyby tohle to jednou mělo vyjít na dvd:-)! Bóóže to by byla trefa do černého:-)! Ani za vytrvalost..! ()

Galerie (1 238)

Zajímavosti (40)

  • První díl byl odvysílán 8. listopadu 1965. Postava Julie Olseonové v něm byla zadržena pro krádež kožichu. (L_O_U_S)
  • Postavu doktora Mika Hortona si zahralo celkom 15 hercov. (Raccoon.city)
  • Vivica A. Foxová si zahrála pouze v jednom díle, neboť byla vyhozena. (cariada)

Reklama

Reklama