Reklama

Reklama

Tak jde čas

(seriál)
USA, 1965, 14 679x30-60 min

Kamera:

Mark J. Levin

Hrají:

Josh Taylor, Deidre Hall, John Aniston, Drake Hogestyn, Kristian Alfonso, Peter Reckell, Frances Reid, Macdonald Carey, John Clarke, Suzanne Rogers (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Tak jde čas je americký seriál, vysílaný od roku 1965. Odehrává se v nemocničním prostředí v městečku Salem a zabývá se doktorskýma rodinama včetně jedné ženy, která pracovala na psychiatrii. Později děj seriálu následuje životem střední a vyšší třídy profesionálů se scénářem nabitým láskou, manželstvím a rodinnými problémy. (Lenarek)

(více)

Recenze (433)

jasiska 

všechny recenze uživatele

Pamätám sa, že keď som mala asi 10 rokov, chodilo to na Nove. Ja som vtedy popoludnia trávila u babky a moja babka, ako každá správna babka, rada pozerala telenovely. Tento seriál mal na mňa veľké osvetové účinky, pretože odtiaľ poznám výrazy ako exhumácia, bulímia, exorcista, schizofrénia,... V tom čase sa mi ani nezdalo, že keď sa všetky tieto výrazy objavia v jednom seriáli, asi nebude najlepší...:-) ()

DruidKarel odpad!

všechny recenze uživatele

Ale tak tohle byl nářez. Každej den to dávala nova a každej den nový a napínavý příběh. Celá scéna dostávala tu správnou atmosféru, když se náhodou tenhle výjimečný seriál neodehrával uvnitř, ale třeba v autě anebo v nějaké zahradě. Jo, všech těch asi 2000 dílů stálo přinejmenším za hovno, ne-li za dvě hovna. ODPAD! ()

Reklama

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Nebezpečí nudy, únavnost která hraničí až s otravností, a s účelovým vymýváním mozků, demence a zapomnětlivost která se časem dostaví také, tak to vše je legendární " Tak jde čas". Všechno se jednou okouká (podobně jako naše seriálové sr*čky) a přestane bavit, a já jsem jen zvědavěj kdy přijde ten pravý čas, a tento odpadový seriál skončí navždy někde na dně v seriálovém propadlišti dějin..Kolik to má dílů ptám se:-)?Nedovedu si totiž např. představit, kdyby tohle to jednou mělo vyjít na dvd:-)! Bóóže to by byla trefa do černého:-)! Ani za vytrvalost..! ()

Endyis 

všechny recenze uživatele

Ono je to vlastně svým způsobem nehorázná prda :DDDDDDDDDDDDDD Člověk, který shlédl kompletně celý tento seriál, myslím všechny epizody, je u mě mástr a má moje osobní uznání. MImochodem nebýt tohodle nikdy nevzniknou dokonalá seriálová reakce 90. let jménem Twin Peaks (btw. Ray Wise mezi herci mluví za vše :))) ). A je prdel vůbec sledovat herce, kteří tímto "mistrovským" seriálovým opusem prošli. :)))))))))) Třeba tohle je jedním z míst, kde udělala "hvězdnou" kariéru naše česká hollywoodská star Eva Jeníčková :DDD ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Trochu zpochybním objektivitu zdejších hodnotitelů, protože nevěřím že viděli všech dvanáct tisíc x dílů... já viděl asi čtyři takže mohu doufat, že těch dvanáct tisíc xminus čtyři ostatních dílů mohou být hvězdné. Nejvíc bodů dávám za ten fantastický počet dílů... třeba česká Ulice bude mít taky za mého života dvanáct tisíc x dílů. ()

Galerie (1 238)

Zajímavosti (40)

  • Ve své době se jednalo o nejdelší seriál vysílaný stanicí NBC. (gogos)
  • V seriálu si zahráli hned tři Češi - Jan Tříska, Eva Jeníčková a Ivan G'Vera. (Gavron)
  • Seriál ako vôbec prvý riešil témy umelého oplodnenia či romániku ľudí rôznej rasy. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama