Reklama

Reklama

Šokující odhalení

  • USA Bombshell (více)
Trailer 8

Skupina žen vytáhne do boje proti zakladateli Fox News Rogeru Ailesovi. Nelíbí se jim jeho obtěžování na pracovišti. (Filmbox)

Videa (19)

Trailer 8

Recenze (137)

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Ono to není vůbec špatné, ale vedle seriálu The Loudest Voice to působí jako takovej čajíček.. Sice asi chápu, že Bombshell je trošku více usazený do reality, ale díky tomu to působí dost bezkrevně a sterilně. Jakoby filmaři chtěli sdělit něco závažného a přitom pokudmožno nikoho neurazit... Nejsilněji tady vyčnívá přirozená Margot R. ale ta nedostává zdaleka tolik prostoru aby to vytáhla o level výše.. Theron je v zásadě taky ok.. Kidman spíše maska.. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Procedurálka, která sice díky extra-soft citlivé tématice zdánlivě pokukuje po Oscarech, ale až taková senzace se nekoná. Je to pouze jedna z mnoha amerických korporátních, me too střižených povídek, která herecky potěší, timingem a střihem úřaduje, velmi rychle odsýpá a vlastně má i solidní výpovědní hodnotu, avšak časem se na ní zapomene, protože bude frčet zase něco jiného než-li bojovné feministky vs konglomeráty, či prostořeký Trump. ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Dravá, aktivní režie a scénář (říkal někdo Sázka na nejistotu?) naoko maskují zaujatost při monitorování šovinisticky toxického, konzervativního prostředí korporátu Fox News, ale holt vyprávějí z pohledu a pocitů tří žen, kterých se "na vlastní kůži" dotklo sexuální obtěžování od jejich šéfa. Tendenčně a zjevně si šly pro ceny (takhle luxusní obsazení se jen tak nevidí), jenže vezly se na vlně, která po nabytí obludných rozměrů narazila (snad už). ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Od filmu, který se věnuje ženským, kterým není proti makeupu někomu přeblafnout dýmku nebo sednout na vrták, aby dostaly svoje dementní místo v práci snů, práci si užívají a najednou si po několika dekádách prachatý kariéry vzpomenou, že se to stalo, protože teď už na ně nikdo koukat nechce a zaměstnavatel už je dále nechce tak vysoko odměňovat, jsem žádný zázrak nečekal. Jak lze poznat z úvodního souvětí, takové příběhy jsou mi putna. Byl jsem ale zvědavý na ústřední topení tří hereček a božsky zařízeného Trinityho. Ty tři mi ale hned v úvodu zkazil režisér cockRoach, který si myslel, že vysvětlování od pipky bude mít stejnou váhu, jako když nám SLJ u Tarantina vysvětluje, proč je filmový pás hořlavý. A když je mi tedy nesympatický příběh i hlavní postavy, nikdo se nemůže divit mému hodnocení. Hvězda za toho Lithgowa. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Jelikož nejsem Američan, tak jsem o tu moderátorku, která se postavila ve své show před celým národem Trumpovi, ani nezakopl. Tudíž jsem film přešel absolutně bez zájmu. Jen s tím rozdílem, že jsem se nemohl vynadívat na Margot, Nicole a Charlize. A nejde jen o jejich krásu, jako i o to, že je maskér předělal k nepoznání. Tak když už nic, tak aspoň něco, že… ()

Galerie (272)

Zajímavosti (16)

  • Ke konci filmu, kdy Megyn (Charlize Theron) sedí v místnosti s právníky a podává své prohlášení, tak je to stejná zasedací místnost jako ve filmu Sociální síť (2010), kde se odehrávali výslechy Marka Zuckerberga. (e_Fox)

Reklama

Reklama