Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tohle doma nezkoušejte. Tak zní varování před každým dílem a celkem výstižně popisuje, o co v téhle show jde. Skupina spíše než kaskadérů nadšenců do zhovadilostí s vysokým prahem bolesti vám předvede hodiny inteligentní zábavy po svém. Jeden stupidní a nebezpečný kousek za druhým, jako třeba otočení obsazené kadibudky vzhůru nohama, wrestling s medvědem v plyšovém medvědím oblečku, šňupání žížaly a její následné vyzvracení, a tak dál. Příjemnou zábavu! (ČSFD.cz)

(více)

Recenze (117)

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Ľudia, ktorí zrejme patria na psychiatriu dostali svoj priestor v televízii a totálni masochisti, šialenci, zvrhlíci a iní šialenci ich v tom podporujú, možno ani nie šialenci, ale škodoradostní ľudia a ľudia zabávajúci sa na cudzom určite. Keď ľudia nepoznajú hraníc v normálnosti, slušnosti a dobrých veciach, tak to dôjde až sem. Naozaj sa čudujem, kam až môže bláznovstvo zájsť. Som za rôzne frajeriny a bláznovstvá a niekedy extrémnu zábavu, ale keď je niečo príliš, tak je to príliš. Naozaj, ak sa na niečo hodí zákaz vysielať a robiť, tak je to toto! Možno majú vysoký prah bolesti, možno sa z toho dostanú, ale keby tam niekto zomrel, sranda by ich prešla! Naozaj katastrofa! ()

burg 

všechny recenze uživatele

V jŮeSEj je očividně možný všechno - proslavit se tím, že se nechám pokousat krokodýlem, seřezat basebolkou, postřelit, pobodat, narvat si kaktus do trenclí, nacvakat na sebe desítky pastiček na myši, pouštět si do koulí el. proud a navrch si nechám narvat do řiti angličák.A to jsem ještě vynechal ty další nechutnosti, kdy všechny tělní tekutiny a obsahy lidských orgánů tekly proudem. Ale překvapivě to fakticky funguje! ()

Reklama

sta 

všechny recenze uživatele

Většinou jsem se u tohoto pořadu dost bavil. Než přišla omeleta. Omeleta: kuchař stojí před jednou pánvičkou, sporákem a spoustou ingrediencí (vajíčka, brambory, párečky, klobásky, něco zeleniny...-nic proti jednotlivým věcem). Kuchař velice překvapivě vše sní (a je toho opravdu hodně) a zapije mlékem. Pak ropálí tuk na pánvičce, strčí prst do úst a všechny ingredience (vypadají již trošku pozměněně) vyloučí na pánvičku. Směs připraví jako omeletu (musím přiznat, že kdybych nevěděl, co tomu předcházelo, nevypadala omeleta zase tak zle) a výsledek ukazuje divákům. Pak přijde vrchol čísla: kuchař omeletu opět sní. Dlouho jsem neměl chuť na omelety ani nic podobně připravovaného. ()

Amarcord_1 

všechny recenze uživatele

50% - Primitivní zábava... Naprosto odsouzeníhodné... Ale... Já jsem to málokdy přepnul. Úchylky Knoxvilla a spol. se ubírají několika směry. Ten směr vedoucí od fekálních hrátek k bolestivým ranám do slabin mi nikdy neseděl (záhada, co?). Ale některé příšerné kaskadérské kousky, stejně, jako překvapování kolemjdoucích nic netušících lidí různými blbinami mě dost bavil. Nemám rád MTV, a ačkoli dávám této show jen průměrné hodnocení, považuji ji za jednu z nejlepších z těch, co tam běží. ()

kurcatovium 

všechny recenze uživatele

Pošuci! Nic jiného se o lidech, kteří Jackass tvoří, říct nedá! Občas se člověk zasměje, když vidí, co tam dělají. Většinou však jen kroutí hlavou nad tím, jak je "taková pí*ovina" napadla? A proč to vůbec dělají? Nepochopitelné... Proč se nechá třísknout mnohakilovým kladivem do rozkroku? Není nemocný? Pravděpodobně ano. ()

Galerie (8)

Související novinky

Tým stojící za Jackass Forever čelí žalobě

Tým stojící za Jackass Forever čelí žalobě

10.08.2021

Na konci tohoto roku přichází do amerických kin čtvrtý díl kontroverzní série Jackass, v níž se parta bláznů tradičně pouští do nebezpečných kaskadérských kousků a bolestivých vtípků. Tým stojící za… (více)

Reklama

Reklama