Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komedie o rodinné dovolené v malebné beskydské chalupě, kde se tři přátelé starají o šest malých dětí. Muži jsou přesvědčeni, že právě jejich výchovné metody jsou mnohem lepší než pedagogické působení matek. Když ale manželky přijedou „na kontrolu“, dojde v rodinách na čas k vážným sporům... (Bontonfilm)

Videa (2)

TV spot 2

Recenze (860)

Radyo 

všechny recenze uživatele

Legendární komedie se spoustou naprosto originálních vtípků a výbornými hereckými výkony. Za samostatnou zmínku stojí i dětští hrdinové filmu, kteří do příběhu zapadají naprosto precizně a vůbec se nezdá, že by museli nějak přihrávat, byť na druhou stranu musím přiznat, že jejich role nepatří mezi ty nejhovornější. No a co se týče tria Satinský, Postránecký, Nový - na to není žádný superlativ. "Maminka mě utírá vždycky lopuchem." "Tady žádný lopuch není".... :)) ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film mam alergii. Nesnášim uječený haranty, nesnášim zimu, nesnášim sníh, nesnášim hory, nesnášim Vondráčkovou. Navíc považovat tohle za veselohru století? Běžte do kosočtverce... Odpad nedávám jen z toho důvodu, že mam rád Satinskýho a Pavla Novýho a pak tam byly za celej film asi dvě dobrý hlášky. Nicméně věřim, že tento film se bude těšit velký popularitě mezi pedofilními a fakanofilními spoluobčany. ()

Reklama

Šandík 

všechny recenze uživatele

Komedie zvláštním způsobem mimózní. A to počínaje těmi luxusními byty, obědy pozůstalých dam ve špičkových restauracích a konče nesmírně tuhými, rádoby moudrými a vždy předpisově spisovnými dialogy, které jsou všechno ostatní jenom ne odkoukané ze života, pokud je tedy zrovna nezachránil Jůlius Satinský svým obrovským smyslem pro humor. Kladem rozhodně není ani ten příšerný normalizační pop, který na filmového diváka číhá na každém kroku. Naopak ocenit je nutné řadu krásných fórů, herectví všech tří tatínků i jejich dětí. Suma sumárum je to s odřenýma ušima ****, možná spíš ***. Komedií století snad jenom pro jedince hodně mdlého rozumu... ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Titul "Nejúspěšnější komedie století" je v případě S tebou mě baví svět (nejen podle mého názoru) lehce nadsazený, i tak se ale jedná o nadprůměrný kousek s množstvím nezapomenutelných scén a hlášek, kterým se hravě daří odolávat času. Dášenka a její bačkůrky, lupen s beruškou, sedmý div světa, Sladké mámení a mnoho dalších prvků dělají z této rodinné komedie nesmrtelnou klasiku. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Výborná česká komedie, ale stejně mi nepřipadá že by to byla nejlepší čeká komedie a označení komedie století si to nezaslouží už vůbec. Samozřejmě ten rodinnej námět si asi oblíbilo hodně lidí a i proto je to tak oblíbený, jenže když už to vidim potolikátý, tak se už ani nesměju. Ale zase na druhou stranu Július Satinský, Václav Postránecký a Pavel Nový jsou prostě skvělý a i ty děti hrajou přirozeně a všechno je to takový pěkně rodinný, že se to opravdu musí zalíbit skoro každýmu, jenže to podle mě nestačí na komedii století ()

Galerie (17)

Zajímavosti (73)

  • V pořadu Prostřeno (od r. 2010) vařila Jana Šulcová ve stejné kuchyni jako v této komedii. Dům, kde se natáčela komedie i pořad VIP prostřeno, patří Janě Šulcové. (Zdroj: kniha Herecká manželství-M. Remešová). (M.B)
  • Na sáňkách, které se při vymrštění do vzduchu ve filmu rozpadly, jel Toník Novotný z Vrchlabí, žák sportovní školy. (Redyx1)

Související novinky

Zemřela režisérka Marie Poledňáková

Zemřela režisérka Marie Poledňáková

08.11.2022

Ve věku jednaosmdesáti let v úterý v dopoledních hodinách zemřela česká scenáristka a režisérka Marie Poledňáková, autorka populárních rodinných komedií včetně dodnes extrémně oblíbené „české komedie… (více)

České lázně ve filmu

České lázně ve filmu

28.10.2019

Česká města se v průběhu let stala kulisou pro mnoho filmových tvůrců. Zrakům lokačních z českých i zahraničních filmů neunikla ani lázeňská města. A zájem o ně mezi filmaři stále je. Na výlety po… (více)

Zemřel Václav Postránecký

Zemřel Václav Postránecký

08.05.2019

Ve věku 75 let zemřel po těžké nemoci herec Václav Postránecký. Postránecký se vyučil zámečníkem, většinu života ale strávil buď před kamerou, nebo v divadle. Účinkoval ve Slováckém divadle, později… (více)

Reklama

Reklama