Reklama

Reklama

Yanka čeká dítě a má podivné chutě - na krev. Před devíti měsíci byla krotitelkou šelem. Z Afriky zrovna přivezli nového leoparda, kterého ale ostatní zvířata mezi sebe nepřijala. Yanka seděla osaměle ve svém cirkusovém přívěsu, o všem přemýšlela. Bylo hrozné počasí, strašná tma. Najednou se někdo vkradl do přívěsu... (Lucernafilm Video)

Recenze (49)

Joker Punx 

všechny recenze uživatele

Tenhle francouzský horůrek nám jednou půjčil spolužák bráchy, měl to na videokazetě s rychlodabingem. Film o ženě jménem Yanka (Emmanuelle Escourrou) co otěhotní ve spánku, oplodní ji neznámá bytost a v mladý Yance se rodí místo normálního dítěte podivný mutant, co s ní začne i mluvit. Dítě od matky nechce normální potravu ale lidskou krev. Tak Yanka pro něj začne zabíjet lidi a pít jejich krev. No vůbec jsem nečekal od toho filmu takovej krvák :D Jako malej jsem byl tenkrát z toho docela posranej :D Pochválit tady musim gore scény, ty jsou na tu dobu jako dobře udělaný a do Francouzů bych to ani tenkrát neřekl že udělaj tak krvavej horor. Dítě mutant je dobře udělaný i když se tam ukáže až na konci filmu. No hlavní hrdinka neni teda moc pěkná ale zato má aspoň slušný cecky :D Díky internetu jsem si tenhle filmek pak vyhledal a viděl jsem ho rád znovu po tolika letech. Další horor co jsem si tenkrát jako malej dost oblíbil. Od francouzský produkce slušnej horor. ()

Radka_86 

všechny recenze uživatele

Tak nevím, jediné čím film upoutal mou pozornost aspoň do takové míry abych byla ochotná ho dokoukat byly celkem slušné gore scény, hlavně v druhé půlce filmu a nejvíce ke konci...to byl slušný masakr. Hlavní hrdinka sice ochotná kdykoli odhodit šactvo, bohužel ale figura byla jediné na co se dalo dívat, jinak byla opravdu nesympatická a její dialogy s "dítětem" v břiše mě opravdu nudily. Prostě a jednoduše - herecké výkony a děj mizérie ale gore scény výborné takže dávám 50%. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Baby Blood" je francúzsky film z roku 1990 o mladej, škaredej, hlúpej cigánke, ktorej sa v piči uhniezdil inteligentný, krvilačný parazit. Núti ju vraždiť mužov, aby mal prísun čerstvej krvi, ktorou sa živí. Bola to veru poriadna blbosť s nesmierne nesympatickými hercami. Toľko mrzkých, hnusných ľudí obsadiť do jedného filmu je veru niečo nevídané. Bola to debilná psycho feministická pičovina. Francúzsky "Krváček" ma vôbec nebavil. Mal som si radšej pustiť nejaký poriadny americký krvák, alebo staré klasické talianske gore. * ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Z regálů videopůjčoven kdysi známý jako Krváček. Připadalo mi, jako by tohle natočila feministka, protože film ukazuje mužské plemeno jako špinavou a oplzlou chamraď. Všichni to jsou většinou agresoři, děvkaři nebo úchyláci, kdežto žena, i když je vrahem, je čistá a cílevědomá bytost. Na atmosféru se tu nehraje, za to gore scény stojí opravdu za to! Hlavně poslední třetina se totiž změní v nekontrolovatelný masakr, v němž se dostanou na řadu nejen klasické nůžky a nože, ale dojde i na opravdu nevídané smrtící hrátky s kyslíkovou maskou i kyslíkovou bombou! Děj sice stagnuje a herci pocházejí asi ze šapitó, ale stejně má tenhle snímek svoje kouzlo. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Sci-fi upírine s parazitom v nadržanom ženskom tele, kam sa dostal ako inak „pomedzi nohy“, nechýba patričná dávka nahoty a krvi. Poloamatérske gore, i keď na kameru peniaze boli, hlavne búračky áut, ktorých je tu požehnane, sú prezentované zrýchlene a outdoor scény so zvedavými okoloidúcimi alebo sediacimi je klasika. Do sveta týmto príspevkom Francúzi neprerazili, nečudo a pokračovanie Lady Blood má zatiaľ katastrofálne odozvy. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (4)

  • Přibližně ve 32. minutě je možné na ulici před domem zahlédnout bilboard, který poukazuje na volné pokračování filmu Baby Blood 2 (1994). (Rodriguez)
  • Natáčanie filmu začalo 16. mája 1989 v Paríži a filmovanie trvalo celkom 5 týždňov. (Jello Biafra)

Reklama

Reklama