Reklama

Reklama

VOD (1)

Loki se snaží uniknout z pustého očistce zvaného Prázdno, kde potkává různé Varianty sebe samotného. (Disney+)

Recenze (45)

Elerrina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pustinu plnou trosek měst a lodních vraků a zabydlenou divnými alternativními verzemi Lokiho ohrožuje neekologický zabijácký mrak, který už na první pohled určitě zanechává uhlíkovou stopu. Tudíž je zapotřebí ho spojenými silami zlikvidovat. A otevřít si tím průchod k lepší budoucnosti .. éé, vlastně ke konci času .. no to je fuk. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Totální úlet a cesta do pekel. Pokud se poslední díl nevytasí s nějakým zcela transcedentním a odzbrojujícím finále, vysvětlující celou tuhle taškařici plnou prapodivných monster, skákání v čase, alternativních realit a netradiční lovestory, nebo alespoň jejího náznaku, nelze to považovat za nic jiného, než sofistikovanou komiksovou parodii, bohužel zřejmě nechtěnou. ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S výskytem asi tak bambilionu variací Lokiho vyvstává jedna otázka - pramatka všech otázek - co/kdo sakra je příčinou, že vznikne odchylka? Jak je možné, že jich je tolik? Začínám mít pocit, že se scénář začíná sám v sobě pěkně topit. Proč je TVA jen banda upocených “hasičů” místo toho, aby preventivně bránili vzniku variací? A říkám si, je to myšlenkou horší než Wanda Vision nebo ne? Pozn.: jako naprostou bombu považuji výskyt USS Eldridge (aka účastníka Philadelpshého experimentu). Tohle je něco čím měl být seriál doslova prošpikovaný. ()

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neskutočne precítená epizóda, ktorá skutočne krásne hrala na city. Postavy ako Loki, Sylvie, Mobius sú tak precízne vykreslené a s logickými motiváciami, že sú tým vôbec najsilnejším článkom seriálu Loki. Majú potrebnú emocionálnu hĺbku, čím dodávajú aj samotnému zážitku určité emocionálne zafarbenie. S týmito skvostnými postavami jednoducho súcitite, sympatizujete a dokonca sa do nich vžijete, takže spolu s nimi prežívate každý jeden emocionálny okamžik, či už ten veselý alebo smutný. Príbeh je nabitý akciou a grotesknosťou, ale i tak sa nájde priestor na ďalšie prehlbovanie vzťahov. Objatie na rozlúčku medzi Lokim a Mobiusom ma velice dojímalo. Pri romanticky ladenom rozhovore s Lokim a Sylvie som sa vážne červenal. Tá scéna mala veľmi príjemný vibe, síce trošku vychytralým spôsobom klišeovitá, ale vo výsledku naprosto prekrásna. A keď sa Loki a Sylvie konečne chytili za ruky, bol to nesmierne hrejivý a uspokojujúci  pocit. ()

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vizualne to mohlo byt teda nabusenejsi. Hrozne je na tom videt, ze se tocilo v covidove dobe. Temer kazdy zaber je hrstka par hercu v zelene mistnosti a to je vse. Potesil me thanoscopter, potesil me konec s nadechem epiky a potesili me nekteri vtipni Lokiove. Ale nemuzu se zbavit pocitu, ze z toho slo vyzdimat vice. At uz z dynamiky mezi ruznymi varianty, nebo z konceptu prazdnoty na konci casu. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (20)

  • Při cestě prázdnotou si můžeme všimnout zničené helikoptéry s nápisem THANOS, kterou poprvé Thanos používal v komiksu „Spidey Super Stories #39“, když se snažil získat Tesseract. (kebabvchlebu)
  • Název této epizody je easter egg na Lokiho první výskyt v komiksech, tedy „Journey into Mystery #85“ z roku 1962. (kebabvchlebu)
  • Na Voidu lze v pozadí zahlédnout helmu Yellowjacketa (záporňáka filmu Ant-Man, 2015), vesmírnou loď Ronana (záporňáka Strážců Galaxie, 2014) a létající loď SHIELDU – Helicarrier (z filmu Avengers, 2012), hlavu sochy Žijícího Tribunálu či Kangovu citadelu. (NiaWolf)

Reklama

Reklama