Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Z vesmíru na Zemi dopadne obrovský artefakt. Do čela mezigalaktické mise, která chce vypátrat jeho původ a jako první navázat spojení, se postaví Niko Breckinridge. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (98)

Martinius 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

reality show in space hodna pre publikum s IQ pod 40. otrasne postavy s otrasnymi vztahmi, otrasni herci, priemerny namet priserne prevedeny s priam apokalypticky zlym scenarom. nieco tak mizerne ako toto som uz dlho nevidel (kecam, videl. bola to serialova troja od BBC. z nej som zvladol len jednu cast. z tohto tu predsa len asi pat...) a pevne dufam, ze dlho neuvidim. cashflower serial vystihol do bodky, preto sa len pripojim k jeho charakteristike. akurat je jeho hodnotenie az prehnane pozitivne. :) ()

RedRose 

všechny recenze uživatele

Někdo tady zmínil, že se hlavní herečce zbláznilo obličejové svalstvo a je to prostě tak! Katee Sackhoff se tady v obličeji skoro ve všech záběrech pitvoří, že je to až nesnesitelné... A když má nějaký srdce rvoucí monolog, tak na to se téměř nedá dívat! Přehrává tak, že je to až nepříjemné... A zbytek osazenstva na tom herecky není o moc lépe... Top posádka, která má spasit svět, je složená z cca 25-letých narušených lidí, bez výcviku a disciplíny! Logiku to nemá absolutně žádnou a ty výlety do minulosti a představ některých, byly k příběhu úplně zbytečné a děsně otravné... A ten náladový počítač to byla taky pecka... Původní nápad nebyl špatný, ale výsledek je doslova strašný! ()

Reklama

meda2016 

všechny recenze uživatele

s01e01: 50 % - Měl by to být splněný sen fanouška Stanislawa Lema a jeho mezihvězdných cest lidstva. Budoucí vynálezy, hrdinové, padouši, nebezpečí, tajemství, vítězství návratu. V prvním dílu je skoro vše. Hlavně opsáno a podáváno v nové jednodušší variaci: Šlachovitá Katee Sackhoff (Niko) z Battlestar Galactica se stálým křečovitým úsměvem v exaltované tváři. Artefakty neznámého původu jak z Příchozích ale tajemné jak z Vesmírné Odyssey a zároveň působící neskutečnou aurou jak z Annihilation; odpovídají hudbou jak z Blízkých setkání třetího druhu. Mezihvězdná loď využívající energii hvězdy jak z Rámy; posádka se budí předčasně jak ve filmu Pasažéři. Trochu ran pěstí a kopů nohou, pro začátek jedna uškvařená mrtvola padoucha. Vetřelcem inspirovaný palubní počítač a Červeným Trpaslíkem virtuální holo-android, zde v jednom. Komunikační zařízení zprostředkující videorozhovor mezi Zemí a kosmickou lodí lépe než v Interstellar ze soukromého IoT tabletu bez časového prodlení?! A to je zásadní! Když tuto technologii mají, proč nevyšlou kosmickou loď s virtuální posádkou řízenou v reálném čase dálkově? ()

Kailo odpad!

všechny recenze uživatele

"Nemůžeme proletět skrz temnou hmotu, protože bychom mohli trefit nějakou planetu." [insert WTF Jackie Chan meme]. Fun fact - v pásu asteroidů, jaký má např. Saturn, jsou od sebe jednotlivé částice vzdálené průměrně jeden milion kilometrů. I kdyby jste chtěli trefit nějakou částici aka asteroid, tak je to teoreticky nemožné... Takže, Netflix, jdi do prdele s takovými seriály. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Nevím no... Je to hrozná škoda. První díl vypadat velmi nadějně, efekty se nezdály tak špatné, ale dva tři díly a bylo jasné, o co go. Velké téma, ale naprostý amatérismus. Scénář až tak C-čkový, protože takové problémy, co tam řešily, to bylo jak ve Slunečné. Herecky bohužel naprosto podprůměrné. V každém dílu byl nějaký slabounký záchvěv naděje na zlepšení, ale ta touha být zajímavý se topila v realitě naprosté neschopnosti nezaujmout a nepřekvapit... Muselo to být drahé, tím pádem je to fakt neskutečně špatné. Dokoukal jsem ze zvědavosti ... nepřekvapilo ani závěrem... ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama