Reklama

Reklama

Železný ochránce

  • Čína Super Bodyguard (více)

Obsahy(1)

Po smrti svého mistra přichází mladý bojovník (Yue Song) do města za svým dávným přítelem Ťiangem (Yu Xing) a začne pro něj pracovat jako bodyguard. Jeho prvním úkolem je chránit rozmazlenou a bohatou Fa-jie, kterou se snaží unést nepřátelé jejího otce. Zjišťuje, že s Fa-jie ho spojuje víc, než si myslel, a konečně se dokáže vypořádat se svou minulostí. (LangiJ)

(více)

Recenze (21)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,OCHRÁNCE JE PLNĚ ODDÁN SVÉMU ZAMĚSTNAVATELI...“ /// Čekání na děj vyplněný přegelovanou filmařinou nahání hrůzu. Zpomaleně se tady (asi) i mluví a je to takový debilní… Naštěstí po čtvrt hoďce přichází trocha ftipu a kadence akce se zvyšuje. Číňanky předváděj, že jim příroda nadělila kozy… ale to jsou bohužel jediný normální věci, který čínskej všeumětel Yue Song (má na starost, režii, scénář, hlavní roli, předpokládám, že složil i hudbu a ušil kostýmy…) předvede. Ustojím leccos, třeba když 5ti minutovým sprintem dožene zdrhající auto (že to nic není? Hohó, tenhle frajer má boty vážící 100 kilo! – prej teda). No nic, každej sme nějakej… Místama to připomíná 80tkový kung-fu časy. Častějc je to ovšem přehnaný a i když řežby přibejvá kadencí samopalu vzor 24, nechává mě to mlácení klidným. Jeden proti padesáti, jeden proti deseti, jeden proti třiceti pěti… prostě furt dokola. Nebaví mě to! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, že německej všeumětel Til Schweiger má v Číně následovníka. 2.) Do auta nastupuju zásadně čelním sklem. 3.) Nevím, co se stane, když si po deseti letech sundám stokilový boty. 4.) Thx za titule „langi“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE **** NAPĚTÍ ne ()

Torako.chan 

všechny recenze uživatele

Nemohu tomu upřít staré dobré shaolinské kouzlo - nesmyslně obtížný trénink jež vám propůjčí moc hlasitého úderu s nadlidskou silou, odmršťující nepřátele minimálně metr daleko. Zde je to i s bonusem v podobě ohozu á la Šupák a páru hustokrutopřísných botek. U první scénky jsem si říkala, že snad nebude až tak zle a poletujícím záporňákům jsem se smála až jsem se za břicho popadala. Pak se objevila ta rozmazlená ochechule, kde byl hereččin výkon k zalknutí. Načež boryš sundal po letech botky a kosil ty chudáky těma smrdutejma haksnama v masívních počtech. Kolečková scénka, která mi připomněla našeho křečka při jeho nočním bodybuildingu, byla už k pláči než k popukání. Těžko říct, co tím Yue Song zamýšlel. Možná to byla snaha o novodobou verzi starých prďáckch hong kongských kung-fu filmů? Možná chtěl být jako Stephen Chow a jeho Kung-fu mela? Možná zapomněli na začátku filmu upozornit, abychom nejprve zkouřili pořádnýho jointa? Kdo ví...podle mě se to zrovna nepovedlo. 2* ()

Reklama

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý příběh, ale parádní akce. Hlavní hrdina za sebe nechává mluvit své pěsti a kopy. Hodně dlouho jsem takovýhle bitkaření neviděla. V ostatních ohledech to sice trochu pokulhává, ale tý akce je tam tolik, že to vynahrazuje. Hlavní dvojka byla sympatická a některé hlášky se fakt povedly. Přeloženo. ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Má to nešťastný scenár, ktorý ubieha nezmyselne k nezmyselným vyústeniam. Boje miestami svojou zaprášenosťou a živelnosťou pripomínajú raid, ale tamten laná nepotreboval. Celkovo je absencia strihača na filme badateľná, radenie scén a retrospektív je povedzme amatérske. Agitka ázijských motívov, postupov a konaní postáv je ako vždy vzdialená mne Európanovi. A tak opäť po ikstý raz pozeráme len na to, ako 50 ľudí sa rozbehne voči hrdinovi, ten len raz udrel a 50 ich zabil. A potom zase tí istí behajú naproti a zase. A repeat takých 15 minút. Hrdina neje nepije a dôjde aj na Vranu. No ale to je už iný príbeh. (videné 03.06.2018, YT) ()

Yoshitsune odpad!

všechny recenze uživatele

Čínský terminátor zasahuje ! Jak jinak si mám vysvětlit, to že protivníci lítají kilometr po úderu. Na letecké souboje ani tak moc nedojde, ale hlavní hrdina posílá nepřátelé, fakt hodně daleko. Navíc záporáci, u toho ještě vydávají divné zvuky, jako "jaaa" "jeee" a také "íííííí" a často se u toho tváří dost divně, přímo legračně, v té kleci to byl výraz trollingu. A taky je dobrý, že když dá hrdina úder, tak se ozve zvuk úderu a to je podle mně úžasný, jako když tvůrci dokáží zachytit zvuk úderu. Ale abych nekřivdil, akce ve skladišti je slušná, ale ta finální už tak ne, hlavně hrdina běhá kolečka a přes speciální nepřátele přejde docela lehce. A finální bitka ? Tak to je terminátor vs terminátor. A byť tenhle typ příběhu, už tady byl, ale takhle špatně zpracovaný..........že ho zmiňovat ani nebudu, jelikož to považuji za urážku inteligence. ()

Galerie (63)

Reklama

Reklama