Reklama

Reklama

O život

  • USA Point Blank
Trailer

VOD (1)

Když je Paulova těhotná žena unesena, Paul (Anthony Mackie) musí z nemocnice zachránit nájemného zabijáka Abea (Frank Grillo). Abe má u sebe důkaz proti zkorumpovaným policistům, kteří na něj chtěli hodit vraždu. Oba muži spolu začnou nedobrovolně spolupracovat, aby odhalili skutečného vraha a zachránili Paulovu ženu. (mokki5)

Videa (1)

Trailer

Recenze (88)

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Další akčňák od Netlflixu a tentokrát se urodil snad asi zatím nejnudnější kousek, co tahle platforma v rámci své produkce vyvrhla. Zajímavé obsazení je možná tak to jediné, co by na snímku mohlo zaujmout. Trestuhodně slabý scénář se snad všemi myslitelnými neduhy, šablonovité od hlavy až k patě, té akce tu zase tolik není a k tomu podivně vykonstruované dějové zvraty. Tohle se prostě fakt nepovedlo. Nudnější akční slátaninu by člověk jen těžko pohledal. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Vcelku přímočaře nalajnovaná akční záležitost, která staví zejména na "buddy" chemii mezi ústředními herci. Je tedy vážně na škodu, že i na tak krátké stopáži se vyskytuje enormní počet hluchých míst, které jsou sice občas přerušeny skvěle nasnímanou přestřelkou či honičkou, ovšem ani to nestačí na alespoň průměrný divácký zážitek. Škoda. ()

Reklama

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Vlít jsem na to v domění, že to bude fajn a zabije to nedělní odpoledne. Jenže podle mě, se z toho vyklubala parádní krimi, dráma, alá hop osumdesátky a Axel F. Jakože fakt. Navíc je v tom asi nejbáječnější umírací scéna, to když Mateo vypouští duši a Abe mu slibuje věčnost, no to mě oko orosilo. Jinak honičky, honičky, levý fízlové, střílečky, přefouklý drsňáci, sem tam někdo dostane do huby, sem tam bouračka, výbornej Big D, ten mě taky pobavil, typickej představitel negerskýho šéfa gangu, takže jako celek to je super, konec je jak vystřiženej z výborný roudmuvý, takže...... Paráda. No a komu se to nelíbí, tak ať mi cinkne a já mu klíďo natrhnu prdel. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Solidní Mackie, solidní Grillo, solidní hodina a půl. Pokud se dá nějaký film počastovat slovem "průměrný", je Point Blank přesně takový. Béčkovci od Marvelu si odskočili a natočili si s Netflixem variaci na tisíckrát omílaný scénář. Oba jsou naštěstí ve svých rolích ok, takže Vám těch 90 minut celkem uteče. Na odpočinek fajn, ale už se k tomu nikdy nevrátíte, dokonce nebudete za rok vědět, že jste to viděli. ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Ťažký priemer, ktorý si veľmi rýchlo vystrieľa všetky potenciálne tromfy a nevýrazný scenár plný nekonzistentných zmien nálad zachraňuje iba slušná buddy chémia Mackieho a Grilla. No je to málo a nebyť krátkej minutáže, vďaka ktorej má film aspoň chvíľami aké-také tempo, išlo by o ešte úmornejší zážitok. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama