Reklama

Reklama

Epizody(3)

Obsahy(1)

Vojvoda Atreides veľmi dobre vie, že vládu nad planétou Arrakis, inak zvanou Duna, nedostane tak ľahko. Barón Harkonnen sa jej bez boja odmieta vzdať. Planéta, ktorá na prvý pohľad neukrýva nič, čo by stálo za boj na život a na smrť. Lenže na piesočnej planéte žijú nebezpečné obrie piesočné červy, vďaka ktorým sa na planéte vyskytuje mystická látka, ktorá umožňuje zájsť na miesta, kde ešte nikto nebol. Je to látka, ktorá pri správnom využití poskytuje neobmedzenú moc. Táto látka je však tým najvzácnejším, čo vesmírna ríša pozná. Vojvodova skupina je v obľúčení Harkonnena, ale Paul Atreides s Jessicou uniknú nebezpečiu a ukryjú sa v púšti. Tu narazia na miestnych obyvateľov, Fremenov, ktorí uveria v dávne proroctvo. Podľa tejto predpovede by mal byť práve Paul Atreides dlho očakávaným spasiteľom... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele FildasCZ k tomuto seriálu (3)

Duna (2000) odpad!

Nejlepsi postava je malá holka ségra playboje mudzahína ( muadiab) :D. Císar je taky charistmaticky, ale ty kostymy z toho uchcávám. Kdyby to byl fun serial, a nebo studentsky, ale takhle.Vypadá to, jak ty 90 serialy ()

Epizoda 1 (2000) (E01) odpad!

Dívá se na to lépe, jak na Dunu z roku 1984 to jsem si říkal, ale po 2 hodinách měním názor dost to bolí nevím jestli to przní dabing a nebo ty komické kostymy, ale Harkoneni vypadají, jak v nějakém erotickém klubu. Má z nich jít hruza a to opravdu nejde oproti 1984 ta je verohodnejší. Ohledně kostýmu tady vypadají, jak z cirkusu. Všem doporučuji tu z roku 2021. Díl ale měl 2 hodiny 40 minut ne 1 hodinu 30 minut, ()

Epizoda 2 (2000) (E02) odpad!

Díl na který koukám má 1h 52 minut ne 1 hodinu 30 minut.. Jediné plus je snad jen pro chlapy a to pár nahatých bab. ALec tady vypadá jak dvojce Dejmona herce. Miroslav Táborský tady je strašně zbytečný a vubec to sem nesedí. ()

Související novinky

Zemřel herec William Hurt

Zemřel herec William Hurt

13.03.2022

Svět filmu dnes opustil další z velkých talentů. Pouhý týden před svými dvaasedmdesátými narozeninami zemřel držitel Oscara, uznávaný americký herec William Hurt. Smutnou zprávu médiím předal hercův… (více)

Reklama

Reklama