Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po mnoha sklizních... Honza (Kryštof Hádek) a Klára (Tereza Ramba) se stali rodiči dvojčat a majiteli vinařství. Všední starosti je však odcizily a momentálně žijí odděleně. Toto je příběh renesance jejich lásky v překrásné krajině jižní Moravy. Pro Kláru s Honzou nastává rozhodující čas vinařského roku – vinobraní. Honza se za dramatických okolností po letech setkává s kumpánem Jirkou (Lukáš Langmajer). Ten se nadšeně hrne do návštěvy Moravy, aby pomohl se sklizní, které samozřejmě vůbec nerozumí. Zatají přitom Honzovi, že svého pubertálního syna Kubu, který cestuje s nimi, unesl, a k tomu utíká před dluhy, které stihl nasekat za dobu, co se neviděli. Honza s Klárou mají sami problémů nad hlavu. Vedle manželství řeší, jak pomoci krachujícímu vinařství a zamezit krádežím ve vinicích. Klára navíc bojuje s úklady zaměstnance Humpla a předsudky okolí, které nevěří, že coby žena může dělat kvalitní víno a překročit stín svého otce (Václav Postránecký)... (Bioscop)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (251)

CaptainCzech 

všechny recenze uživatele

První díl patří k tomu lepšímu co Česko vyprodukovalo, druhý už zaostával, ale stejně to bylo fajn a trojka i když kvalitativně nebyla špatná, tak ani na svého předchůdce nedosáhla. Nejspíš to bude tím, že když jsem na tenhle film koukal, ani mi nepřišlo že koukám na Bobule. Tón filmu tíhl spíš k dramatu než komedii a to se odrazilo i na humoru, který tu byl dost skromně. Staří známí Hádek s Langmajerem nezklamali a jejich společný scény jsem si užíval. Naopak velký zklamání pro mě byla Voříšková/Ramba, která tu byla nudná a celý film měla nastavený jeden obličej a to bez emocí. Nové postavy mě moc nezaujali, policajtka byla sice nahecovaná, ale místy až otravná a rádoby drsná. Dějová linka dětí taky více či méně zbytečná. Miro těžce nesympatickej herec a postava na přes držku. Závěrečný ''plán'' dost očekávatelný, nepochopitelný a nepromyšlený. Co uznávám jsou řečnické vsuvky Václava Postráneckého, které jsou ve filmu od začátku dokonce. Celkově film hodnotím na slabší 3* a jako uzavření trilogie jsem poměrně zklamán. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Nekonzistentní podobu jednotlivých filmů z trilogie Bobule dotahuje téměř do dokonalosti trojka, kterou natočil člověk zodpovědný za jeden z nejvýraznějších odpadů roku 2017, Martin Knopp. Už to, že někdo, kdo je podepsán pod Bajkery znovu točí, je napováženou. Ale lid má co chtěl. Další nezajímavou letní záležitost, která je tak hezká a tak česká. Dalo by se dlouze rozepisovat o tom, jak nesmyslně na sebe jednotlivé filmy navazují, jak se mění kvalita hereckých výkonů podle toho jak moc jsou herci ponecháni sami sobě, protože o hereckém vedení nemůže být řeč atd, ale bylo by to jen k uzoufání. #kinonakolečkách ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Nejradši bych mu rozbil hubu. Akorát je silnější." Honza je sympaticky snaživej, Jirka stále debil a Klára hrozně ztratila ze svý holčičí rozpustilosti. Chápu, že na každým kromě mě se přibývající léta podepisujou, ale dívat se na utrápenou ženskou mě nebaví. Naštěstí je tu strážmistr Homolová, která mě hodně zaujala, i když její hodnost napovídá, že za sebou ještě nemá ani policejní ZOPku. Nevadí, na Pálavě to zkrátka funguje jinak. Třeba tak, že se tam vydávají budovatelé ze Slovenska sklízet víno a já se musím přiznat, že jsem vlastně všechny zase jednou rád viděl, ale kdysi s nima bylo daleko víc zábavy. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

První a druhý díl si upřímně vůbec nepamatuju. Ale podle svého hodnocení z roku 2016 usuzuji, že jednička mi přišla v pohodě a dvojka mě ukrutně nebavila. Navíc jsem si vychvaloval Kryštofa, je zajímavé jak se člověk změní za ty roky co. Trojka to u mě měla mnohem snažší. Nečekal jsem vůbec nic a dostal příjemný český film na večer s vínem. Jednoduchá zápletka, obsazení mě bavilo a i ta atmosféra holky, co vzpomíná na svého tátu. Všechno vlastně zapadlo. Hádek se mi líbil, Langoš taky (hergot, ty bráchové mají fakt stejný hlas) a Terezka opět dokazuje v jakou skvělou herečku vyrostla. Ten její cit pro postavy je prostě perfektní. Takže za mě dobrý. Solidní český průměr. Bavil jsem se. (60 %) ()

Praxis 

všechny recenze uživatele

Jo, ukamenujte mě tu místní filmová elito, ale já automaticky přihazuju jednu hvězdu za tu neuvěřitelně kýčovitou reklamu na kraj, který je pro mě asi TOP místo v ČR. Jasně, celé je to strašně plytké, ale vlastně mě to tento den strašně zvedlo náladu, takže jsem se na hodinu a půl věnoval krásám Jižní Moravy, kde se odehrávala vlastně fajn komedie prosycená kvasinkama a sluníčkem. 75% ()

Galerie (59)

Zajímavosti (13)

  • Tereza Ramba původně ve filmu nechtěla hrát, ale po přečtení scénaře změnila názor. (Duoscop)
  • Ve filmu jsou 2 reference na film Bajkeři (2017). Oba snímky jsou od stejného režiséra. (Luky.Konicek)

Související novinky

3Bobule se odkládají, česká kina zavírají

3Bobule se odkládají, česká kina zavírají

10.03.2020

Na základě rozhodnutí Bezpečnostní rady státu o zrušení veškerých hromadných akcí s účastí nad 100 lidí se společnost BIOSCOP rozhodla dočasně zrušit premiéru filmu 3Bobule, která byla v plánu už… (více)

Reklama

Reklama