Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sabrina je dcerou šoféra, který pracuje u ukrutně bohaté americké podnikatelské rodiny. Od mládí miluje bohémského mladšího syna rodiny Davida. Nikdy mu ale o své lásce neřekne, jen k němu vzhlíží. Sabrina ze stromu pozoruje večírky a život smetánky. Otec ji pošle na zkušenou do Paříže. Zaměstná ji časopis Vogue a Sabrina se z ošklivého kačátka za dva roky změní v pohlednou, sebevědomou ženu. Vrací se do Ameriky a proutník David se mezitím seznámil s velice bohatou doktorkou Elizabeth. Víc než on o manželství stojí jeho rodina, která touží po spojení velkých majetků. Návrat Sabriny je ale čárou přes rozpočet, protože David se do ní zamiluje a plánovaná svatba se hroutí. Starší bratr Linus, který vede rodinnou firmu a nemá moc času na známosti dostane nápad: obětuje se, chce, aby se Sabrina zamilovala do něj a Davida pustila k vodě. Jeho plánem je odklidit Sabrinu zpět do Paříže. Pak ale zjistí, že to, co nejdřív hrál, se stalo skutečností a Linus Sabrinu upřímně miluje... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (130)

k212 

všechny recenze uživatele

Fordík jako bezskrupulózní hajzlík, který pro rodinnou firmu udělá cokoliv a předstírá na staromládenecká kolena milostné pobláznění ... v tomhle filmečku mám pro jeho brýle, šarmantní úsměv a prošedivělý vlas nesmírnou slabost. Vlastně si nesmírně cením, že mu Sydney Pollack nabídl takovou netypickou příležitost, stejně jako v -o čtyři roky mladším- Náhodném setkání. Originál jsem neviděla a to je možná dobře. 60%. ()

Sejkorka 

všechny recenze uživatele

60% je optimum, možná 65%. Co tomu chybí ? Trochu více logiky. Miluje Davida ale stačí málo a zamiluje se do Linuse. Ten jí sdělí, že to všechno jen hrál, ale nakonec ji stejně miluje .... Harrison Ford standard , Julia Ormond okouzlující, Greg Kinnear podprůměrný.... Dodatek: remake filmu s Audrey Hepburn z roku 1954 (nominace na Oscara rok po Prázdninách v Šímě) ()

Reklama

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Příjemná a vtipná romantická komedie, tvůrci si něco vypůjčili (obšlehli z originálu), něco nového přibalili a ve finále to dopadlo dobře.. Herecký trojlístek - půvabná Julia Ormondová, sympatický Harrison Ford a roztomilý svůdník Greg Kinnear - mě bavil a líbil se mi.. Za zmínku ještě určitě stojí okouzlující hudební podmaz pana Williamse a povedený český dabing, klobouček.. (2x) ()

aniiicka 

všechny recenze uživatele

Překrásná romantická komedie. Sabrinu s Julii Ormond jsem viděla dříve než původní verzi s Audrey Hepburn (což je u mě zvláštní, protože filmy s Audrey jsou jedny z mých nejmilejších), takže jsem nebyla nějak ovlivněná a film se mi moc líbil. Julia, Harrison a Greg jsou velice příjemnou ústřední trojicí, je to správně vtipné a romantické, krásné prostředí Paříže (ve vedlejší roli se objevil i jeden z mých oblíbených charizmatických Francouzů - Patrick Bruel:). Můj obdiv má nádherný soundtrack Johna Williamse, obzvláště v závěrečné scéně!....''Opravdu chceš, abych přišla? Strašně moc, když mi řekneš kdo jsi. Ahoj Sabrino! Sabrina? Ahoj Linusi. Sabrina? Jak ses měla v Paříži? Díky, dobře. Sabrina? Nějak si nám vyrostla! Sabrina? Proč to pořád říká? Já už budu muset jít. Davide!! Hmm? Ne!! O čem to mluvíš? Ne!!!...Davide si jako můj vlastní syn. Já, jsem tvůj vlastní syn! No, právě!...Přestaň, bude to nádherné - bohaté, ale prosté, elegantní, ale vkusné... Levné, ale drahé! :) http://www.youtube.com/watch?v=btMob-eJjNU http://www.youtube.com/watch?v=Lvxc-D7y8nU ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemný a milý film, lehce připomínající pohádku o Popelce nebo Ošklivém káčátku. Julia Ormond ze začátku vypadala jako opravdové ošklivé káčátko, pak se proměnila v okouzlující nádhernou labuť, která dokonale zamotala hlavu dvěma bratrům, z nichž jeden je už zadaný záletník a druhý totální suchar bez emocí. Právě ten suchar ale bude muset projevit kousek emocí, aby mu labuť navždy nezmizela. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (5)

  • Skladbu "Theme from Sabrina" zložil John Williams na počesť svojej zosnulej manželky, herečky Barbary Ruick. (Kubrickon)

Reklama

Reklama