Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Úplně novým veselým příběhem nás tentokráte provedou Timon a jeho upovídaný parťák Pumba - dva nejlepší kamarádi, milovníci pohody a legrace. Snímek LVÍ KRÁL 3, v němž opět uslyšíte písničky Eltona Johna a Tima Rice, mezi nimi také "That´s All I Need!", vás zavede velký kus zpátky do historie před začátkem Simbova příběhu... a dokonce ještě o kousek dál!

V komedii plné opravdových dobrodružství vám Timon a Pumba prozradí, odkud vlastně jsou, jak se spolu potkali a jak Simbovi pomáhali zachránit savanu. Oba dva v příběhu také komentují některé klíčové scény ze Lvího krále - například když král Mufasa uvádí malého Simbu do říše zvířat - ale z vlastního a dost osobitého pohledu, který zdaleka není tak vážný a většinou je dost překvapivý. Největší šok asi zažijete ve chvíli, kdy poznáte skutečnou pravdu o dramatickém uvítání nového vládce, jemuž se všechna zvířata v původním Lvím králi klaní. V příběhu LVÍ KRÁL 3 potkáte všechny oblíbené hrdiny a také dvě nové komické postavičky (Timonovu mámu a strýčka Maxe), uslyšíte svou oblíbenou hudbu a uvidíte ještě mnohem víc. Připravte se na královskou zábavu s Timonem a Pumbou! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (132)

salamandrr 

všechny recenze uživatele

Velmi solidní podívaná, která vtipně doplňuje lvího krále a vysvětlí proč jsou timon a pumba vyhnanci, teda jenom timon, tomu je zde věnováno více prostoru, ale znalci vědí, že pumba byl vyhnán kvůli smradu, který zde má svou nezastupitelnou roli. jen tak dál, disney udělal částečnou parodii na vlastní dílo a podařilo se. ()

emo 

všechny recenze uživatele

U nás vyšiel tento titul pod názvom Lví král 3: Hakuna Matata. Je to vcelku v pohode oddychovka, ktorá je určená najmä milovníkom originálu. Niektoré gagy nemajú chybu. Je to doslova sranda od začiatku do konca. Animácia je na veľmi slušnej úrovni, keď berieme v úvahu, ýe ide o video titul. Oproti dvojke výrazný pokrok! To som sa ale rozpísal... ()

Reklama

Hanes88 

všechny recenze uživatele

Po špatném druhém pokračování jsem byl už hodně skeptický než jsem se na tento třetí díl podíval. Byly to ovšem zbytečné obavy, protože všechno bylo téměř supr. Netradiční přístup k ději slavil úspěch, protože kdo viděl jedničku se musel opravdu smát, když viděl jak to všechno do sebe zapadalo. Nemůžu jinak než dát 80%. ()

mp5991 

všechny recenze uživatele

Jak jsem miloval jedničku a ještě víc dvojku, tak trojka mě neoslovila ani trochu. Spíše působí jako ne moc povedená parodie nebo spíš pokus o zesměšňování prvního dílu, což by se dalo brát jako fajn, kdyby šlo o nějakou fanouškovskou tvorbu na youtube, ale jako oficiální třetí díl je to dost mizerné. Dokonce ani nové píšničky tu za moc nestály. ()

avril4234 

všechny recenze uživatele

Tak tretí film ma už jednoznačne očaril najmenej z trilógie. Ale stále patrí medzi moje obľúbené filmy. I keď niektoré vtipné scénky boli až prehnane vtipné a hlavne scénka s kláňaním zvierat pri vítaní Simbu -to ma skôr sklamalo, než pobavilo. Ale napriek tomu to má svoj nádych a je to skvelé ukončenie tohto úžasného animáku :) ()

Galerie (15)

Zajímavosti (11)

  • V čase 25:25 si našli Pumba a Simon domov za Lví skálou sestavenou z kamene. Pumba sotva proleze malým otvorem. Poté, co je vyruší Simba se svojí písní (v čase 27:35), tak Pumba vylézá z obydlí bez obtíží. Lví skála je v záběru v pozadí špatně natočená, protože by jejich úkryt měl být správně za skálou (Simon se díval za to, co viděl viz čas 23:10). (vera35713)
  • Postavičky, které jsou ukázané v závěrečných titulcích, jsou (ne popořadě): Mickey Mouse, kačer Donald, Goofy, Stitch, Pocahontas, Peter Pan, Tinkilinka, Lost Boys, Aladin, Jasmína, džin, Quasimodo, chrlič Hugo, Victor a Lavern, Terk, Balú, Mauglí, Sněhurka a všech sedm trpaslíků, Lady a Tramp, hroch z filmu Fantasia (1940), Kráska a zvíře, čajová konvice paní Potts a hodiny Chip, Dumbo, Flora, Fauna a Merriweather ze Šípkové růženky (1959), Brer Bear, šílený Kloboučník a pan Králík. (HappySmile)
  • Timonův příběh o tom, jak opustil svoje stádo, je založen na krátké scéně vystřižené z "Hakuna Matata" ve Lvím králi (1994). (HappySmile)

Reklama

Reklama