Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Úplně novým veselým příběhem nás tentokráte provedou Timon a jeho upovídaný parťák Pumba - dva nejlepší kamarádi, milovníci pohody a legrace. Snímek LVÍ KRÁL 3, v němž opět uslyšíte písničky Eltona Johna a Tima Rice, mezi nimi také "That´s All I Need!", vás zavede velký kus zpátky do historie před začátkem Simbova příběhu... a dokonce ještě o kousek dál!

V komedii plné opravdových dobrodružství vám Timon a Pumba prozradí, odkud vlastně jsou, jak se spolu potkali a jak Simbovi pomáhali zachránit savanu. Oba dva v příběhu také komentují některé klíčové scény ze Lvího krále - například když král Mufasa uvádí malého Simbu do říše zvířat - ale z vlastního a dost osobitého pohledu, který zdaleka není tak vážný a většinou je dost překvapivý. Největší šok asi zažijete ve chvíli, kdy poznáte skutečnou pravdu o dramatickém uvítání nového vládce, jemuž se všechna zvířata v původním Lvím králi klaní. V příběhu LVÍ KRÁL 3 potkáte všechny oblíbené hrdiny a také dvě nové komické postavičky (Timonovu mámu a strýčka Maxe), uslyšíte svou oblíbenou hudbu a uvidíte ještě mnohem víc. Připravte se na královskou zábavu s Timonem a Pumbou! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (132)

Streeper 

všechny recenze uživatele

Pumba a Timon jsou moji dvě nejoblíbenější postavy ve Lvím králi, takže jsem vážně ráda, že získali v pokračování takový prostor a bylo nám toho i hodně vysvětleno, třeba jak se potkali, nebo jak se zvířata začali klanět malému Simbovi :D Ale stejně mi první díl přijde ze všech nejlepší, hlavně proto, že tam byl Scar, což byla skvělá záporná postava. ()

MP17 

všechny recenze uživatele

Třetí díl je už, bohužel, jenom klasická blbůstka, která vaří z vody. Timona sem tak nějak nemusel v žádném z těch předchozích dílů (resp. nepřišel mi jako kdovíjak zábavná postava) a tady má hlavní roli, takže to jinak ani dopadnout nemohlo, co se mého hodnocení týká. Kdyby to byl bonusový materiál k prvnímu dílu, tak by to určitě obstálo, takhle ale ne. ()

Reklama

eMeMko 

všechny recenze uživatele

Koukatelné, ale přeci jenom trochu zbytečné. Rozpitvávat příběh prvního dílu z jiného pohledu může sice znít zajímavě, ale ve výsledku se jedná o zoufalé roubování původních scén na nové nápady. Co se týče vtipů, tak je jich naštěstí pořád dost, takže těch 73 minut příběhu uteče celkem rychle. Finální hodnocení: Průměrná disneyovka se vším všudy. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Lví král 3 už bohužel není tak silnou a líbivou pohádkou, příběh je tentokrát více humorný a mnohem více cílí na tu nejmenší generaci, stále mu však nelze upřít určitá míra originality a poměrně vysoká míra humoru. Timon a Pumba celý film krásně utáhnou, vidět příběh prvního Lvího krále jejich očima je vcelku zajímavý zážitek, byť mi chvílemi přišlo, že se tvůrci nemuseli malým divákům až tak moc podbízet. Animace se mnohem více podobá „televiznímu“ formátu, celkově to není oproti předešlým filmům až tak příjemný a emotivní zážitek, každopádně pokud na to divák přistoupí, krásně se u sledování pobaví. 7/10. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Dosť slabé, proste len komerčné dielo plné hlášok, ktoré doň nepatria. Iste sa na tom dá zabaviť, staršia generácia si dokonca zaspomína, no okrem pár vtípkov, to bolo bez riadneho príbehu, proste len taká jednoduchšia rozprávka, ktorá nie je ničím extra výnimočná, dokonca ani hudba nie je tak pekná. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (11)

  • Timonův příběh o tom, jak opustil svoje stádo, je založen na krátké scéně vystřižené z "Hakuna Matata" ve Lvím králi (1994). (HappySmile)
  • Ve filmu můžete 20x vidět ukrytého Mickey Mouse. (HappySmile)
  • V části, kde Timon mluví s opičákem a dívá se po okolí, tak mu v jednom záběru chybí půl ruky. (KajusaK)

Reklama

Reklama