Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V 15. století žil na hradě v divokých rumunských horách mocný vládce. Říkali mu temný princ, protože byl velmi krutý a nelítostný. Celý život bojoval s Turky a legenda praví, že byl nesmrtelný a nikdo ho nemohl zabít. Poddaní se ho báli, žádný muž nebo žena před ním nebyli v bezpečí. Jeho záliba v krvi a utrpení je však známá dodnes a jen těžko uvěřit tomu, že jednoho dne si v jeho srdci našla místo láska... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (52)

rochelka 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je fakt síla! Obdivuju sama sebe,že jsem ty sexuální orgie,trapácké hororové pokusy a dementní dialogy dokázala shlédnout až do konce. Vždyť to nemělo hlavu ani patu! Nevím,co jsem si od toho slibovala,vždyť už i ten název divně voní. A ty úchvatné ,,bojové scény''! Přímo dech beroucí podívaná! ()

Godhaj odpad!

všechny recenze uživatele

,,Musíme to hlásit." ,,Rumunské policii? A strávit s nimi několik dnů? Nenene ne, teď půjdeme spát, nic to není." Vlad je teda pořádný kujón. Protože je prokletý, tak pobíhá po lesích a przní americké doktorandky. Zní to možná legračně, ale legrace to opravdu není. Na céčkový film je v něm málo akce, půl filmu se jen prochodí, což je pěkná nuda. Vlad v kožených gatích vypadá vesele, ale moc často se na obrazovce neobjeví. Jako totální wtf scény působí prostřihy do minulosti, které vypadají jak vykradené z úplně jiného filmu. Postelové scény zase připomínají nějaký eroťák, který se možná točil paralelně. Prostě hrůza... ()

Reklama

PRobin odpad!

všechny recenze uživatele

Opět to bylo dlouhé a nudné. Nechci slyšet, že Vlad (vlastně to ani nebyl Vlad, ale jeho syn Vlad) byl jen chudáček, jehož postihla kletba. Já chtěl Vlada Draculu. Vlada, který se pochechtává nad sklenkou krve, zatímco sleduje torza svých nepřátel kvílících při napichování na kůly. Chtěl jsem Vlada s tikajícím okem, který dloube oči a slintá. Já chtěl pořádného hororového úchyláka. A místo toho jsem dostal obyčejného "rumuna", který bůhví proč cestuje z minulosti do přítomnosti, mění podobu a cucá krev (teda cucne si jen dvakrát). A cestuje za pannou, kterou chtěl v minulosti zprznit (proč cestuje ona je pravá záhada). Vlad hraje svojí úlohu celkem obstojně, protože ve scénáři měl asi napsáno něco jako "Drž hubu a kouli očima" (takže prohodí jen pár slov, jaká úleva!). Zase originální skupinka studentů, s hlavním hrdinou jménem Jeff. Hrdinka nám ukáže prsa a něco zadrmolí rumunsky. Jinak poznáme plno rumunských tradic, z nichž mě nejvíce zaujala svatba s mrtvolačkou (ale ještě nesmí hnít, jinak z ní zůstane po svatební noci všude plno svinstva :-D ) a ochutnáme pravou samohonku. Rumuny hraje skupina afročechů a američanů. A pokud vydržíte do konce tak uvidíte, že všechno dobře dopadne. Za vladova držhuby :) ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

No čo už, keď nemáte rozpočet a tým pádom ani kreatívne myslenie, ako sa tomuto závažnému finančnému problému vyhnúť, tak to končí asi takto. No najviac ma potešila okatá vykrádačka soundtracku k dokonalému Coppolovmu DRACULOVI. P.S. Prečo takéto sračky na nosičoch vychádzajú a pecky tohto žánru ( sú ich desiatky ), stále zostávajú opomenuté? ()

CyriC odpad!

všechny recenze uživatele

Po tísících letech lidé na zemi zapoměli některá slova, jiná našla nový význam. Vznikla dokonce slovní spojení, která vyjadřovala více vlastností, jedním z těchto spojení je "Vlad narážeč". Obyvatelé světa budoucnosti jej využívají pro označení bezmezné nudy a absurdity okamžiku, který připomíná pohled do Lovecraftova světa za oponou. Nudy v tomto filmu je více, než hoven v Pražské kanalizaci. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v Bukurešti v Rumunsku. (rafix)
  • Michael D. Sellers vyhrál na filmovém festivalu Fort Myers Beach cenu v kategorii nejoblíbenější režisér. (Terva)

Reklama

Reklama