Reklama

Reklama

SpongeBob v kalhotách

(seriál)
  • USA SpongeBob SquarePants (více)
USA, (1999–2024), 123 h 6 min (Minutáž: 22–51 min)

Kamera:

Ralph Kaechele

Hrají:

Tom Kenny, Rodger Bumpass, Bill Fagerbakke, Clancy Brown, Carlos Alazraqui, Ernest Borgnine, Dee Bradley Baker, Carolyn Lawrence, John Rhys-Davies (více)
(další profese)

Série(14) / Epizody(317)

Námořnická a někdy nesmyslná dobrodružství SpongeBoba, nevyléčitelně optimistické, bezstarostné a mluvící mořské houby a jejích přátel, kteří žijí na dně oceánu. (oficiální text distributora)

Recenze (289)

gojackill 

všechny recenze uživatele

rititiki vadí důraz na kšeftování, ale pro mě je hláška krabáka: "prašulky" s tím dětským nadšením to, co mě skvělým způsobem rozesmálo. Naivně se tvářící seriál, který hýří optimismem a se dotýká i hlubokých věcí v tom mezilidským styku. Chci se na to dívat :-) Spongebob - čistá duše stejně jako Patrik. Asi jsou i tací, ale nevím, jestli vždy a za každých okolností jako Spongebob. Seriál tak na čtyři, ale film, to je prostě mrda. ()

GoreManiac 

všechny recenze uživatele

Spongebob? Spongebob..? SPONGEBOB!!! Ty jo, při prvním pohledu by člověk řekl- animák pro děti. Při bližším ohledání se vám ale něco nezdá.. Ano, spongebob je přijetelnej flák i pro starší publikum (a nemyslím tim jen 10-ti letý děti). Možná mi to přijde poněkud zkreslený, ale svým způsobem mi to v něčem připomíná Shreka. To je taky na první pohled jenom "animák pro děcka" ... Některý vtípky jsou pro děcka moc. Já ale tenhle seriálek fakt sleduju rád a snad to vydrží. ()

Reklama

Smerfetka88 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí jednoho dílu jsem si řekla, že asi nejsem ve správném rozpoložení na takovou pohádku a že příště to bude lepší. Nebylo to lepší ani podruhé. Naprosto nezajímavá pohádka s nesympatickými postavičkami, stupidními dialogy a otravnou hudbou. Jsem ráda, že když jsem byla dítě, hrál Kulík, Dulík, Bulík a ostatní. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Spongeboba jsem poznal když jsem byl hodně malej, tak si pomatuju jak jsem vždycky čekal na RTL nebo Nickledonu nebo co vlastně bylo.. who cares.. na desatou hodinu abych mohl vidět Spongeboba s německým dabingem. Později už jsem si to stahoval v "dospělosti" a koukal na to a vždy mě to pobavilo. Tahle houba a jeho přátele žijící pod vodou je prostě boží. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Takových 70%. Nikdy jsem se na to nedíval, až nyní občas se synem přítelkyně. Některé díly lepší, i dospělí se zasmějí, některé díly takové spíše trapnější. Ale když se člověk dívá na celý díl, rozhodně je to lepší, než vidět útržky, protože to je děs. Ne, že bych to musel vidět, ale když už se na to dívám, dá se to přežít a když člověk chytne lepší díl, i se pobaví a zasměje. Howgh! ()

Galerie (46)

Zajímavosti (76)

  • SpongeBob se původně jmenoval SpongeBoy a seriál měl nést název SpongeBoy Ahoy!. Toto pojmenování „SpongeBoy“ však již bylo opatřeno ochrannou známkou. (D.A.)
  • Podľa vodičských preukazov z 1. série a epizódy "Sleepy Time" sa Pán Krabs narodil 30. novembra 1942 a SpongeBob 14. júna 1986. (Carol Pifková)
  • Kdykoli nastane zmatek, je možné kohosi zaslechnout křičet "My Leg". (D.A.)

Reklama

Reklama