Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Úplně novým veselým příběhem nás tentokráte provedou Timon a jeho upovídaný parťák Pumba - dva nejlepší kamarádi, milovníci pohody a legrace. Snímek LVÍ KRÁL 3, v němž opět uslyšíte písničky Eltona Johna a Tima Rice, mezi nimi také "That´s All I Need!", vás zavede velký kus zpátky do historie před začátkem Simbova příběhu... a dokonce ještě o kousek dál!

V komedii plné opravdových dobrodružství vám Timon a Pumba prozradí, odkud vlastně jsou, jak se spolu potkali a jak Simbovi pomáhali zachránit savanu. Oba dva v příběhu také komentují některé klíčové scény ze Lvího krále - například když král Mufasa uvádí malého Simbu do říše zvířat - ale z vlastního a dost osobitého pohledu, který zdaleka není tak vážný a většinou je dost překvapivý. Největší šok asi zažijete ve chvíli, kdy poznáte skutečnou pravdu o dramatickém uvítání nového vládce, jemuž se všechna zvířata v původním Lvím králi klaní. V příběhu LVÍ KRÁL 3 potkáte všechny oblíbené hrdiny a také dvě nové komické postavičky (Timonovu mámu a strýčka Maxe), uslyšíte svou oblíbenou hudbu a uvidíte ještě mnohem víc. Připravte se na královskou zábavu s Timonem a Pumbou! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (132)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Tretie pokračovanie animovaného triptychu spoločnosti Walt Disney Pictures - "Leví Kráľ" sa výrazne líši od svojich predchodcov. Celý príbeh sa tento krát točí okolo dvoch postavičiek, ktoré sa svojimi krátkymi štekmi starali o humor v predošlých častiach, Timona a Pumba. Takže veľa levov nečakajte. Tí sa tam len tak mihnú. Mne to nejak výrazne nevadilo. Tento diel by som dokonca označil ako najzábavnejší z celej série. Odpadlo to mazlivé výchovné pojatie a pribudlo viacej vtipu. Nehovorím, že "Hakuna Matata" je najlepší diel, ale pobavil ma skvele. Výborný celovečerný bonus. *** ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Konečně někdo při tvorbě nastavované kaše myslel i na rodiče. Takže ano, cílí to spíše na menší prťata a rozhodně to je kvalitami i ambicemi na míle vzdálené původnímu filmu, ale tvůrci si to i tak evidentně užili a zželelo se jim dospěláků, co na to musejí koukat s potomstvem a tak to pojali echt meta, střeleně a na (sebe)parodické vlně, kde co scéna, to nějaký odkaz (a většinou vůbec ne špatný) na kdeco od Casablancy přes Leoneho až po jiné disneyovky a to celé zaobalené ve stoppardovském hávu. Ano, v animáku, který je nastavovanou kaší. Na jednu stranu se díky tomu pobaví i dospělí, ale zároveň se to echt bije s tím celkovým stylem pro předškolní cílovku, na tu druhou... Kéž by takto vypadala většina x-tých přímo na video určených dílů slavných titulů. ()

Reklama

Zodd 

všechny recenze uživatele

Jediný snímek z celé frančízy, na který jsem se po letech znovu nepodíval, ale asi si ještě něco pamatuji. Inspirace Rosencrantzem a Guildensternem je zde jasně kamufláží pro pár dolarů navíc. Zatímco dvojka byla mezi hromadou direct-to-video sequelů něco neuvěřitelného, toto je očividný parazit, ale s tou nejzábavnější dvojkou, se kterým Disneyho společnost přišla. Timona a Pumbau prostě miluju a nepřesvědčí mě ani mučení ve stylu Clockwork Orange. Vypráví se zde o tom, jak se ti dva potkali, dostaneme se do styku s Timonovou rodinou a i když některé postavy tu jsou kriminálně nevyužity (Mufasa, Scar, Zazu), užijeme si aspoň opět hyeny a nová moudra Rafikiho. Ta premisa s Timonem a Pumbaou v kině správně dává otázku stalo se/nestalo, celkem dobrou nadsázku, ale taky vlastně zároveň trochu zabíjí emoce na obrazovce. Pasáž s výchovou malého Simby je bez ironie straaaašně sladká! ()

Gig 

všechny recenze uživatele

Nápady skvělé, parodie na sebe i jiné filmy byly úžasné. Jen by se to nemělo jmenovat Lví král 3. Kdyby se to jmenovalo třeba Timon a Bumba: skutečný příběh, dám plný počet. Jako Lví král 3 bych si představoval Shakespeara jako život co proudí v nás. Ten život proudil, ale trošku jiným směrem - jako Shakespeare komedie ala Sen noci, co si dělá srandu ze sebe, ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Přešlapování na místě a už mnohokrát viděné scénky Timona a Pumby, které nic nového nepřinášejí. Třetímu pokračování chybí ucelenější příběh, který by chytal za srdíčko jako předchozí pokračování. Vtípky ústřední dvojky pořád fungují, ale od Lvího krále čekám více a ne jenom továrnu na peníze.......5/10 ()

Galerie (15)

Zajímavosti (11)

  • Zatímco první lví král je založen na Hamletovi, tento film se inspiroval hrou Rosencrantz a Guildenstern jsou mrtvi, která popisuje Shakespearova Hamleta očima jeho dvou přátel z dětství. (HappySmile)
  • V části, kde Timon mluví s opičákem a dívá se po okolí, tak mu v jednom záběru chybí půl ruky. (KajusaK)
  • Timonův příběh o tom, jak opustil svoje stádo, je založen na krátké scéně vystřižené z "Hakuna Matata" ve Lvím králi (1994). (HappySmile)

Reklama

Reklama