Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V blízské budoucnosti. Otec Uffizi (Jason Scott Lee) a jeho pomocník Luke (Jason London) cestují do vzdáleného, válkou zničeného Rumunska, aby zachránili dívku Elizabeth a skončili s hrabětem Draculou (Rutger Hauer) jednou provždy. Během cesty narazí na televizního reportéra a armádu vesničanů snažících se potírat vzrůstající počet upírů, kteří sužují jejich zemi. (SPI Film)

(více)

Recenze (34)

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Au, tu už páni hodne varili z vody, ku koncu až fraškoidne. Nápadov síce majú stále dosť, ale peniaze sa minuli a zopár rumunských sedliakov mávajúcich samopalmi z ktorých ani nevystrelia to nezachráni. To im radšej vidle do rúk ! Akoby sa Lussier so Soissonom z ničoho nič prestali baviť a jednoducho si odišli kamsi na Ďaleký Východ trošku zafetovať s digitálnou kamerou. A keď už, vzali aj kamaráta R. Hauera, ktorý by bol síce ideálnym predstaviteľom nemŕtveho kniežaťa, ale po tých rokoch plavenia sa po vodách C-čkovej produkcie už zrejme úplne zabudol, čo je to herectvo. A tak iba zohnali pár džípov, rovnako sfetovaných miestnych dievčat a značkové slnečné okuliare, zrejme zo všetkého najdrahšie a spáchali tento ujetý paškvíl. Len tak akoby mimochodom tam voľakde pod Karpatami, kdesi pánubohu za chrbtom zabili najslávnejšieho upíra dejín. A keďže viem, čoho sú schopní - a mám ich filmy rád - neubránil som sa trpkému pocitu. Takýto definitívny koniec si veľký Dracula rozhodne nezaslúžil. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

V úvodních titulcích můžeme sledovat události s předešlého příběhu. Stejní herci i štáb, jen Dracula zaznamenal opět změnu. Zde ho hraje Rutger Hauer. Děj začíná v Berlíně časově datované do blízké budoucnosti. CITÁT - Jdi k Čertu, Flanďáku!!!...... Poté zamíříme do Rumunska Draculova domova. CITÁT - Tady se všichni bojí všech.................. Trochu to tu tvůrci přehánějí a z Rumunska si dělají srandu. Jejich vize budoucího Rumunska je velmi směšná a neuvěřitelná. V prvním filmu Dracula 2000 jsem se chvilkama chtěl i bát, ve druhém Vzkříšení byl dobrý námět, ale zde v Odvetě mám chuť se furt smát. Dějová linie je příšerná a hudba strašná. Povedené jsou gore scény, to se musí uznat, ale film to nezachrání. CITÁT - Ty, jsem mrtvej!!!.............. Nakonec to beru jako podprůměrný příběh, který mohl být mnohem lepší. Tři hvězdy jsou velmi vydřené a možná i změním na dvě. CITÁT - Král je mrtev, ať žije král................... ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Keď som videl, že príšerný DRACULA 2 má takmer rovnaké percento ako D 2000, takmer som skolaboval. A keď vidím, že D 3 má momentálne 38%, mám chuť na harakiri. Nenechajte sa oklamať! Dracula III je dôstojné pokračovanie dvetisícky. J.S.Lee tentoraz naozaj pôsobí ako ten správny motherfucker a jeho sarkastické úšklaby skvelo film odľahčujú. Rovnako prekvapivo dobre hláškuje jeho kolega a Dracula konečne vyzerá na úrovni. Vo finále je niekoľko fajn prekvapení, ktoré potešili (aj keď trochu iným spôsobom) takmer rovnako ako rozuzlenie prvej časti. D3 sa na nič nehrá, príjemne sa na to pozerá. Na úrovni posledných Carpenteroviek - UPÍRI, DUCHOVIA MARSU... ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

V Rumunsku se přemnožili upíři a páchaj tam neplechu. A tak se tam musí přihnat Jason Scott Lee s jedním z nejpříšernějších side-kicků v historii a začít to tam čistit. Než se propracuje k Rutgerovi, zažije všelijaká dobrodružství, která jsem spolehlivě zapomněl ještě dřív než skončila a to samé se dá říct o závěrečné bitvě s Draculou. Ještě horší než předešlé dva díly. 15% ()

-Bomba- 

všechny recenze uživatele

Už druhý díl byl pořádná srajda a to hlavně kvůli debilním hercům. Přímo ze srdce jsem nesnášel toho kreténskýho blonďatýho Draculu, kterej vypadal jak člen z nějaký přihřátý chlapecký kapely. Třetí díl už dopadl o něco lépe, máme tu sice pořád lovce upírů z Asie, kterému jeho roli a trpění při proměně (vždycky se stačí svléknout do půl těla) ani náhodou nežeru ale aspoň se trochu uklidnil. Draculu se zlatýma vlasama tu sice také stále máme ale hraje ho aspoň o 25 let starší herec (WTF?), kterej taky nevypadá zrovna normálně. I přes katastrofický výběr herců se jedná o dobrý průměr ale další díl už doufám nebude. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení filmu probíhalo od října do prosince 2001 v Rumunsku, konkrétně v lokalitách Transylvánie, Rasnov, Sibiu, Sighisoara, Zarnesti a Bukurešť (GASTON73)

Reklama

Reklama