Reklama

Reklama

O život

  • USA Point Blank
Trailer

VOD (1)

Když je Paulova těhotná žena unesena, Paul (Anthony Mackie) musí z nemocnice zachránit nájemného zabijáka Abea (Frank Grillo). Abe má u sebe důkaz proti zkorumpovaným policistům, kteří na něj chtěli hodit vraždu. Oba muži spolu začnou nedobrovolně spolupracovat, aby odhalili skutečného vraha a zachránili Paulovu ženu. (mokki5)

Videa (1)

Trailer

Recenze (88)

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Podivuhodně nevzrušivý mix střelby, honiček, zkorumpovaných policajtů a prchajících zločinců. Hlavní pár ujde, ale zbytek je nudná, televizně vyhlížející a ničím nevyčnívající šablonovitá věc bez špetky lepší akce nebo vzruchu. Tohle dílko skutečně nevyniká naprosto ničím. A soundtrack vybíral někdo šílenej a hluchej. ()

Toren 

všechny recenze uživatele

3/10. Jedna z nejnudnějších věcí, co Netflix vyprodukoval. Herecké duo by bylo fajn, ale nikdo jim nepřihrává zajímavé repliky či zábavnou interakci. Akční scény jsou k smíchu a když už mají zajímavé prostředí (automyčka), tak jsou technicky nezvládnuté a zvukově (nepochopitelně) přehlušené funky hudbou. O zápletce a zbytku ani nemá smysl mluvit. Jestli se něčemu dá říkat totální brak - máme vítěze. Fakt nuda. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Podle názvu to vypadá, že se vykrádá Lee Marvin, ale ono ne, on se vykrádá Fred Cavayé a to poměrně nezáživným způsobem. Vynucené spojenectví nečekaně čilého zločince s těžkým otřesem mozku, průstřelem břicha a dvěma zlomenými žebry a jeho morfiové víly, která může zlé poldy leda ucévkovat k smrti, ale okolnosti ji donutí k vzepjetí, nemá potřebný tah na branku. Joe Lynch odvedl stejně špatnou práci jako plastický chirurg madam Harden a evidentně našel svůj Limit.. Jednu hvězdu navíc dám za vkus amatérského gangsta rejži, který členy své organizace vzdělává Mzdou strachu na úkor Zjizvené tváře. Možná by ten odlehčený tón slušel celému filmu.. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Jelikož je dvojice Mackie/Grillo v Avengers velice k hovnu a zřejmě to i sami kucííí zjistili, zkusili to spolu sólo... No nebylo to vůbec zlý béčko! Anthony ukázal, že špetka herectví v něm přeci jen je a Frank přidal bijáku trochu toho výrazu drsoňe. Zápletka obyč, nicméně akce solidní. Klasická buddy movie, při které jsem několikrát zavzpomínal na Tango a Cashe. 55% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Zdravotní bratr se snaží zachránit těhotnou manželku ze spárů relativních padouchů i zkorumpovaných policistů. Takové nic proti ničemu. Na dané stopáži film sice až moc hluchých míst, ale Grillovi s Mackiem to šlape, střílí se tu a občas zahvízdá nějaká ta spálená guma. Sem tam se objeví i pokus o vtip a i když příliš nefunguje, nijak to neuráží. Jednou se to dá, ale opravdu jen jednou. 50% ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama