Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Už je to rok, co Avengers zachránili svět a všichni lidé se vrátili, ale bolest z minulosti jen tak nezmizí. S tou se nyní potlouká Clint Barton (Jeremy Renner). Po ztrátě Nataši se snaží na vše zapomenout, ale ona minulost ho dostihne, když se bude muset postavit svým bývalým nepřátelům jako Ronin. To musí vyřešit včas, protože slíbil rodině, že se vrátí na Vánoce domů. Do toho všeho se ale zaplete mladá dívka Kate Bishop (Hailee Steinfeld), která chce pomáhat lidem a chránit město také, protože je jeho velká obdivovatelka. Clint a Kate proto spojí síly, protože nepřítel je větší, než se zdá. (HanzoBureshi)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (216)

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Stále je z toho cítit ta přehlcenost, snaha zalíbit se všem, podojit značku a hlavně, ať rodinky jsou z toho happy. Ale asi to na mě taky na chvilku zapůsobilo. Jeremy je sympoš (možná jsem k němu přistupoval po nedávné jeho nehodě trochu jinak), celkem to zabaví a má to háv Vánoc (což mě mrzí, že jsem si to pouštěl v létě). V rámci Marvel seriálů spokojenost. ()

Nevka 

všechny recenze uživatele

Hawkeye má jediný problém. Musí navazovat na tupou potitulkovou scénu z Black Widow. Nebo to snad nikomu nedochází, že by se celý svět dozvěděl o tom, jak se Nat obětovala? Ale budiž, za hloupost sólovky Black Widow jsem strhával body už přímo u ní. Můžu tak říct, že si nejsem vůbec jistý, jestli pro mě byl letos lepší Loki nebo Hawkeye. Oba seriály byly skvělé, jen každý jinak. Uznávám, že tady za to může i vánoční atmosféra, která dává vyniknout emocím, ale nejednou jsem dostal nádherně funkční scény založené na přátelství a lásce, které mě prostě chytly za srdce. Tak, jak na mě nefungovalo finále Wandy, tady jsem si ho i přes notnou míru nadsázky náramně užil. Chemie Rennera a Steinfeld je navíc dokonalá a já si věřím, že Hailee bude v bude v budoucnu jedním z největších tahounů nové generace Avengers. Pokud se navíc dostane do pravidelné kooperace s Yelenou (aneb aspoň něco pozitivního z Black Widow), pak bude má spokojenost ještě větší. ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Veselé Vánoce! Odlehčená pohodová jednohubka, zdárně navazující a doplňující dění u Marvela. Renner je výborný a štafetu s chutí předává nadšené Hailey Steinfeld. Bishopová má na to být v Avengers, tak uvidíme z koho to nakonec do filmů Feige poskládá. Účasti Yeleny a Wilsona potěší a mají sloužit jako vrcholy seriálu. Ten si ale krade luxusní honička New Yorkem s vytuněnými šípy. Už kvůli ní to za vidění stojí. My tady zařvem. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Zimní, případně rovnou vánoční jednohubka, které se nelze bránit. Ať už titulní hrdina trousí hlášky jak ze Smrtonosné pasti, užívá dokonalou přátelskou chemii s nečekanou parťačkou nebo jen smutně kouká před sebe, žasnu nad dokonalou symbiózou všeho a všech. Kultovní záporák, dramatická linka, pes a v neposlední řadě splněný sen v podobě Hailee a Florence jako mých dost možná nejoblíbenějších talentů posledních let, které se sešly, aby si popovídaly nad kupkou těstovin. ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

I ty, škaredý tlustý šikanovaný kluku či vypatlaná hysterická uhrovitá kravko, můžeš být klidně Supergejem! Stačí si nechat vybělit anál a předplatit Dyznyho kanál! Hawkeye s drsně ošmirglovaným xichtem Jeremiáše Renery, asi nejméně homo a pohlavně nejvyváženější postava z celého lobotomizovaného vesmíru Buzimstitelů, mohl být, stejně jako mohla být i Černá vdova, kulantním temným akčním napínačem s mrazivě hnusnými padouchy. To by jej ovšem nesměli produkovat sluníčkoví neomarxističtí degenerátoři vkusu náctiletých kokotů i slaboduchých dospělých - Mrvel s Pyzdejem. Tudíž je z toho Eagleass, ultradebilní, trapná, nudná a řádně retardmentorská rádoby kokotmédie o naprosto nesnesitelné přechytřelé slizké náctileté lukopiči a smluvně evidentně velmi otráveném Jeremiášovi, co v patologickém prostředí žluklé ňujorské smetánky potírají za pomocí duhových šípových rachejtlišek a neustálého omílání kýčovitě patetických rodinných hovnot bojovou grotesku ruských teplákových mantáků a Deonofriovic Vincka, jenž se tam objevil snad jen proto, aby ostentativně nasral na odkaz tenkrát ještě velmi solidního Troufďábla. A jednoznačně nejmacatější bradavicí na krabaté prdeli této povrchní a přiblblé pičočalamády je násilně naroubovaná megažinantní a totálně ochrnutá Deflorance Puke jako Černá vdova ryloudyt, která by (nejen) za svou parodii ruského přízvuku rozhodně zasloužila přinejmenším bolestivou anální penetraci naježeným Putinem. ()

Galerie (77)

Zajímavosti (79)

  • Herec Ant-Mana (Nico DeJesus) z muzikálu „Rogers: The Musical“ má na sobě logo firmy Pym Technologies. (Kubaaa97)
  • Psa Luckyho vymysleli autoři Matt Fraction a David Aja a poprvé se objevil v sešitu „Hawkeye (Vol. 4) #1“ z roku 2012. (Kubaaa97)
  • Když herec Tonyho Starka (Aaron Nedrick) v muzikálu „Rogers: The Musical“ zpívá o shawarmě, tak se jedná o referenci na scénu, v níž Avengers jí v restauraci shawarmu po invazi New Yorku ve filmu Avengers (2012). (Kubaaa97)

Související novinky

Posuny v marvelovském kalendáři

Posuny v marvelovském kalendáři

04.09.2023

Stávka nebo ne, šéf studia Disney Bob Iger už delší dobu tvrdí, že společnost hodlá výrazně ubrat na míře obsahu, zejména toho seriálového, který proudí na streamovací službu Disney+. A platí to… (více)

Tajná invaze má pomalý start

Tajná invaze má pomalý start

30.06.2023

Minulý týden si na streamovací službě Disney+ odbyl premiéru nový marvelovský seriál Tajná invaze. V ní se navrátivší se Nick Fury s tváří Samuela L. Jacksona snaží konfrontovat tajnou skupinu… (více)

Marvel bude testovat binge-watching

Marvel bude testovat binge-watching

17.05.2023

Šéfové studia Marvel a Disney Kevin Feige a Bob Iger sice utěšovali veřejnost, že hodlají se seriálovým obsahem na Disney+ maličko ubrat, zejména v oblasti komiksů, přesto nás už v létě čeká… (více)

Daredevil a Kingpin se vrátí

Daredevil a Kingpin se vrátí

08.07.2022

Dobré zprávy pro fanoušky Daredevila s tváří Charlieho Coxe (Hvězdný prach, Teorie všeho), první větší návrat populárního superhrdiny, ale i jeho úhlavní nemesis Kingpina v podání Vincenta D’Onofria … (více)

Reklama

Reklama